Moderator krd Opublikowano 28 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 satynę jak Natural Look Poorboys-a Nie widziałem w swoim detailingowym życiu bardziej świecącego się kokpitu niż po NL'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manios Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Trochę nie fortunnie to może napisałem, bo chodziło mi o to że HD porównywałem z w/w produktami i dla mnie w małych proporcjach daje efekt satyny, wbrew przeciwny do Natural Look-a. Finalnie potwierdzam Twoje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie widziałem w swoim detailingowym życiu bardziej świecącego się kokpitu niż po NL'u Nielsen Choice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Pytanie do Was mało detailingowe... komu w Wawie mogę zlecić fachowy montaż i dopasowanie dokładki zderzaka od Cupry R do innego auta? Jakieś studio tuningu optycznego, serwis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter007i Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jakiś "malarz" na bank da radę hehehe, no chyba ze potrzebujesz konkretnego namiaru (to ja nic nie mówiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Pewnie że konkretnego. Bez wyprofilowania na gorąco opalarką się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 mam pytanie odnośnie Megsowego Last Touch - jak u niego z kropelkowaniem ? ma jakieś właściwości hydrofobowe ? UQD pod tym względem jest mega dobry, jak wypada w porównaniu do Last Touch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wie ktoś gdzie można kupić szczotki do Rupesa LHR 75? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Futro czy papier ścierny? Bo nie wiem czy kupować specjalnie futro jak mam taką maszynkę pneumatyczną właśnie na papier, po tym można spokojnie lecieć padami i zrobić korektę na 90%? Lakiery jakie chcę w najbliższym czasie ruszać to E39 i A klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 mam skórzaną kanape paroletnią i powycierała się niestety (trzeba przyznać że użytkowana dość sporo) da sie to jakoś uratować ? sory za jakość ale robione telefonem na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 mam pytanie odnośnie Megsowego Last Touch - jak u niego z kropelkowaniem ? ma jakieś właściwości hydrofobowe ? UQD pod tym względem jest mega dobry, jak wypada w porównaniu do Last Touch ? Kompletnie bez szału Raczej nie zachwyca kroplami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 co najlepiej sie spisuje przy jedno etapowej korekcie jak zachowuje sie FLEXIPADS RĘKAWICA Z GLINKĄ tzn chodzi mi o pranie tego recznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 co najlepiej sie spisuje przy jedno etapowej korekcie viewtopic.php?f=11&t=11278&start=180 do szybkiego odświeżenia School S17, Menzerna One Step Polish 3w1 jeśli po tym chcesz jeszcze dodatkowo wosk to dobrze odtłuść powierzchnię ipą bądź zmywaczem bo większości tego typu pasty mają wypełniacze, olejki zawsze możesz pójść w stronę aio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jqb Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 -4*C, myć samochód czy nie? Dodam, że mam miękki (materiałowy) dach a auto stoi w garażu podziemnym pod blokiem (raczej mrozu tam nie ma). Mycie na bezdotykówce. Nie stanie się nic złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 kiedyś mylem na bezdotyku przy -7 C i nic sie nie stało. Z tym że ja mam od myjki 1,5 km i ogrzewany garaż, więc ta woda co mi przez droge zamarzła się w garażu roztopiła i wyschła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 jest sens kupowanie plastx do ręcznej roboty do zmatowionych lamp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidwml Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 jest sens kupowanie plastx do ręcznej roboty do zmatowionych lamp ? Jak bardzo zmatowione . Masz fotke jakąś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jest sens kupowanie plastx do ręcznej roboty do zmatowionych lamp ? Jak bardzo zmatowione . Masz fotke jakąś ? Podpinam się pod pytanie. Lepiej PlastX dedykowany do plastików czy Menzerna? Sam się zastanawiałem nad kupnem Megsa, ale nie wiem czy jest sens skoro posiadam M400,2500 i 3500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 mam małe pytanie posiadam polerkę DUAL ACTION i ona ma gąbki mocowane na rzep czy da się zamocować takie (http://allegro.pl/gabka-polerska-farecl ... 41327.html) czy jest jakaś przejściówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 mam małe pytanie posiadam polerkę DUAL ACTION i ona ma gąbki mocowane na rzep czy da się zamocować takie (http://allegro.pl/gabka-polerska-farecl ... 41327.html) czy jest jakaś przejściówka. ale chcesz przekombinować DA ma gwint 5/16, a tarcze farecla M14 ogólnie ciężko znaleźć takie przejściówki, jak już się uprzesz to pod zamówienie w jakimś warsztacie ale i tak proponuje pozostać przy 5/16 i zaopatrzyć się w normalne pady, a nawet dedykowane do DA jak np nowy Royal Pads Thin jest sens kupowanie plastx do ręcznej roboty do zmatowionych lamp ? Jak bardzo zmatowione . Masz fotke jakąś ? Podpinam się pod pytanie. Lepiej PlastX dedykowany do plastików czy Menzerna? Sam się zastanawiałem nad kupnem Megsa, ale nie wiem czy jest sens skoro posiadam M400,2500 i 3500. pozostań przy Menzernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ogólnie ciężko znaleźć takie przejściówki, jak już się uprzesz to pod zamówienie w jakimś warsztacie Jak miałem DA Basspolska dorobiłem u znajomego tokarza taką przejściówkę, czyli naciął gwint 5/16 na takiej przejściówce M14>trzpień wiertarki dostępnej w sklepach ale połączenie się rozkręca przy ruchach obrotowych DA. Na szczęście na próbę trzymałem maszynę z daleka od auta, bo po włączeniu maszyny BP z tą dorobioną przejściówką po prostu odpadała. Chyba bym musiał klej do gwintów nałożyć na to połączenie albo odwrócić ruch obrotowy maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooke Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Koledzy takie szybkie pytanie. Który wosk Dodo Juice na czerwoną perłę - LC3M, banana armour, purple haze czy uni hard candy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 miał ktoś w rękach aplikatory Art De Shine Luxury Coating ? będą sie nadawac np do cleanera albo jakiegoś glaze'a ? mam problem z znalezieniem dobrego aplikatora, mam tak delikatny lakier że niektóre zosrawiają hologram albo sie rozlatują po jednym uzyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal123 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja mam. Fajnie nakłada się nim pns albo wosk. Z cleaner em może być ciężko. Raczej polecał bym pod cleaner np royal pads dual polishing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musialovsky Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jest sens kupowanie plastx do ręcznej roboty do zmatowionych lamp ? Jak bardzo zmatowione . Masz fotke jakąś ? Podpinam się pod pytanie. Lepiej PlastX dedykowany do plastików czy Menzerna? Sam się zastanawiałem nad kupnem Megsa, ale nie wiem czy jest sens skoro posiadam M400,2500 i 3500. Nie ma sensu. Menzerna Ci załatwi ładnie robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi