Grzechu23 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 @Birkhof Spokojnie, świeci się jedynie przez ten czas wchłaniania się. Odczekujesz 5-10 min i docierasz MF. Wtedy masz idealny mat bez żadnych połysków i mega tępą skórę. Miałem różne odżywki, ale ta od MW daje naprawdę zerową śliskość. Mi taki efekt jak najbardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 2 minuty temu, Grzechu23 napisał: @Birkhof Spokojnie, świeci się jedynie przez ten czas wchłaniania się. Odczekujesz 5-10 min i docierasz MF. Wtedy masz idealny mat bez żadnych połysków i mega tępą skórę. Miałem różne odżywki, ale ta od MW daje naprawdę zerową śliskość. Mi taki efekt jak najbardziej pasuje Dzięki za info :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Zrobiłem cutting całego etapu subaru imprezy 20 h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 @Grzechu23 To weź następnym razem zrób takie finalne 50-50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Położyłem na zimowe alu Duragloss NanoGlass Ceramic Coating. O matko i córko jakie to okrutnie śliskie po dotarciu fibrą. Lodowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ogarnięta furka teścia na zimę - Forester 2015 XT. Pełne mycie, dekon, zakamarki, Mckees, Fusiak (booooring), szyby CGP+2xAngelwax H2O, plastiki zewnętrzne powłoka w ramach prezentu od@Soft99, uszczelki Koch Gummi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 10 godzin temu, Grzechu23 napisał: @Birkhof Spokojnie, świeci się jedynie przez ten czas wchłaniania się. Odczekujesz 5-10 min i docierasz MF. Wtedy masz idealny mat bez żadnych połysków i mega tępą skórę. Miałem różne odżywki, ale ta od MW daje naprawdę zerową śliskość. Mi taki efekt jak najbardziej pasuje Potwierdzam Polubiłem się z tą odżywka i to bardzo. Na dniach zamawiam wosk do detali od chłopaków od dawna miaöem z tyłu głowy zymola no ale zrezygnuje na korzyść MW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Na dniach zamawiam wosk do detali od chłopaków Zamówiłem sobie satina z limitowanej edycji, maluszka do wnętrza tez.Jedyna różnica jest chyba taka ze MW nie zastosujesz na zewnątrz, a Zymol’a tak :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 @Birkhof na zewnątrz mam tego tyle że 4 pokolenia będą smarować Zamawiam głównie ze względu na zapach ma być zbliżony do rim waxa kto smarował ten wie co to znaczy. Petes się chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 [mention=3124]Birkhof[/mention] na zewnątrz mam tego tyle że 4 pokolenia będą smarować Zamawiam głównie ze względu na zapach ma być zbliżony do rim waxa kto smarował ten wie co to znaczy. Petes się chowa No rimwax to stare dzieje, ale fakt pachniał pięknie :) Dla mnie ten wosk to ma być taki gadżet dlatego musi ładnie pachnieć i mysle ze tak bedzie, dam znac jutro jak dojdzie paczkaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ogarnąłem teściowej lampy w Astrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 mega różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Okleiłem dekory kierownicy folią - 3M Black Piano - jak znajdę nieco czasu, okleję również panel wokoło radia a'la w Beetle'u: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 lepiej byś sterowanie dorobił bo tak jest błyszcząca zaślepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @piotrek305 w sumie racja - jednak z racji iż planuję używać danego samochodu do końca roku +/- miesiąc (czekam na odbiór), nie planuję więcej modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dwa dni walki i przygotowania do zimy swojego cukiereczka. Ogarnięcie wnętrza +skóry. Dekontaminacja chemiczna, cleaner i wosk Bilt Hamber Double Speed Wax. Niestety juz ciemno więc szybkie fotki z parkingu marketowego Wyszło pięknie Jutro wrzucę jeszcze zimowy set up. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 45 minut temu, vangsta napisał: @piotrek305 w sumie racja - jednak z racji iż planuję używać danego samochodu do końca roku +/- miesiąc (czekam na odbiór), nie planuję więcej modyfikacji. na co czekasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @david2888 ten kolor to LKR? ta wiśniowa perła z kremową skórą wygląda obłędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Kolor to KCJ albo KJC nie pamiętam dokładnie. No i dokładnie wnętrze z kremowa skóra. Musze w koncu sie zebrać po nowym roku i zrobić jakąś relacje związana z moim pieszczochem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 ile ta 407 ma przebiegu ? bo wygląda w środku max na 50kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @piotrek305 aby jedyne legalne 309 000 km na blacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 28 minut temu, david2888 napisał: @piotrek305 aby jedyne legalne 309 000 km na blacie szacun, wnętrze utrzymane perfekcyjnie zrób kiedyś relacje i wrzuć dużo fotek bo to auto jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Zimówki przygotowane, usunięcie starych pozostałości po odważnikach, nowe ori dekielki, nałożony DLUX i ADBL Tire Dressing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Kolor to KCJ albo KJC nie pamiętam dokładnie. No i dokładnie wnętrze z kremowa skóra. Musze w koncu sie zebrać po nowym roku i zrobić jakąś relacje związana z moim pieszczochem... Oooj, jak mnie się te jasne wnętrza podobają :) do mojego niebieskiego byłoby idealne :D Pięknie utrzymane. Ja za swoją skórę biorę się latem. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onimusha Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mycie przejściowe, bez czyszczenia, bez korekt, szampon chemical guys gloss workz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi