Crasher Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Birkhof Może do ostatniej to nie , ale np kusi mnie tylną belkę dać do piaskowania itp. @Streat ten wosk już dawno zamówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 29 minut temu, smerf91 napisał: Mam nadzieję, że się pochwalisz w PSB jak wyszło Niestety z bólem serca muszę przyznać że nie potrafię skupić się na zdjęciach przy pracy A druga sprawa pod kątem lakierowania kondycja lakieru nie zasługuje na jaką kolwiek publikacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 @Tomas-sg ale będziesz miał zabawy z chromami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 W Yarisie żony: na bezdotyku: piana, spłukanie, CarPro Elixir dla łatwego osuszania i zabezpieczenia i kolejne spłukanie; w garażu: osuszanie i SG B2B na opony i plastiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ter Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wczoraj wieczorkiem pierwsza wizyta na myjni w tym roku, trochę zdążyło się przybrudzić ale zapomniałem o zdjęciu przed.. vampir liquid na koła, tire and wheel cleener do opon, piana od good stuff, mycie na dwa kubły z szamponem tenzi, osuszanie ręcznikiem work stuff king. Na opony black mamba, na lakier qd od shiny garage- bardzo fajnie pachnie i dodaje ładnego połysku. Tęskniłem za czystym samochodem od jakiegoś czasu A tu już dziś w świetle dziennym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wleciał Dlux na letni setup. Bardzo jestem nienormalny, że trzymam koła w pokoju? Korzystam dopóki mogę PS powłoka aplikowana przy otwartym oknie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @Malwin41 PrzeKOT te felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 11 godzin temu, lukeu napisał: Wleciał Dlux na letni setup. PS powłoka aplikowana przy otwartym oknie Też planuję taki zabieg Tylko się zastanawiam czy kupić Duluxa czy wrzucić coś z tego co mam czyli K2 Gravon Lite lub Tenzi Quartz coat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @smerf91 u mnie Dlux siedzi na 17” rewelacyjnie. Może nie robię jakichś ogromnych przebiegów, ale jakby felga nie była brudna to wystarczy dotknięcie pędzelka i jest idealna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @lukeu chyba jesteś normalny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 10 lat temu, 2 dychy na karku, polo gti i skręcane bbs-ki, to były czasy Teraz by mnie żona z domu wygoniła za takie akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @tazman swoje z g3 XX Jahre też skręcałem w pokoju polerowane mercedesy też leżakowały na łóżku hahaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Pierwsze mycie ręczne w tym roku 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartwig Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 50/50 w trakcie mycia przy okazji mycia ręcznego nałożyłem wreszcie prezent mikołajowy, czyli jajczeko smooth egg (nałożone na fusso coat f7, które leży od jesieni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Foki wymyte #rinseless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @Domel, jeździsz w ogóle MK1? . Od kiedy kupiłem Leona to Astrą zrobiłem 400 km 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 12 minut temu, Slovak napisał: @Domel, jeździsz w ogóle MK1? . Od kiedy kupiłem Leona to Astrą zrobiłem 400 km Tak w tym miesiącu zrobiłem 30 km Dziś W styczniu 0 Żal mi jej sprzedać. Dostanę może 5k - za to nic nie kupię a ktoś dostanie auto wymuskane i odpicowane wizualnie i mechanicznie "lepsze niż" z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @Domel, to tak jak ja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo86 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Saabinka umyta i wysmalcowana 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 @Mateo86 bardzo fajny saab, polujemy na takiego z znajomym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 @Mateo86, mnie bardziej Preluda interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Odkurzanie, czyszczenie kokpitu, mycie szyb od wewnątrz, mycie na 2 wiadra i na koniec SSW na już prawie umarły BH DSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Dzisiaj mycie, sprzątanie wnętrza, odkurzanie, testy interiorów, odkurzacza, softa, onr ładuję akumulatory testerskie na wiosnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ło patrzcie, człowiek renesansu Super! Ja w tym tygodniu nic, bo ciągle zapowiadają deszcz... ale w następnym nie odpuszczę.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Również dziś w końcu wypucowałem swoje autko, bo od ostatniego mycia minął miesiąc Był już spory syf, więc zajęło mi to dobre 2,5h. Była dekontaminacja, aktywna piana, 2 wiadra, osobno czyszczone felgi (zapomniałem przetestować nowego nabytku z ali - 3 szczotki w różnych rozmiarach do felg - będą musiały poczekać na swój debiut ), później suszenie, szyby, QD na lakier i dressing na opony (to mój pierwszy raz z dressingiem ). Na przód wjechał ADBL MP Tire Mousse, na tył GS Black Mamba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi