Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

@ADBL ale o 17 jest Teleexpress:blink: To znaczy ,że mamy oglądać TVP? Szok i niedowierzanie!

• Lubię to 1
  • Haha 6
  • Moderator
Opublikowano

Ja obstawiam komisyjne niszczenie walcem starych butelek i atomizerów oraz prezentację nowych :D

• Lubię to 2
  • Okay 3
  • Haha 4
  • Dystrybutor
Opublikowano

tajemnice uchylamy od piątku powoli. i powiem tak, nwet jakbysmy chcieli wcześniej.... technologia nie pozwala. mam nadzieję że zdazymy do 17 :D

Opublikowano

Moze nie moim zdaniem ale glosami innych, priorytetem powinny byc poprawione opakowania. Mnie osobiscie to nie przeszkadza bo produkty przelewam do swoich butelkach ale czy powinienem to robic I tracic na to czas.

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Marketing jak zawsze na najwyższym poziomie :good: hit to może być jedynie cenowy, bo ta mała DA to już widzę, że przemalowany Lare LD09-125

• Lubię to 1
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie!

Teraz, Fredi88 napisał:

Tylko 2 rodzaje DA? Czy rotacje też wejdą?

+1

Opublikowano
Teraz, Kozaa napisał:

Zapowiada się ciekawie!

Jeśli cena będzie dobra. Bo to że będzie to maszyna niemal identyczna jak już jest na rynku było do przewidzenia :)

Opublikowano

Moim zdaniem cena będzie na poziomie kraussa. Żeby to cacko się przyjęło powinno być 100-200 tańsze. Ale nie będzie