Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

atvmmz, Dzięki :good:

Kamilg, pewnie chodzi o Mercurego ;)

Przeglądałem jeszcze ofertę partnerów (i nie tylko ;)) chyba zdecyduje się na atomizer Epoci

http://autonablask.pl/produkt/epoca-but ... a-chemie/l

Producent wymienia tu możliwość rozpylania m.in. kwasów więc mam nadzieję, że nie padnie za szybko...

Jakoś nie mam już przekonania do atomizerów przeznaczonych do "mocnej chemii" bo dla jednych będą to kwasy, dla innych zwykłe APC

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Moderator
Opublikowano

Devdill, do Glorii leję wszystko, włącznie z kwasem do felg i wszystko działa. Płuczę tylko sitko później zimną wodą pod kranem.

Opublikowano

Siemka, do Ultimate Compund dobry pad potrzebuje. Aplikacja będzie mechaniczna. najlepiej z gwintem na wiertarko wkrętarke

Opublikowano

Devdill, Mam ze 4 butelki Epoca z atomizerami i nie polecam ich.

Nie są na pewno trwalsze od tych szarych i dużo ciężej pracują.

Opublikowano

Czy istnieją dobrej jakości środki wypełniające niewielkie ryski? Nie będę robił korekty, przynajmniej na razie, jedynie mycie, przygotowanie powierzchni pod wosk no i wosk, ale czy oprócz wosku mogę zastosować coś jeszcze na w/w przypadłość?

Opublikowano

witajcie pilna sprawa przez moje zapominalstwo. nie zamówiłem sobie powloki ceramicznej a na jutro musze ją mieć, poratuje ktoś-odsprzeda na terenie śląska?

przepraszam jeśli w złym dziale ale w sumie - szybkie pytanie:)

Opublikowano

Na terenie śląska są sklepy w których jutro powłokę zakupisz, jakbyś uzupełnił profil wiadomo by było gdzie Ci bliżej :)

Opublikowano

Problem z korektą. Pasta fg 400 nie wypracowuje się tylko zasycha i niemożna jej dotrzeć z anti hologramem dzieje się podobnie zasycha i niemożna dotrzeć. Lakier oryginał na mitsubishi. Jakieś rady

Opublikowano

Całe auto ogarnięte tylko nieszczęsne drzwi oraz przedni błotnik. Maszynka Rupes DA, próbowałem na MF oraz biały pad od Royala. obroty 4000RPM.

Dodane po 3 minutach 50 sekundach:

Finishera uŻywam DIAMOND ULTRA FINE od rupesa i podobnie siędzieje

Opublikowano

Zrobiłem próbe też z pf 2500 po fg400 i podobna sytuacja po rozprowadzeniu pasty zaczynam polerować i pasta jakby zasycha i nie można jej wytrzeć. Ja przejade palcem to pasta się "mechaci". Temperatura w pomieszczeniu 12 stopni

Opublikowano

Sticky Paint. Norma w niektórych Mitsu.

Do ścierania tych placków z pasty co Ci zostają używaj koniecznie zmywacza silikonowego. Rozpuszcza to w mgnieniu oka i nie narobisz bałaganu.

Opublikowano

Pewnie może dla Was śmieszne pytanie ale jak czyścicie plastiki we wnętrzu APC, pędzelkujecie kratki nawiewu, przełączniki itp to w jaki sposób później usuwacie to? Tylko MF czy wodą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.