Devdill Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 atvmmz, Dzięki Kamilg, pewnie chodzi o Mercurego Przeglądałem jeszcze ofertę partnerów (i nie tylko ) chyba zdecyduje się na atomizer Epoci http://autonablask.pl/produkt/epoca-but ... a-chemie/l Producent wymienia tu możliwość rozpylania m.in. kwasów więc mam nadzieję, że nie padnie za szybko... Jakoś nie mam już przekonania do atomizerów przeznaczonych do "mocnej chemii" bo dla jednych będą to kwasy, dla innych zwykłe APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Stycznia 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Devdill, do Glorii leję wszystko, włącznie z kwasem do felg i wszystko działa. Płuczę tylko sitko później zimną wodą pod kranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 krd, masz na myśli ten? http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... 10-1l.html Z tego co widzę producent ma jeszcze w ofercie taki: https://www.gloriagarten.de/en/profilin ... proof.html Jednak czy w PL jest do dostania? Na razie nie widzę, więc wolę dopytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druhh Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Siemka, do Ultimate Compund dobry pad potrzebuje. Aplikacja będzie mechaniczna. najlepiej z gwintem na wiertarko wkrętarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Devdill, Mam ze 4 butelki Epoca z atomizerami i nie polecam ich. Nie są na pewno trwalsze od tych szarych i dużo ciężej pracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killaz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Czy istnieją dobrej jakości środki wypełniające niewielkie ryski? Nie będę robił korekty, przynajmniej na razie, jedynie mycie, przygotowanie powierzchni pod wosk no i wosk, ale czy oprócz wosku mogę zastosować coś jeszcze na w/w przypadłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Produkty typu AIO. Jesteś już długo na forum.Są tutaj tematy poświecone tym produktom. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ew. glaze + wosk (ale w sezonie zimowym raczej kiepsko się sprawdzi pod kątem zimowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilg Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 witajcie pilna sprawa przez moje zapominalstwo. nie zamówiłem sobie powloki ceramicznej a na jutro musze ją mieć, poratuje ktoś-odsprzeda na terenie śląska? przepraszam jeśli w złym dziale ale w sumie - szybkie pytanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Na terenie śląska są sklepy w których jutro powłokę zakupisz, jakbyś uzupełnił profil wiadomo by było gdzie Ci bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 617406 powloki ceramicznej Może nie ceramika ale > viewtopic.php?f=23&t=25433&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Problem z korektą. Pasta fg 400 nie wypracowuje się tylko zasycha i niemożna jej dotrzeć z anti hologramem dzieje się podobnie zasycha i niemożna dotrzeć. Lakier oryginał na mitsubishi. Jakieś rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Może zamarza, a nie zasycha Nie podałeś szczegółów , czyli jaka maszynka, pad, obroty , temperatura itd więc jak Ci pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 617415 Lakier oryginał na mitsubishi. Masz DA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Całe auto ogarnięte tylko nieszczęsne drzwi oraz przedni błotnik. Maszynka Rupes DA, próbowałem na MF oraz biały pad od Royala. obroty 4000RPM. Dodane po 3 minutach 50 sekundach: Finishera uŻywam DIAMOND ULTRA FINE od rupesa i podobnie siędzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tłuste pasty, trochę QD, niskie obroty, dużo cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zrobiłem próbe też z pf 2500 po fg400 i podobna sytuacja po rozprowadzeniu pasty zaczynam polerować i pasta jakby zasycha i nie można jej wytrzeć. Ja przejade palcem to pasta się "mechaci". Temperatura w pomieszczeniu 12 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Sticky Paint. Norma w niektórych Mitsu. Do ścierania tych placków z pasty co Ci zostają używaj koniecznie zmywacza silikonowego. Rozpuszcza to w mgnieniu oka i nie narobisz bałaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ok dzieki za pomoc booohal jutro lece do inter carsu po zmywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Spoko. Rupesa masz 15 czy 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Hm, myślałem, że przy 15 nie będzie takich problemów. W razie miałbyś kogoś ze zwykłym DA 8mm to pożycz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 mam jeszcze KRAUSS DB 5800 S Dual Action ale nim nie próbowałem więc musze sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Powinno być o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pewnie może dla Was śmieszne pytanie ale jak czyścicie plastiki we wnętrzu APC, pędzelkujecie kratki nawiewu, przełączniki itp to w jaki sposób później usuwacie to? Tylko MF czy wodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi