powalla Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 UC to pi razy drzwi menz 2500 , a dodo to cleaner (wersja "ścierna" tego produktu) jest oczywiście dużo mniej ścierna niż wcześniejsze pasty. Wiesz jak już masz UC , to działaj , a co do zakupu cleanera ... UC sporo ukrywa i taki cleaner usunie Ci to "maskowanie" i znów może się okazać iż będzie trzeba poprawiać UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiggly Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Nielsen APC 1:7 czy DG Tire Cleaner do uszczelek drzwi/bagażnika? Powoli przygotowuje samochód do sezonu jesienno zimowego Po umyciu mam zamiar zastosować 1Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 DG #701 ale uważaj żeby nie leżał na karoserii za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Jest sens przed White Diamond przelecieć Amigo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Była położona powłoka kwarcowa na aucie i zostało przelecone prima amiga na finiszu to ściągneło ją? Czy może jeszcze dalej jest? Bo się zastanawiam co robić z autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Bardzo w to wątpię. Żeby ściągnąć powłokę kwarcową musiałbyś użyć pasty tnącej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ma ktoś i używa Karchera K2? Jak z pianownicą w tym modelu? Pytam bo miałem kupić samą Glorię, ale ona sama kosztuje 150zł, więc prawie połowę K2. Więc wydaje mi się, że warto dołożyć do myjki ciśnienowej. Piana raczej powinna być znacznie lepsza niż z Glorii? Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja trafiłem parę miesięcy temu K2.980 na wyprzedaży na allegro --> http://i296.photobucket.com/albums/mm18 ... 1919-1.jpg - za całość 349 zł. Największy minus to dla mnie przewód do pistoletu - 5m to za mało. Do tego dokupiłem pianownice PA i jak na razie nie narzekam. W temacie "Co dziś zrobiłeś..." wrzuciłem fotkę z mycia. Na aucie SG Snow Fruit Foam 2015 -> http://i296.photobucket.com/albums/mm18 ... 133926.jpg . Pianownica z zestawu Karchera jest tragiczna... Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Kryman - ta "pianownica" z zestawu Karchera się nijak nie ma do pianownic. Weź w moich postach Freelandera z Wash & Wax zobacz i tam będzie zdjęcie po użyciu tej "pianownicy" daje pieniącą się wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jest sens przed White Diamond przelecieć Amigo? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 haks, Amigo - solo, wykona rewelacyjną robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 haks, Amigo - solo, wykona rewelacyjną robotę Okej. A która para lepsza? Co lepiej zakryje ryski? 1. Amigo + KoG 2. White Diamond + KoG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalo517 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Koledzy czym najlepiej potraktować skórę która jest w takim stanie jak na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 sprecyzuj swoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalo517 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Chcę żeby wyglądała lepiej tj usunąć te rysy i odżywić ją Zestaw colourlock strong da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Cześć..pytanko z cyklu jak to ogarnąć..zawiasy w moich drzwiach nie spełniają do końca swojej roli - nie trzymają przy poszczególnych etapach otwarcia...Mogę kupić na szrocie dobre zawiasy tylko w innym kolorze..i tu pytanie jak je przygotować żeby po odmalowaniu pod kolor przy otwieraniu od razu farba nie odpadała..Może ktoś podpowie...?Pozdrawiam Lepiej rozejrzyj się za ogranicznikiem i go wymień bo on jest odpowiedzialny za "trzymanie na poszczególnych etapach otwarcia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driv3rrrr Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie z racji, że dopiero zaopatrzyłem się w polerkę i pastę S17 mam pytanko. Wypracowujecie do końca czy kilka przejazdów do momentu aż jeszcze "smuży" i docieracie fibrą? Obecnie z braku czasu przeleciałem auto Achillesem na czarnyn Urbanie z prędkością 600-900 do praktycznie pełnego wypracowania cleanera w celu takim aby usunąć co nieco swirli. I nie wiem czy za mocno się przez to grzał lakier i coś działo się z clenerem czy ki uj bo raz, że porobiły się hologramy to dwa, że nie szło na sucho docierać, a pozostawały takie smugi po przejazdach. Musiał iść psik wody i dopeiro na mokro szło dotrzeć. Jego też używać nie do pełnego wypracowania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 czy FK Hi Temp łapie kurz jak collinite czy jest lepiej pod tym względem ? to jest sealant czy hybryda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czy APC można czyścić marmur, kamień tj to co jest zrobiony grobowiec, grób? etc? Oczywiście doraźnie raz na jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wiesz co oznacza "A" w APC ? Sprawdź Dodane po 4 minutach 31 sekundach: to jest sealant czy hybryda ? 1000P Hi-Temp Past Wax Wyjątkowy wosk w paście, zaprojektowany z użyciem niemieckiego procesu syntezy. Dzięki połączeniu zaawansowanych składników syntetycznych. " Hybryda to np brat Hi-Tempa , czyli "Pink Wax #2685 Miękki wosk w paście, łatwy w polerowaniu i aplikacji. Dostarcza mokry, pełny połysk oraz ultra-głęboki „show car look”. Mieszanka pierwszego gatunku brazylijskiej Carnauby oraz trwałych Poli-żywic. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wiesz co oznacza "A" w APC ? Sprawdź ... wiem ... a czy TY wiesz że jak coś jest do All to jest i do D. Dlatego pytam i się upewniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wiesz co oznacza "A" w APC ? Sprawdź ... wiem ... a czy TY wiesz że jak coś jest do All to jest i do D. Dlatego pytam i się upewniam. Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania trzeba wszystkie APC wywalić .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Czy APC można czyścić marmur, kamień tj to co jest zrobiony grobowiec, grób? etc? Oczywiście doraźnie raz na jakiś czas? Kamień polerowany na lustro albo pokryty jakimś szkliwem? Jeżeli nie, to sprawdziłbym gdzieś z boku na niewidocznej stronie czy środek nie wejdzie w porowatą strukturę kamienia i w niej nie zostawi jakiegoś osadu czy przebarwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi