serath Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Mf z ciepłą wodą, a później mf na sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pewnie może dla Was śmieszne pytanie ale jak czyścicie plastiki we wnętrzu APC, pędzelkujecie kratki nawiewu, przełączniki itp to w jaki sposób później usuwacie to? Tylko MF czy wodą? Dokładnie ten sam problem był poruszany 5 stron wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pewnie może dla Was śmieszne pytanie ale jak czyścicie plastiki we wnętrzu APC, pędzelkujecie kratki nawiewu, przełączniki itp to w jaki sposób później usuwacie to? Tylko MF czy wodą? Dokładnie ten sam problem był poruszany 5 stron wcześniej... problem pojawia sie w momencie, gdy koś nie śledzi na co dzień tematu a przeglądać kilkaset stron...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak kolego, dokładnie w taki sposób zdobywa się wiedzę Przeglądając kilkaset stron na forum lub w książce... Wystarczy 20 stron dziennie, po 20 dniach masz to ogarnięte i jesteś na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie , czy ktoś moze wie gdzie dostane aktywna piane od magi 1l ? ( zwykla, nie kolorowa) . Szukam ,szukam i wszedzie brak tylko 500ml lub 5l . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 24 Stycznia 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 krd, masz na myśli ten?http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... 10-1l.html Z tego co widzę producent ma jeszcze w ofercie taki: https://www.gloriagarten.de/en/profilin ... proof.html Jednak czy w PL jest do dostania? Na razie nie widzę, więc wolę dopytać Mówię o: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -fm10.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 zajkos10, Polska to biedny kraj, wszyscy kupują baniaczki, duuuużo taniej wychodzi. Znajdź sobie wspólnika do zakupu i za 2,5 litra zapłacisz niewiele więcej niż za literek. Life is brutal ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie potrzebuje Quick WAx który mógłbym aplikować w temperaturach ~ 8 stopni Co będzie lepsze 1.Duragloss 951 quick wax 2.Megs ultimate Quick wax czy może cos innego-kładzione będzie jako odświeżenie syntetyka Autobalm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 951 jak użyłem w takiej temp to sie troche mazał i był problem z dotarciem natomiast latem jest bajeczny w aplikacji, UQD nie testowałem w takiej temperaturze. 951 daję lepszą głębie, UQW taki troche plastikowy połysk, zalezy co kto lubi. Generalnie obydwa bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiggly Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czy ktoś z Was kupował cokolwiek w sklepie amerykanos.pl? Mają galonowy DG Aquawax i Detail Spray w ciekawych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Mam pytanie odnośnie mycia auta. Która metoda jest lepsza szampon rozcieńczony z wodą + scratch shield + rękawica czy mycie aktywną pianą następnie spłukiwanie tego i reszta tak jak mycie sposobem numer jeden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Druga metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 oczywiście że piana przed myciem właściwym, toż to podstawa.. czytamy forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuuki Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jeżeli będziesz pobierał pieniądze za swoje usługi to czemu miałbyś nie płacić podatków i otwierać działalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Chcem otworzyc swoj interes w tej dziedzinie.Mam pytanko bardzo wazne dla mnie. Czy musze zakladac dzialalnosc gospodarcza? Chce sam pracowac, bede pobieral oplaty za uslugi wiec wg mnie trzeba. Jak to jest z tym podatkiem itp wytlumaczy ktos? Jestem strazakiem zgode mam komendanta na swoja dzialalnosc. Kuuki - poczytaj nieco o samym zakładaniu firmy, wyborze formy opodatkowania, rozliczania się, itp. Jest sporo tego w necie, ale m.in. tu znajdziesz dość przydatne informacje: http://poradnik.wfirma.pl/-rejestracja-firmy http://poradnik.wfirma.pl/-rozpoczecie- ... datkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuuki Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Załozmy ze moj dochod nie przekroczy 3000zl czyli podatkow nieplace? Zadnych koszty jak to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Cześć, szukam jakiś dobrych kluczy imbusowych. Możecie polecić jakiś zestaw?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Załozmy ze moj dochod nie przekroczy 3000zl czyli podatkow nieplace? Zadnych koszty jak to jest??? Ja to czasami nie wiem czy ktoś pisze na serio czy sobie za przeproszeniem jaja robi. Wykonując czynności zarobkowe MUSISZ MIEĆ DZIAŁALNOŚĆ. Próg przychodu nie ma tu żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MavDetail Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Niestety nie mogę dodać nowego tematu a przydałby się. W lutym będę miał możliwość wykazać się na kilku białych samochodach. Kilku-miesięczne oraz nowe. Trudność polega na tym, że samochody znajdują się w Dubaju. Czym zabezpieczylibyście białe samochody przed słońcem, pyłem i piaskiem? Jakie preparaty najlepiej by się sprawdziły? Jak stworzyć olśniewający efekt, wyróżniający samochody, którymi się zajmę na tle innych białych pojazdów? Na co dzień stosuje preparaty GYEON. Jeżeli nic nie wymyślę, to pewnie pójdę w te stronę. Proszę o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Załozmy ze moj dochod nie przekroczy 3000zl czyli podatkow nieplace? Zadnych koszty jak to jest??? Ja to czasami nie wiem czy ktoś pisze na serio czy sobie za przeproszeniem jaja robi. Wykonując czynności zarobkowe MUSISZ MIEĆ DZIAŁALNOŚĆ. Próg przychodu nie ma tu żadnego znaczenia. Na bank sobie jaja robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dzięki Dawid_Bojarski i Wenega. Czytałem post jakiegoś użytkownika, że po co piana. Zdziwiło mnie to trochę bo większość osób na forum używa piany i miałem wątpliwości, więc postanowiłem się zapytać. A jaki setup polecacie, w temacie odnośnie mycia pianownicą znalazłem taki: Shiny Garage Fruit Snow Foam pojemność 1l ADBL Shampoo Cola 500ml Fluffy Dryer Grit Guard Shield Bucket Filter Rękawica CarPro Według mnie przyzwoity a według was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuuki Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie niem ze trzeba. Ale mysle ze to sie wiaze z podatkiem czy jakas oplata zawsze koszta. Czy jak nieorzekrocze 3000zl to nieplace nic jak to jest. JAK wy robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja to czasami nie wiem czy ktoś pisze na serio czy sobie za przeproszeniem jaja robi. . To nie może być na serio. A mówią, że do Straży ciężko się dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Czytałem post jakiegoś użytkownika, że po co piana. Domyślam się, że piszesz o myciu w zimę, tak? Wtedy oczywiście, że piana. Sprawa nie jest już taka oczywista latem. Ty widzisz co się dzieje z Twoim samochodem, ja np gdybym któregoś tygodnia przejechał niewiele i to w słońcu, zacząłbym od spłukania auta, bez piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi