Pavlik Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 U mnie jedne zimówki juz ogarniete: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Po ponad miesiącu braku kontaktu z myjnią i 3 tygodniach nie używania samochodu, w końcu ogarnalem furke :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Dzisiaj umyte szamponem z Autolandu, obleciane Wax Off'em. Maska potrzebowała trochę odnowy więc przejechałem ClearCut'em. Połowa maski i dachu oberwała Essence'm i czekamy do jutra a jutro wpada Moonlight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ogarnąłem zaciski hamulcowe w Golfie - tak było: Tak jest: BTW, bardzo odpowiada mi żel Sonax do opon - na zdjęciu po tygodniu od aplikacji i kilku ulewach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misz.czu Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Kierowałeś się jakimś poradnikiem czy opanowaną już wiedzą? Może zdradzisz kilka szczegółów jak się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Umyte autko i przeleciane WAXADDICT FO'SHOW SPRAY WAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Wczoraj udało mi się umyć auto Z racji narodzin Synka nie było ostatnio czasu na detajlingi. Nosiłem się z zamiarem by przygotować auto już pod kątem zimy, ale pomyślałem że nie ma co wywoływać za wcześnie, w końcu jesień jest na razie. I tak zamiast Fusso wrzuciłem Quick Wax od Adbl i jestem bardzo zadowolony z efektu. Przy okazji ogarnąłem środek za pomocą Interior Cleaner ADBL i dressingu od Funky Witch Mademoiselle, szyby wymyte mleczkiem CGP, a na opony ciasteczkowy dressing ADBL. Zobaczymy ile potrzyma ten QW, może z pół zimy przetrwa z razie co to będę go wspomagał SSW, no albo zarzucę Fusso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 @Strus jak czekasz tyle godzin przed kolejną warstwą to jak sobie radzisz z kurzem na aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Opłukałam auto porządnie na bezdotyku i delikatnie przetarłem IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Polska złota jesień. Umyty Smartwashem, przetarty Field Glazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 jak myślicie co tak tafluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @rygryss Czy to cały czas nano gloss paint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @rygryss DM SWM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 30 minut temu, rygryss napisał: jak myślicie co tak tafluje A pokaż efekt na masce/dachu... To taflowanie to zamierzony efekt świeżej warstwy produktu, czy po prostu umierające przed czasem zabezpieczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 54 minuty temu, wojtecki napisał: Czy to cały czas nano gloss paint ? 53 minuty temu, Fredi88 napisał: DM SWM? 43 minuty temu, Eidos71 napisał: A pokaż efekt na masce/dachu... na dachu i masce nic z tego, siedzi karbon, a kanapka jest następująca koch H8, finisz M2500 i mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Teraz, rygryss napisał: kanapka jest następująca koch H8, finisz M2500 i mycie Czyli tak tafluje "brak zabezpieczenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @Eidos71 , dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @rygryss - a już myślałem, że odkryłeś "Świętego, taflującego Gralla" wśród produktów do trwałego zabezpieczenia lakieru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Października 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 minutę temu, rygryss napisał: @Eidos71 , dokładnie Tak dla sprostowania . Wymyte ?? Zadaje to pytanie nie z ciekawosci tylko ze pewnie ktos o to zapyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @Eidos71 , jeszcze na takiego nie trafiłem, ale to dlatego, że mało szuwaksów przerzuciłem i tak jak zapewne napisałeś, raczej nie trafię @BiałyGTi , naturalnie @wojtecki , @Fredi88 , @Eidos71 @BiałyGTi , chciałbym sprostować mój post... na finish M3500, a nie 2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Prostaff CC water Protect tak się zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @Arkeolowy , cena bajeczna , ale może kiedyś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Mi co niektore woski daja taki efekt np. ostatnio body AW na prima amigo,kropelki takie sobie ale za to taki efekt jakby samo osuszania,nawet mi sie to podoba,myje,splukuje i po paru minutach auto suche,prawie nic do wycierania nie ma,jak to wytlumaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 mi mocno tafluje qd+ od poorboysow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 dokładnie to wczoraj, ale dziś dopiero sobie ściągnąłem foty te co chciałem Mycie wstępne Koch GS ( Litrowy Kwazar Mercury 360 ) ściągnął większość brudu, dwa wiadra z VP AP i na koniec aby sobie jeszcze maznąć zapachem poprawiłem lakier ADBL QD1 Foty z pracy ręczników : Tak jak jestem zadowolony z Gyeon Silk, tak z Work Stuff Monster jestem zachwycony (nie zauważyłem różnicy we wchłanianiu wody - tak samo zbierały wodę z jednej, jak i drugiej strony auta brawo @Good Stuff a pieniążki z różnicy cen można wykorzystać na inne zakupy i nikt nie będzie pytał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi