qdlatyNH Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ostatni raz z wiadra myłem....hmmm juz nie pamiętam. Dziś dwa wiaderka, qd i ADBL Black Water na opony i zderzaki.Jutro jak pogoda pozwoli, to zajmę się peugeotem.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dobrze widzę? O taaaakWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 @alexander.p daj znać jak wrażenia z jazdy w deszczu po zmroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 [mention=21375]alexander.p[/mention] daj znać jak wrażenia z jazdy w deszczu po zmroku Ok. Również czekam na takie warunki pogodowe ;)Przypomnij mi się za jakiś czasWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 @Pływak nieszkoda ci podwozia i blacharki przez 2 miesiace w soli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 2 godziny temu, pawelus668 napisał: @Pływak nieszkoda ci podwozia i blacharki przez 2 miesiace w soli ? francuzy mają mocny ocynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 9 godzin temu, pawelus668 napisał: @Pływak nieszkoda ci podwozia i blacharki przez 2 miesiace w soli ? Nie, wyznaje zasadę, ze to auto ma mi służyć, a nie ja autu Jak warunki nie pozwalają to nie myje bo np. co z tego, ze pojadę spłukać jak codziennie robie kilkadziesiat kilometrów i za chwilę znów ulepiony blotem i solą. Za to jak warunki pozwalają to jak najbardziej umyję i wczoraj protestowałem nową myjkę i PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Korzystając z pogody popełniłem mycie swojego auta. SG Citrus, dwa wiaderka z szamponem @RRC, @Good Stuff Piranha plus Prickbort dwa wiaderka i suszenie Work Stuff Monster (u mnie na szczęście nic się z nim nie dzieje), i na to @ADBL Quick Wax. Koła @RRC tire rubber cleaner, @EXCEDE uwc i @Good Stuff black mamba. Wnętrze odkurzone, wyczyszczone i na plastiki wleciał ADBL WOW plus testowo @Manufaktura Wosku Interior Finish HD na dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dzisiaj żabie się dostało wodą i potem qd i black water na opony. 3h machania szmatami, ale w końcu to auto jakoś wygląda. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Mycie + sprzątanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Też w końcu odgruzowałem auto...po 3 dniach od poprzedniego mycia, było jak ten sławny stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Też w końcu odgruzowałem auto...po 3 dniach od poprzedniego mycia, było jak ten sławny stół 166 zawsze na co tam siedzi? 2.4 plus aisin ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Asterka ogarnięta Jakie to jest dobre! Fibra idzie jak po lodzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 @dareme89 mumins się chyba nie obrazi jak odpowiem za niego. 2.0 T.S 170KM. Wjedz na alfacholikow bo mumins założył ostatnio swój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Ogarnąłem Golfa - dodatkowo wpadło BSD i dressing opon od Sonaxa. BTW, wiosna idzie, jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nieplanowanie wpadł wolny dzień, więc ... man at work. Zielona tuga, prickbort, ADBL tire cleaner (bonusowo umył mi też łapy), roztwór DG 901 i ADBL shampoo PRO w stężeniu cleaner, Victoria Wax Deep Cleanse i Victoria Wax Yellow. Opony Migliore Tire Glaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Kurde, na aucie leży mi bodywax, pojechalem na bezdotyk zostawiłem 8zl i z białego od soli zrobił się siwobrudny na czarnym lakierze. Trochę mnie to rozczarowało, chyba że przytkany jest i będę musiał umyć rękawica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wczoraj odkurzone wnętrze, a dzisiaj umyty z zewnątrz. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dzis szybka akcja na bezdotyku,mycie wstępne silna zasada i na 2 wiadra szamponem aktywnym autolanda,taki moj partyzancki sposób na szybka aplikacje zabezpieczen w spraju,w miare skuteczny bo SSW siedział mi prawie 3 miesiace i sadzac po pierwszym zdjęciu resztki owego skutecznie usunięte,tym razem zamiast SSW zapodałem Boncera Bead Juice,ciekawy przyjemny w aplikacji a efekt zaskoczyl bo niby syntetyk a efekt jak wosk i tzw.Wet look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ja tez dzisiaj spędziłem miło czas w 3 godziny umyłem 2 auta z zewnątrz plus szybkie odkurzanie ciesze się strasznie ale jedno po drugim powiem szczerze ze to za dużo dla mnie bo poprostu padłem ze zmęczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekW Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @397 kozackie passeratti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Mialem wlasnie pisac ze jednak b8 w r linoe wyglada zaje biscie;) jezdzilbym;) co za silniczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekW Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Choruje na takiego od dawna @397 jak będziesz sprzedawał to jestem pierwszy w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 W dniu 16.02.2019 o 21:08, dareme89 napisał: 166 zawsze na co tam siedzi? 2.4 plus aisin ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/165530-muminowa_166_ver_2_a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Witam wszystkich po dłuższej przerwie Odszczurzenie aut po zimie... Na początku czas na dupowóz "Zabawka" nr 2 Ibiza od dziewczyny I na koniec laweta free image hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi