powalla Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 viewtopic.php?f=25&t=843&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 W1Michal - myślę, że 100 ml byłoby w zupełności ok (na kilka aut). Jeżeli chciałbyś się pozbyć Spiritz'a, daj mi tylko znać na PW, kiedy mniej więcej go kupiłeś no i oczywiście cenę, za jaką byłbyś skłonny go oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Polecacie jakiś elastyczny klej? Potrzebuje przykleić jedną rzecz ponieważ już inaczej się nie da tylko potrzebowałbym coś wytrzymałego co nie puści za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_1991 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Siemanko :-) Mam taki maly problem, mianowicie posiadam polerke rotacyjna i gdy ostatnio sie chcialem zabrac do polerowania (pierwsze kroki) do zaczela mi skakac po masce Teraz co robie zle ? I jeszcze jedno Z racji ze polerka juz swoje lata ma i zastanawialem sie nad kupnem nowej myslalem o polerce DA, podobno lepiej dla poczatkujacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 6 Lutego 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mateusz_1991, skakanie wynika ze złego kąta ustawienia maszyny względem powierzchni - kantowałeś zamiast ją prostopadle prowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie, jakiego stężenia APC używamy do wnętrza ? Mam APC od ADBL . Oraz w jakich proporcjach używamy APC jako pre spray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 DBS Tu nic nie piszą ? : viewtopic.php?f=16&t=4364&start=480 Piszą : search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=adbl&t=4364&sf=msgonly&ch=-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yachu Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzisiaj pierwszy raz użyłem quick detailera - Soft99 Luxury Gloss. Psikałem na powierzchnie w miare równych odstępach i zaraz docierałem fibrą i potem jeszcze kolejny, suchą. Jednak jak wyjechałem z garażu to w świetle dziennym było widać takie tłuste plamy. Trochę udało się to dotrzeć, ale patrząc pod odpowiednim kątem nadal to widać. Co zrobiłem źle? Za dużo naniosłem Luxury Gloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zmień quickdetailer. Spróbuj Autofinesse Finale albo Angelwax QED i nie będziesz wiedział co to znaczy "docieranie quickdetailera". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zmień quickdetailer. Spróbuj Autofinesse Finale albo Angelwax QED i nie będziesz wiedział co to znaczy "docieranie quickdetailera". od razu zmieniać musisz się bardziej przykładać do docierania bądź zmienić mikrofibrę być może za dużo aplikujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 co do finale to zapytam przy okazji - z opisu wynika że ma on carnaube, jak u niego ze zrzutem wody/trwałością ? dobrze kropelkuje czy tak sobie ? bo też róznie czytałem o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jaki cleaner i glaze polecacie pod wosk PB natty's red? Słyszałem o Amigo, że sprawdzi się bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Potrzebuje szybkiego przypomnienia APC rozpuszczacie ze zwykłą wodą czy demineralizowaną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na zewnątrz kranowa, środek może być demineralka, ale nie ma konieczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek415 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Przed położeniem dressingu myje APC rozcieńczony 1:10 i nie za bardzo efekt się utrzymuje coś robię źle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jaki dresing i jakie apc? Co to znaczy ze efekt krótko sie utrzymuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek415 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 APC od valet pro i POORBOY'S WORLD Bold N Bright Tire po umyciu nie widać efektu a myte wodą pod ciśnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Hehe, kolego trzeba odrazu pisać, że na OPONY. Za małe stężenie APC. VP do wnętrza stosuję 1:8 Na opony dawałem chyba 1:4 Psikasz, czekasz aż podziała, szczotkujesz, spłukujesz, ewentualnie poprawiasz. Czekasz aż wyschną, nakładasz dresing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 co do finale to zapytam przy okazji - z opisu wynika że ma on carnaube, jak u niego ze zrzutem wody/trwałością ? dobrze kropelkuje czy tak sobie ? bo też róznie czytałem o nim AF Finale kropelki ma przeciętne, z trwałością jest podobnie. Za to świetnie podbija look i nie sprawia żadnych problemów przy aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubszmyt Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 czy którys z dostepnych na rynku szamponów do mycia samochodu jest biodegradowalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Chyba większość jest bio. Kiedyś miałem specyfikację od Shiny Garage Strawberry i był biodegradowalny. Już dawno były z tego co znalazłem: viewtopic.php?f=10&t=217&p=143985&hilit=biodegradowalny#p143985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Czy ktoś używał Mothers Foaming Wash Cleaner i potrafi przyrównać siłą działania do tego same typu produktu z konkurencyjnej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_p14 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mam dwa pytania. Który zmywacz silikonu kupić do wymywania past polerskich? APP W900 ZMYWACZ UNIWERSALNY BOLL ZMYWACZ SILIKONU I TŁUSTYCH PLAM WURTH ZMYWACZ DO SILIKONU Czy może jakieś innej firmy? Który środek bedzie lepszy do mycia podwozia po zimie w samochodzie osobowym? NERTA TRUCK CLEANER 2000 TENZI TRUCK CLEAN Czy może jakiś inny środek będzie lepszy do mycia podwozia? Środek ten chciałbym nałożyć opryskiwaczem cisnieniowym na podwozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mam dwa pytania. Który zmywacz silikonu kupić do wymywania past polerskich? APP W900 ZMYWACZ UNIWERSALNY BOLL ZMYWACZ SILIKONU I TŁUSTYCH PLAM WURTH ZMYWACZ DO SILIKONU Czy może jakieś innej firmy? . każdy możesz Który środek bedzie lepszy do mycia podwozia po zimie w samochodzie osobowym? NERTA TRUCK CLEANER 2000 TENZI TRUCK CLEAN Czy może jakiś inny środek będzie lepszy do mycia podwozia? Środek ten chciałbym nałożyć opryskiwaczem cisnieniowym na podwozie. generalnie jeden i drugi sobie powinien poradzić, więc wybierz tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi