blazej Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Perl jest o tyle ciekawy, że jak kiedyś robiłem test trwałości w różnych rozcieńczeniach, to chyba im bardziej był rozcieńczony tym dłużej trzymał/
czester Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 1 hour ago, zeea said: Perl rozcieńczanie zwykła wodą czy Demi? Ja demi bo u mnie mega twarda woda.
analyzator Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @zeea roześmiałem zwykła i bez problemu. Mam właśnie na aucie perla z którym miałem przerwę no bo coś tam nowego było na półce. Genialny produkt. 1
Qlimaxss Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego A pamiętacie tego gagadka . Z dwa lata temu był na niego szał . Tak się prezentuje w Słońcu, oczywiście jedna warstwa u mnie aplikowana przy zero stopni. I było mega spoko. A tutaj w cieniu. Ciekawe jak długo pożyje 7
kiciek Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Perl rozcieńczanie zwykła wodą czy Demi? Tylko demi. Inaczej przy niektórych produktach mozesz miec burdel w butelce pozniej ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi