Kuba95 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Daszek śmieszny, na początku nie mogłem na niego patrzeć Myślałem nad is300, ale to moje pierwsze auto z rwd i nie chciałem od razu ponad 200 koni. Moze za parę lat, gdy będę zmieniał auto uda się wyrwać is300 w manualu (niestety swap skrzyni) Chociaż w głowie siedzi Ls400 lub Grand cherokee II 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 [mention=3124]Birkhof[/mention] są wyjątkowe. Patrzysz na zegary i już wiesz co to za auto Są są, tzw. „panda watch” ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 9 minut temu, Michał126 napisał: @Pajko, przynajmniej jeden, któremu nie wezmą dowodu za te "kurzkennzeichen". nie wiem co to ale podejrzewam że mała tablica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @Bielutomek jaka barwe masz tych swietlowek? Ja jutro mam nadzieje ze odpalimy instalacje w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Pajko napisał: nie wiem co to ale podejrzewam że mała tablica Tak, nazywam to w ten sposób w ramach kpiny, bo Niemcy to wymyślili dawno temu, ale zrobili po swojemu (czyli porządnie), a w Polsce jak w Polsce - jakby polskie tablice nie były dotąd dość pogmatwane i paskudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Mycie zgodnie ze sztuka i wrzucenie Sv Concorso 6 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @zajkos10 to ja wrzucam Titanium na swojego Leona i zrobimy jakiś mały nol-owski spocik . Piękna Cupra. Coś grzebałeś przy konikach czy trzymasz fabryczną ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @zajkos10 o cholera dopiero zauważyłem NOL witam witam z których stron NOL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @zajkos10 od nowości masz takie zadbane blendy na zaciskach z "R", czy jakoś odnawiałeś je? Bo mam u siebie w VW już mozno zajechane i powoli się zastanawiam jak je odnowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @pablo15005 zimna. Ciepła barwę wole z naświetlaczy 6 lamp, podzielone na 3 włączniki zabezpieczone przeciwpyłową, przeciwwstrząsową i wodoszczelną puszka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 28 minut temu, Bielutomek napisał: @pablo15005 zimna. Ciepła barwę wole z naświetlaczy 6 lamp, podzielone na 3 włączniki zabezpieczone przeciwpyłową, przeciwwstrząsową i wodoszczelną puszka. U mnie neutralna... ciekaw jestem jak to zaswieci, bede mial podzielone na strony i gora z przodem polaczona. 16 swietlowek tych chinskich wrzuce foto jak sie cos ogarnie lepiej... dopiero w maju plytka wleci to juz bedzie fajnie wygladac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 4 dni czochrania wnętrz, zasilany byłem katarem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @pablo15005 tak swieci w nocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 6 godzin temu, paperson napisał: @zajkos10 to ja wrzucam Titanium na swojego Leona i zrobimy jakiś mały nol-owski spocik . Piękna Cupra. Coś grzebałeś przy konikach czy trzymasz fabryczną ilość? Zrobiony jest stage 3. Chętnie zobaczęjak na żywo prezentuje się titanium 5 godzin temu, KamilJ26 napisał: @zajkos10 od nowości masz takie zadbane blendy na zaciskach z "R", czy jakoś odnawiałeś je? Bo mam u siebie w VW już mozno zajechane i powoli się zastanawiam jak je odnowić Są od nowości u mnie. Mimo , że mały przebieg to niestety już się trochę zjechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Mycie zgodnie ze sztuka i wrzucenie Sv Concorso Jaki on ma zapach?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Birkhof napisał: Jaki on ma zapach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ciezko mi stwierdzic ale bardzo przyjemny ! moze cos jakby... mango, tak mi sie kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ciezko mi stwierdzic ale bardzo przyjemny ! moze cos jakby... mango, tak mi sie kojarzy A masz porównanie do mirage/onyxa?Bo shield i autobahn pachną troche mniej owocowo od tych dwóch.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitekman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Po raz pierwszy dzielę się efektami swojej pracy, samochód mam jaki mam (zmasakrowany lakier, nieprofesjonalne lakierowanie, ruda szmata) ale staram się nauczyć na nim możliwie dużo sztuki detailerskiej Mycie: Pre-wash SG Citrus, mycie neutralnym szamponem RRC, glinka, Prickbort, ponowne mycie, osuszanie, IPA. Zabezpieczenie: Na całość wleciało fusso, plastiki RRC PC, opony ADBL TD, kołpaki również fusso. Szyby potraktowane RRC WSR i NW od Soft 99. Dzień spędzony produktywnie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @Birkhof Concorso bardziej pachnie jak marakuja według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, zajkos10 napisał: Zrobiony jest stage 3. Chętnie zobaczęjak na żywo prezentuje się titanium Są od nowości u mnie. Mimo , że mały przebieg to niestety już się trochę zjechały No ja się chyba wezmę za odmalowanie u siebie, bo już praktycznie "R" wcale nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 [mention=3124]Birkhof[/mention] Concorso bardziej pachnie jak marakuja według mnie.Czyli te nuty co onyx i mirage mocno owocowe. ThxWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ale staram się nauczyć na nim możliwie dużo sztuki detailerskiej Dzień spędzony produktywnie I fajnie. Nie każdy zaczynał od nowego idealnego auta. Liczy sie to jak sie dba o to co sie ma :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 KamilJ26 slyszalem ,ze ceny tego poszly mocno w góre w ASO , kiedys byly po 4zł...jesli sie nie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @zajkos10 Na Allegro widziałem jedną aukcję z dwoma blendami razem ze sprężynami, za bodajże ponad 300zł, więc dosyć drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Czas na reanimacja Golfa Start !! # Dekontaminacji Lakieru # Deironizacja Lakieru # Glinkowanie # Pre Wash # Mycie Własciwe # Zabezpieczenie Alufelg Powloka Kwarcowa Cdn... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaJersey Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ogarnąłem plastiki wewnątrz, niestety wiatr tak dawał, że co odkurzyłem to po otwarciu drzwi nawiewało paprochów w diabła i ciut ciut - syzyfowe prace dosłownie Po krótkim teście czterech dressingów wybrałem SG Apple Dressing - najmniej przyciemniał plastiki, dał jednocześnie przyjemny półmat na górnej, miękkiej części. W sumie fajny dressing, szybko wysycha, po dotarciu ładnie matowieje - dziwne że SG nie ma tutaj jako partnera, poza Ironem to ich kosmetyki są całkiem spoko. No nic, to bohaterowie sesji i końcowy rezultat: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi