serath Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Bezpieczniej na fibrę, zmniejszasz ryzyko przemoczenia. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
fire45 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Czym poprawić powstałe na lakierze jakby plamy, przebarwienia (najlepiej obrazuje to powyższe zdjęcie)? Jakby coś żrącego czy innego świństwa przeschło na lakierze?
Arkeolowy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 jaki polecacie sklep odnośnie kupowania kosmetyków? Przeważnie robiłem to w deepgloss, duży asortyment, konkurencyjne ceny i jeszcze teraz promocja 12% była, ale strona mi nie działa, a chciałem wszystko już zamówić i opłacić
Mart_ Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pany gdzie można najtaniej wyrwac Flexa 3401 vrg?? Narazie najtaniej z tego co widziałem to u chemical guys 355 ojro Da radę jeszcze znaleźć lepszą ofertę?
TfB Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kwestia rabatu jaki dostaniesz:-) kwestia jakie relacje ze sklepem itp. Popytaj podzwon:-)
master609 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam. Chce kupić zestaw past tylko teraz muszę wybrać Menzerna 2x1kg FG400 lub FG500 – FF3000 Menzerna 3x1kg FG400 – PF2500 – SF4000 Ten drugi już miałem po 250 ml i było super teraz pytanie o pierwszy czy ff 3000 wyciągnie to wystarczająco czy będę potrzebował anty hologram w stylu właśnie menzerny 4000 lub kocha do tego dokupowac ?? I ewnetualnie ktore wybrac z fg400 czy 500
manlions Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam, gdzie w okolicy Bytomia jest duży wybór jakiś dobrych kosmetyków samochodowych? Tzn karoseria, wewnątrz, szyby i felgi. Proszę o odpowiedź.
powalla Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jeśli Katowice to dla Ciebie okolice Bytomia, to masz https://bestseller.pl/ , http://shiningcar.pl/ , https://mrcleaner.pl/ , no i Sonax Katowice na Załężu .
DaV Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Szybkie pytanie. Mam czarną skórzaną tapicerkę w dobrym stanie (żadnych przetarć i uszkodzeń) ale nie była raczej nigdy myta bo się błyszczy od brudu. Chodzą mi po głowie dwa zestawy: - Gliptone GT15 GT11 - Colourlock STRONG Który będzie lepszy? i czy taki zestaw starczy żeby oblecieć całe wnętrze razem z boczkami?
Freddy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Colourlock wystarczy SOFT w zestawie brak odżywki do impregnacji jest cleaner i versigelung który jest utrwalaczem i zapobiega wycieraniu ale i tak najlepiej położyć na niego leder protector. Gliptone to cleaner i odżywka ma ładny zapach i daje nie śliskie ładne wykończenie ogólnie jak najbardziej dobry zestaw. Wybór należy do Ciebie. Możesz też pomyśleć nie koniecznie o zestawie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
TfB Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Warto dodac ze oba zestawy spokojnie wystarcza nawet na kilka aut.:-) a na jedno to musialbyc wylewac;D colourlock kest wygodniejszy bo masz pianownczke i nakladasz na pedzelek gabke czy co tam wolisz. Cleaner od gliptone jest gestym zelem, ktory wydaje sie mniej ekonomiczny- wiecej smarujesz odruchowo "zeby dobrze przykrylo":-)
C0rvette Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Da radę w którymś ze sklepów kupić testery ADBL Yeti czy tylko do zakupów dorzucają? Nie chce 5l kupic bo mam już z 8l różnych pian.
niron Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Rotacja-> talerz 125 pady 130, planuje zakup mniejszych pytanie iść w stronę talerza 75 i padow 80 czy moze zejść aż do talerza 50 i padow 55? jakimi wielkościami najczęściej pracujecie i jakie warto mieć zawsze pod ręką aby być przygotowanym na każdą ewentualność ?
Freddy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Na maszynę elektryczną raczej talerz 75 bo mniejszym i tak nie pomanewrujesz te mniejsze są raczej do maszynek pneumatycznych Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
M@ciej Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 panowie jak wymienić żarówke h7 w golfie 6 od str kierowcy strasznie malo miejsca jest i na dodatek oprawke mam urwaną bardzo cięzko sie tam dostać. Chce wymienic rownie żarowki w halogenach i nie bardzo wiem... prosilbym o pomoc z gory dzieki
Freddy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zapytaj lepiej na forum golfa Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Lex450 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Szybkie pytanie. Mam czarną skórzaną tapicerkę w dobrym stanie (żadnych przetarć i uszkodzeń) ale nie była raczej nigdy myta bo się błyszczy od brudu. Chodzą mi po głowie dwa zestawy:- Gliptone GT15 GT11 - Colourlock STRONG Który będzie lepszy? i czy taki zestaw starczy żeby oblecieć całe wnętrze razem z boczkami? Porada: zawsze potem włącz podgrzewanie foteli na zmianę z wentylowaniem (jak masz) , Pozwala to na szybkie wyschnięcie. Gliptonem ie trzyj za mocno, ja raz zniszczyłem tarciem skórę jasną co prawda, Ty masz ciemną więc bezpieczniej. Ja osobiście już tylko używam Colourlocka Soft i Strong i potem zawsze zabezpieczenia powierzchni - Versiegielung. Idealnie gładka matowa po tym jest powierzchnia Na jasnych skórach odradzam noszenie skórzanych pasków do spodni. Można pięknie zniszczyć trwale skórę. Pozdrawiam.
manlions Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jeśli Katowice to dla Ciebie okolice Bytomia, to masz https://bestseller.pl/ , http://shiningcar.pl/ , https://mrcleaner.pl/ , no i Sonax Katowice na Załężu . Dziękuję Ci za odpowiedź. Jak najbardziej to są dla mnie bliskie okolice. Pozdrawiam.
Arkeolowy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 D-Wash Mammoth vs Chemical Guys Mammoth różnią się tylko logo? no i oczywiście ceną
Essa Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Co do czyszczenia opon i zabezpieczenia ich, aby nie było połysku tylko raczej matowy efekt ?
Arkeolowy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Good Stuff Black Mamba i ExceDe Tire/Rubber Cleaner
Gesiu_15 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 [ref]Essa[/ref], jak kolega black mamba to taki efekt "Natural Tire" Produkt godny polecenia
DaV Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dzięki za odpowiedzi Z przodu mam grzanie z tyłu niestety nie. Może wstrzymam się do wiosny z myciem bo teraz jest dość chłodno ale zestaw już sobie zamówię. Strong + Versiegelun. Dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc Edit: Versiegelun można nakładać aplikatorem z mikrofibry czy tam bawełny?
Lex450 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Versiegelun nakładam albo mikrofibrą albo kawałkiem bawełnianej tkaniny / białej! Mniej wsiąka w bawełną niż w mikrofibrę więc przynajmniej z połowę mniej się zużywa bawełnianą szmatką bez "strzępów" i taką wolę i sugeruję,
Rekomendowane odpowiedzi