Michał82 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 @DaV przeszło mi, teraz wolałbym smarta do miasta. Jak pojeździsz to dopiero wtedy rozumiesz sens tego autka. Chodzi mi po głowie e46 cabrio, jako weekendowe auto, ale z drugiej strony teraz i tak mało jeżdżę Xem, że tamte to by rocznie tysiąca km może nie zrobiło. Na powrót do e30 mnie nie stać jednak chyba, że masz namiary na coś fajnego w normalnej cenie. Zaznaczam, że w grę wchodzi tylko coupe/cabrio w wąskiej lampie - czyli jak wiesz temat praktycznie nieosiągalny bez milionów na koncie. 1
Sodol Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Niedzielne mycie, SG Morning Dew na koniec i odrazu cieszy oko A już niedługo mam nadzieję wosk od funky witch
Karbo Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 W dniu 29.02.2020 o 19:21, kamil598 napisał: W końcu mycie ręczne coś więcej o mietku w tle ?
kamil598 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @Karbo Auto mojego brata, 87 rocznik, 2.0 silnik, kiedyś jeździł po zlotach, teraz już więcej stoi w garażu, może kiedyś włoży 2.8 albo 3.2 bo obecny silnik już nie jest w najlepszej kondycji, to on mnie zaraził detailingiem może kiedyś się pojawi w jakichś relacjach 2
Karbo Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 1 minutę temu, kamil598 napisał: Auto mojego brata Niech wbija na forum i pochwali się swoim rodzynkiem. Niestety na każde auto przychodzi pora i silnikowo, czy mechanicznie muszą odżyć Ew. jak Ty masz jakieś fotki to wrzucaj Żeby nie było Offtopu Ja przy swoim aucie wymieniłem bezpiecznik i znów cieszę się transmiterem Xiaomi (polecam bardzo)
kamil598 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 12 minut temu, Karbo napisał: Niech wbija na forum i pochwali się swoim rodzynkiem. Przekażę
DaV Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 11 godzin temu, Michał82 napisał: Na powrót do e30 mnie nie stać jednak chyba, że masz namiary na coś fajnego w normalnej cenie. A wiesz, że czasami coś się trafia Mam kilu znajomych którzy są spooro bardziej rypnięci na tym punkcie niż ja. Jak coś się trafi na pewno dostaniesz pm Niedawno trafiła się e39 alpina za około 22 tyś ()2 głowice do remontu, dół silnika też) 1
#kris Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @DaV @Michał82 Ooo E30...marzenie jeszcze na wąskiej i w cabrio.Łezka się kręciła jak moja E36 odjeżdżała i ten dźwięk R6...może kiedyś narazie bezduszna Toyota. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
DaV Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 3 minuty temu, #kris napisał: może kiedyś narazie bezduszna Toyota. Jeszcze 2-3 zimy i e36 zniknie z ulic na dobre Jak chcesz coś kupić to radzę powoli się rozglądać, da się jeszcze wyrwać zdrową budę.
Michał82 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @#kris jak kiedyś sprzedałem e30 to płakałem. Później chciałem odkupić ale było za późno
#kris Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 Po szwagrze którego brak wśród nas jest Golf 1 cabrio i może się nim zaopiekujęWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1
lukasz_byd Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 A ja czekam na rzeczoznawce i jutro lub w srode siup do aso.
Fredi88 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 Godzinę temu, #kris napisał: Po szwagrze którego brak wśród nas jest Golf 1 cabrio i może się nim zaopiekuję Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka O ile hatchback mnie kręci o tyle cabrio mogłoby dla mnie nie istnieć. Nie trafia do mnie ta "nowoczesność" z tamtych lat poprzez napompowane plastikowe zderzaki w jakby nie patrzeć starym aucie.
Moderator Streat Opublikowano 2 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @david2888 @MMCzysci jeszcze szampon który zmiękcza to z tego co pamietam Megs NXT
damiano2007 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @Streat ja nie wiem czy przypadkiem chemical guys stripper suds shampoo też nie wpływa na twardość wody. Ale to tylko moje gdybanie na podstawie moich myć. Ktoś coś więcej wie?
Michał82 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @Fredi88 a gdyby tak ubrać te mk1 cabrio w wąskie chromowane zderzaki? Albo dobra nie ma co się oszukiwać. Nie robi mnie golf w ogóle. Ale potrafię docenić dobrze utrzymany i zrobiony klasyczny wóz niezależenie od marki. @lukasz_byd z e61 czy innym znowu?
Fredi88 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 9 minut temu, Michał82 napisał: gdyby tak ubrać te mk1 cabrio w wąskie chromowane zderzaki? To wygląda jak koszyk na zakupy 1
lukasz_byd Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2020 10 godzin temu, Michał82 napisał: @Fredi88 a gdyby tak ubrać te mk1 cabrio w wąskie chromowane zderzaki? Albo dobra nie ma co się oszukiwać. Nie robi mnie golf w ogóle. Ale potrafię docenić dobrze utrzymany i zrobiony klasyczny wóz niezależenie od marki. @lukasz_byd z e61 czy innym znowu? E61.... więc i Dzis do aso idzie juz. Ubezpieczalnia krzak a... wsio raz dwa załatwione.
Birkhof Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2020 E61.... więc i Dzis do aso idzie juz. Ubezpieczalnia krzak a... wsio raz dwa załatwione.Nie smuc sie, wypolerują gratis 1
FilipO Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2020 Godzinka spędzona w garażu. Auto zrobiło może kilkadziesiąt kilometrów w ciągu 3 tygodni. CarPro ech2o 20ml ma 230ml wody + 6 mikrofibr typu waxpro.
Lukwoj8712 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Hejka wiosna , coraz bliżej wiec po pracy postanowiłem umyć świątecznym fx protect seria świateczna zastosowałem iterior dressing od good stuff
ter Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 Ja dziś podbiłem badanie techniczne. Fajnie usłyszeć od diagnosty komplement odnośnie stanu pojazdu
przemek2000 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 Mycie szamponem kwasowym cleantech, tar&glue cleantech, deironizer SG d-tox. Na dach i maskę poszedł Soft99 liquid cleaner. Koła tire cleaner i jako zabezpieczenie Adbl black water. Plastiki Koch PSS. Auto zabezpieczyłem woskiem Infinity Wax Diablo. Dodatkowo wymiana klamki kierowcy Zdjęcie przed i po 3 1 1
LQS666 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 Mam sentyment do tych civiców Genialne auta..
przemek2000 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 1 godzinę temu, LQS666 napisał: Mam sentyment do tych civiców Ja też, dlatego jest u mnie już 13 lat 1 1
Rekomendowane odpowiedzi