Qlimaxss Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 @ADBL Kto w grudniu obklejał Frosty bo miałem ponad 20 sztuk i każda miała lipnie naklejona etykiete:P
Strus Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 3 minuty temu, Qlimaxss napisał: ponad 20 sztuk Pijesz to ?
Qlimaxss Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 @Strus Dla znajomych. Chcę aby przeciętny Kowalski wiedział że jest coś więcej niż odmrażacz z marketu. Który nie capi i robi robotę .Dla mnie i dla wielu znajomych bo drugi rok z rzędu je biorę dla nich .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Etykieciarka. Pytanie kto z produkcji puścił to dalej jeżeli było. Coś nie tak. Dzięki za info.
Tomas-sg Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2019 6 godzin temu, ADBL napisał: Etykieciarka Czyli kobieta 5
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 W pełni automatyczna maszyna. Jak z resztą cała nasza linia konfekcyjna :).
Tomas-sg Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 @ADBL coś wiadomo o interior cleaner w baniaczku ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Lutego 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 si. robi się etykieta. razem z bonnetem :D.
Tomas-sg Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @ADBL Czy to znaczy że już tuż tuż ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Lutego 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 staramy się jak najszybciej 1
yKawa Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 ADBL Matt max... Ktoś używał? Warty swej ceny? Jakieś porównanie z FW?
menior Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @ADBL Mieszkam za granica,zazwyczaj robie detailingowe zakupy w kraju ale czasami ja i moi znajomi tu zamawiamy z Polski(choc przesylka droga ) u partnerow forum,czesto tez i wasze produkty ktore ciesza sie coraz lepsza opinia (tez i troche moja w tym zasluga) ostatnio zostalem poinformowany ze zakupy robic moge owszem(bo i czemu nie) ale z pomineciem tylko waszych produktow moge znac przyczyne i prosic o wyjasnienie tak dziwnej sutuacji(zanacze ze mieszkam w kraju UE nie Korei Pln.)
Qlimaxss Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @yKawa Funky nie przyciemnia zostawia Mat. A Adbl robi mocne przyciemnienie i matowe wykończenie.
barto125 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Miał okazję ktoś testować pady grafitowe na DA?
Zdroja0 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 1 godzinę temu, barto125 napisał: Miał okazję ktoś testować pady grafitowe na DA? Coś ci się chyba pomyliło.
barto125 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 17 minut temu, Zdroja0 napisał: Coś ci się chyba pomyliło. Dlaczego? Wyżej padło pytanie o ADBL Matt max, była odpowiedź, wcześniej były pytania, testy m.inn bonneta, tire mousse... Dlaczego nagle nie można spytać czy ktoś testował grafitowe pady od ADBL?
Tomas-sg Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @barto125 ADBL ma pady grafitowe ? Link link link please Z tego co mi wiadomo tylko NAT robi takie pady. Nie wiem czy dalej je robią że względu na trwałość. Po jednym elemencie nadawały się do kosza... Siła cięcia na najwyższym poziomie niestety kosztem trwałości
barto125 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @Tomas22 Nie wiem dlaczego, ale byłem święcie przekonany że to od ADBL, a nie NATA... w takim razie nie było pytanie, a może i się pojawia w tym momencie, @ADBL, macie w planach pady grafitowe?
Moderator Domel Opublikowano 28 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 8 godzin temu, barto125 napisał: ADBL http://www.adbl.eu/kategorie-produkty/system-polerski/pady/
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Lutego 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 17 godzin temu, menior napisał: @ADBL Mieszkam za granica,zazwyczaj robie detailingowe zakupy w kraju ale czasami ja i moi znajomi tu zamawiamy z Polski(choc przesylka droga ) u partnerow forum,czesto tez i wasze produkty ktore ciesza sie coraz lepsza opinia (tez i troche moja w tym zasluga) ostatnio zostalem poinformowany ze zakupy robic moge owszem(bo i czemu nie) ale z pomineciem tylko waszych produktow moge znac przyczyne i prosic o wyjasnienie tak dziwnej sutuacji(zanacze ze mieszkam w kraju UE nie Korei Pln.) Podpisujemy umowę z generalnym dystrybutorem na Włochy. Będzie miał wyłączność na tym terenie.
Birkhof Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Podpisujemy umowę z generalnym dystrybutorem na Włochy. Będzie miał wyłączność na tym terenie.Ale chyba na sprzedaż a nie dostawę? Bo to dwie różne rzeczy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
menior Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 3 godziny temu, ADBL napisał: Podpisujemy umowę z generalnym dystrybutorem na Włochy. Będzie miał wyłączność na tym terenie. Na tym terenie ok,ale ja kupuje w Polsce a nie na tym terenie,i kupuje do swojego uzytku a nie na handel...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Marca 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 Kto z Was już widział? Nasz Chemik pokazał się szerszej publiczności na żywo. Dajcie znać co sądzicie i czy chcielibyście więcej tego typu filmików wyjaśniających chemiczne niuanse detailingu? 3 2
Birkhof Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 3 minuty temu, ADBL napisał: Kto z Was już widział? Nasz Chemik pokazał się szerszej publiczności na żywo. Dajcie znać co sądzicie i czy chcielibyście więcej tego typu filmików wyjaśniających chemiczne niuanse detailingu? Jak najbardziej Pozdrowienia i podziękowania dla chemika
paperson Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2019 @ADBL świetny pomysł! Film rewelacyjny, zaś Przemek okazał się bardzo merytoryczną osobą. Czekam na kolejne odcinki
Rekomendowane odpowiedzi