Michał126 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 ADBL, dzięki za potwierdzenie. To kolejny dowód na skuteczność działania Waszego cleanera.
Tommy Lee Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jest skuteczny, kończę własnie baniaczek 5L
Dawid_Bojarski Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ktoś coś mówił o lejkach do baniakow 5l? Bo denerwuje mnie celowanie i szukanie za każdym razem jakiegos małego lejka... Chociaż już prawie całe 5l apc poszło, litr wersji pro i ciągle mało xD Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dawid_Bojarski, pytaj u partnerów. u większości są dostepne lejki do naszych baniaczków.
Dawid_Bojarski Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ok, dzięki! Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Kopytz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam, Kody qr nie posiadają przypiętych tutoriali... Fajna inicjatywa, lecz niestety nie działa.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kopytz, niedługo będą. robią się
Michał82 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mam problem z atomizerem w QD1. Po zakupie przy pierwszym użyciu było wszystko ok. Później musiałem go odkręcić i zakręcić nakrętką. Dziś chciałem użyć ponownie, więc atomizer na butelkę i dziwnie pryska. Nie potrafię ustawić dobrze bo zawsze bardziej pluje lub leje ciurkiem niż fajnie rozpyla jak za pierwszym razem. Co zepsułem i jak to naprawić?
Fitte Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Testowałem atomizer z chyba nowszej dostawy w sklepie. Czyżby mgiełka została naprawiona?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 [ref]Michał82[/ref], spróbuj przepompowac przez atomizer ciepła wodę. [ref]Fitte[/ref], atomizer jest ten sam.
Fitte Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], dziwne, bede sprawdzał dalej
MaWe Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 To ja mam pytanie laika kupiłem apc od adbl i dostałem do niego atomizer rozumie ze on pasuje na gwint 0,5 opakowania tylko co z rurka bo jest za długa. Nie da sie u was kupić samej pustej butelki to se zrobię roztwór w niej a atomizer już mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fitte Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 To ja mam pytanie laika kupiłem apc od adbl i dostałem do niego atomizer rozumie ze on pasuje na gwint 0,5 opakowania tylko co z rurka bo jest za długa. Nie da sie u was kupić samej pustej butelki to se zrobię roztwór w niej a atomizer już mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ADBL w obecnej chwili nie sprzedaje samych butelek. Gwint z 500ml oraz 1L jest taki sam. Rurkę sobie przycinasz
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 [ref]Fitte[/ref], przy 50000 sztuk zawsze może trafić się fuck up. [ref=#ff3366]MaWe[/ref], to bardzo dziwne co piszesz bo do apc akurat atomizer nie powinien być dodawany. rurkę musisz sobiedociac. nie sprzedajemy pustych butelek . edit: Fitte był szybszy
MaWe Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 A można ten atomizer przypasować do czegoś innego bo bez sensu używać go z koncentratem lepiej w innej butelce już rozcieńczony . Skoro dają go w zestawie to przynajmniej jest pewność ze go szlak nie trafi od stężenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
powalla Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 660114 tylko co z rurka bo jest za długa. Jeśli jeszcze na to nie wpadłeś , to 1. bierzesz nóż/nożyczki w zależności co posiadasz 2. odmierzasz potrzebną długość rurki (jakbyś nie wiedział jak daj znać , pomogę! ) 3. zachowując zasady BHP obcinasz niepotrzebną część rurki No i > GOTOWE !
MaWe Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 [ref]Fitte[/ref], przy 50000 sztuk zawsze może trafić się fuck up.[ref=#ff3366]MaWe[/ref], to bardzo dziwne co piszesz bo do apc akurat atomizer nie powinien być dodawany. rurkę musisz sobiedociac. nie sprzedajemy pustych butelek . edit: Fitte był szybszy Kupilem 4 specyfiki (2 nielseny, gliptone i apc adbl) i tylko apc nie miał atomizera ale dostałem luzem takowy Może jakiś gift od sprzedawcy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fitte Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], w moim przypadku chyba mam farta do fuck upów. Zamówiłem dwa produkty i obydwa słabo psikały mgiełką. Obecnie w nowej firmie gdzie pracuje głownie króluje ADBL i atomizery już psikają dosyć fajnie ale znalazłem jeden fuck up i dlatego myślałem, ze wprowadziliście nowe bo to praktycznie nowa dostawa i były nie dawno zakupione [ref=#ff3366]MaWe[/ref], atomizer pasuje do większości typowych butelek.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref]Fitte[/ref], daj boże kiedyś sami będziemy produkować swoje atomizery to już nigdy nie trafisz na coś co może nie działać poprawnie .
Michał126 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref]Fitte[/ref], przy 50000 sztuk zawsze może trafić się fuck up.[ref=#ff3366]MaWe[/ref], to bardzo dziwne co piszesz bo do apc akurat atomizer nie powinien być dodawany. rurkę musisz sobiedociac. nie sprzedajemy pustych butelek . edit: Fitte był szybszy Kupilem 4 specyfiki (2 nielseny, gliptone i apc adbl) i tylko apc nie miał atomizera ale dostałem luzem takowy Może jakiś gift od sprzedawcy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czyżby w Mr Cleaner? Ja też tam dostałem atomizer do APC I nie ukrywam, bardzo mi się on przydał, chociaż nie do produktów ADBL
MaWe Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Nie w iteile z Allegro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 widocznie musimy zrobić mailing do partnerów do których produktów mają dodawać triggery bo niektórzy najwyraźniej zapomnieli .
Slovak Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], przydałoby się i to bardzo .
Strus Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Poza faktem zasysania butelki dzisiaj zapoznałem się też z wadą triggera. Biorę QD1, przekręcam końcówkę i leci. Tak po prostu normalnie zaczęło kapać. Wykapało sobie z 3ml i przestało. Nie wiem czy to wynik wysokiej temperatury (QD1 był kilka godzin w bagażniku a na dworze powyżej 30 stopni) czy coś nie halo z triggerem
kamilgt Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 raczej temperatura - powietrze w środku się nagrzało i rozszerzając się "wypchało" zawartość atomizera na zewnątrz
Rekomendowane odpowiedzi