devilsky Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @lukasz_byd Patrząc na prognozę to nie mamy na co liczyć Co prawda, auto mam z tych mało atrakcyjnych ślizgowo ale lubię sobie przypomnieć podstawy wyprowadzania z poślizgu. A w temacie, wczoraj wymieniłem olej i filtry i nie zauważyłem jakiejkolwiek różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mogę wam sprzedać trochę. U mnie z 40cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 42 minuty temu, Fredi88 napisał: Mogę wam sprzedać trochę. U mnie z 40cm To już tak dowalilo u Ciebie ? U mnie nic... A brakuje bo ciemne dni przez śnieg są jeszcze znośne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mogę wam sprzedać trochę. U mnie z 40cm Dawaj foto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Jedno zrobione na szybko przy odśnieżaniu wjazdu do garażu... 3 dni padało non stop. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Poszedłem za ciosem i nałożyłem Gyeon Trim na resztę osprzętu Na manetce to może i nawet zapobiegnie wycieraniu się napisów, kto wie. Tym razem pokusiłem się o 50-50 50-50 Gyeon Trim jeszcze mokry Wytarty po chwili Całość W świetle Flesha wszystko się błyszczy ale niestety nie mam dobrego oświetlenia żeby robić bez flasha. Tu już całość wysmarowana Biorąc pod uwagę to, że Gyeon Trim leży mi od marca 2018 jakbym go położył dopiero wczoraj to tutaj już poleży do końca życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @Fredi88 zazdroszczę W listopadzie gdzie słońce świeciło 30 godzin przez cały miesiąc taki śnieg to zbawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 A ja założyłem bagażnik na narty . I tak będzie leżał aż do końca sezonu narciarskiego. Zapewne utrudni mi to EWENTUALNE mycie na 2 wiadra ( zależy od temperatur na zewnątrz...) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @Fredi88 nieźle posypało - jechałem tamtędy 2 dni temu (Wiedeń - Maribor) i zimy było jak na lekarstwo - dopiero wczoraj w Zagrzebiu sypło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 18 minut temu, vangsta napisał: @Fredi88 nieźle posypało - jechałem tamtędy 2 dni temu (Wiedeń - Maribor) i zimy było jak na lekarstwo - dopiero wczoraj w Zagrzebiu sypło To jak jechałeś na ten Maribor? S6 i A9? Dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @Michał126 funkcja traffic plus miasta w których stacjonujemy = tournee - 3dni, 2200km - auto wygląda jak po wojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 15 minut temu, vangsta napisał: auto wygląda jak po wojnie Pics or didn't happen Sonaxa Xtreme szło więcej niż oleju napędowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 1 godzinę temu, vangsta napisał: @Fredi88 nieźle posypało - jechałem tamtędy 2 dni temu (Wiedeń - Maribor) i zimy było jak na lekarstwo - dopiero wczoraj w Zagrzebiu sypło Ale jechaleś s6? Do Gloggnitz nie ma nic... od Semmeringu dopiero się śnieg zaczyna. Leży już od zeszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @Fredi88 Biere w ciemno 10cm... Jakoś nigdy mi nie przeszkadzał śnieg na ulicach Coś tam u nas też pruszy ale przy 0 stopniach nic nie zostaje. Niech zasypie tą szarość i brud... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Bierzcie wszystko do siebie: śnieg, mróz plus deszcz i mrozy ze Śląska sorki @Michal z Zagłębia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Temat o pracach przy aucie a my tutaj o śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 U mnie dzisiaj w nocy ma padać i jutro cały dzień, ja tam się cieszę, wolę coś białego za oknem niż tą brudną szarość A w temacie, zaliczony bezdotyk no i cquartz się trochę zapchał bo już lekko tafluje na drzwiach. Nic dziwnego bo od aplikacji myty ręcznie nie był a teraz na ulicach tony syfu leżą plus ciągle padający deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 @Michał126 tak wyglądało we czwartek na Slowenii: A tak po powrocie w piątek w nocy: Sonaxa a i owszem, szło - w ciągu drogi zużyłem całą bańkę ich zimowego płynu do spryskiwaczy - winowajcą są w głównej mierze spryskiwacze reflektorów - Mietek jest na pełnym ledzie, nie musi mieć sprysków i płynu wystarczy na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Wystarczył 1 wyjazd do Szczyrku a auto wręcz białe .......... . A najbliższe mycie a raczej płukanie dopiero w środę , czwartek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Może nie przy aucie ale przy smarcie Mycie, glinka, cleaner, ipa, wosk. Postawiłem na hi tempa. Na wiosnę korekta bo lakier jest w okrutnym stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 @Fredi88 na fotkach już wygląda zacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Godzinę temu, Fredi88 napisał: Może nie przy aucie ale przy smarcie Mycie, glinka, cleaner, ipa, wosk. Połowa powierzchni roboczej, to w godzinę zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 2 godziny temu, Fredi88 napisał: Może nie przy aucie ale przy smarcie Mycie, glinka, cleaner, ipa, wosk. Postawiłem na hi tempa. Na wiosnę korekta bo lakier jest w okrutnym stanie... Zazdroszcze małej furki, mielismy taka w rodzinie w 2009 roku oczywiscie stara wersje w kolorze zielono żółtym ( takim jak tu http://www.carsportugal.com/index.php?action=listingview&listingID=92 ) Mimo tego że furka pocieszna, to przyjemnie sie nią jeździło, łatwo było utrzymac w czystosci ze wzgledu na gabaryty, wszedzie sie miescił, a przyspieszenie zawstydzało nie jedną Bete na światłach no ale turbo padało wtedy jak muchy w tamtych modelach Od roku mam zboczenie aby znaleźć i wypolerować jakiegoś małęgo samochoda, fiat-a 125, toye iq, czy chociazby smarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Co ja czytam dorosłe chłopy sie jarają smartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badii23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 @Gozdziu23 miałbym kawalerskiego malucha od ojca do roboty, 82 rocznik pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi