Moderator Domel Opublikowano 13 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 710513 Jaka gównoburza... dobre podsumowanie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 [ref]Eidos71[/ref], my zrobiliśmy dokłądnie tak jak piszesz w punkcie a. praktycznie od początku roku qw nie mieliśmy w sprzedazy. od zeszlego tygodnia produkujemy i wysylamy juz nowa wersje.
Eidos71 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 [ref=#000033]ADBL[/ref] - nie wątpię w Waszą uczciwość (a więc brak cwaniactwa) I cieszę się, że stosujecie wariant "a" (chociaż wariant "b" nie byłby pewnie źle widziany przez klientów)
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 [ref]Eidos71[/ref], wariant b bylby mozliwy gdybysmy mieli stany. ale postanowilismy nie dorabiac wiecej qw tylko poczekac by teraz wypuscic upgrade. Dodane po 24 sekundach: [ref]aeropro[/ref], jeszcze nie mamy
yKawa Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Starą wersję zostawiam do szyb....na karoserię kupię nową. Zapach zostanie taki sam?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 [ref]yKawa[/ref], wszystko zostało dokładnie takie samo a poprawilismy aplikacje.
yKawa Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Jak kupię nową flaszkę i pomieszam 1:1 ze starym to poprawi się coś?
haks Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 W bagażniku wylało mi się pół QW. Moge to jakoś reklamować?
Arkeolowy Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 [ref]haks[/ref], ale teraz będą kropelki i zapach, prawie jak po Fabric Guard
Alfa47 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 [ref]haks[/ref], chcesz reklamować, bo wylało ci się w bagażniku ?
yKawa Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Jak kupię nową flaszkę i pomieszam 1:1 ze starym to poprawi się coś? Ponawiam pytanko
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 [ref]haks[/ref], odezwij sie do nas na prv. przeanalizujemy sprawe. Dodane po 38 sekundach: [ref]yKawa[/ref], nie robiliśmy takich testów ale raczej nie.
Mir540t Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 W bagażniku wylało mi się pół QW. Moge to jakoś reklamować? To chyba żart albo bezczelność ludzka nie ma już granic Tak, atomizer cieknie. Ja zawszę przewożę z korkiem. Z atomizerem nie powinno się przewozić - co jest podstawą i choćby dlatego powinno się zapłacić samemu za swój błąd. Chyba też z tego powodu producent dołącza atomizer a sprzedaje z korkiem. Tak też powinien być przewożony produkt. I nie rozumiem nawet jak to możliwe, aby przez cieknący atomizer wyciekł płyn? Butelka nie była więc w pionie, lecz walała się po całym bagażniku. Jak można przewozić butelkę uprzednio jej nie zabezpieczając i jeszcze chcieć reklamować produkt? Szok.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 24 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Ja jadac na zlot badz gdzies w trase wiedzac ze bede cos z kosmetykow potrzebować zawsze woze z atomizerem tyle ze kosmetyki stoja w torbie na dodatek pelno fibr wiec nie ma opcji ze sie butelka przewroci i cos wyleje . No a jak sie wywali to tylko i wylacznie z mojej winy ze zle zostala przyszykowana do transportu
maciek-drummer Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Nie przesadzajmy. W swoim arsenale mam sporo butelek z atomizerami, które można wozić na leżąco i nic nie cieknie, ani się nie wylewa.
lolomanolo Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Ja qd1 cały czas wożę na stojąco i zero problemu. Chyba nie odważyłbym się wieźć niczego w pozycji leżącej, nawet z korkiem...
Arkeolowy Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 [ref]lolomanolo[/ref], ze skrajności w skrajność..
lolomanolo Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Strzeżonego... Wszystkie płyny w moim aucie tylko odpowiednio zabezpieczone.
Michał126 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Mnie niedawno wyciekła na dywanik Black Mamba, a atomizery Good Stuff uchodzą (skądinąd słusznie) za lepsze od ADBLowskich... A przewoziłem ją w pozycji półleżącej ("w nogach" pasażera). Od tego czasu wyleczyłem się z wszelkiego kładzenia, acz, jak napisałem, szczelnością te ADBLowskie nie grzeszą. Za każdym razem, jak zniekształcona butelka się przewróci, coś tam uleci. Tyczy się to w moim przypadku QD1, Tar Removera i Tire Cleanera. Na szczęście chemia się broni.
Fredi88 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Ja zwykle przewoze wszystkie kosmetyki upchane pionowo w wiaderku lub jakims plasikowym pojemniku. Zadanie nowego produktu bo stary sie wylal jest niepowazne
haks Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 W bagażniku wylało mi się pół QW. Moge to jakoś reklamować? To chyba żart albo bezczelność ludzka nie ma już granic Tak, atomizer cieknie. Ja zawszę przewożę z korkiem. Z atomizerem nie powinno się przewozić - co jest podstawą i choćby dlatego powinno się zapłacić samemu za swój błąd. Chyba też z tego powodu producent dołącza atomizer a sprzedaje z korkiem. Tak też powinien być przewożony produkt. I nie rozumiem nawet jak to możliwe, aby przez cieknący atomizer wyciekł płyn? Butelka nie była więc w pionie, lecz walała się po całym bagażniku. Jak można przewozić butelkę uprzednio jej nie zabezpieczając i jeszcze chcieć reklamować produkt? Szok. Szanowny! Butelka była z zakrętką/atomizerem zatem wnioskuję, że to zabezpieczenie przed wylaniem w innej pozycji niż pion. Butelka bez jakiejkolwiek zatyczki sugerowała by, że przewożenie na stojąco jest jedynym bezpiecznym. Kupiłem produkt, wrzuciłem do bagażnika. Nie użyłem ani razu. Za to wylało się pół i to ja jestem niby bezczelny? Koń by się uśmiał.
lolomanolo Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Chyba nie tylko koń, bo źle wnioskujesz. Większość atomizerów będzie mniej lub bardziej cieknąć, kiedy taka butelka będzie się walać podczas jazdy po bagażniku. Atomizer służy do aplikacji produktu, a nie do zapewnienia szczelności butelki podczas transportu, co wydawało by się oczywiste, choć jak widać nie dla wszystkich...
Viento Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 [ref]lolomanolo[/ref], nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Wielu producentów sprzedaje swoje produkty wyłącznie z atomizerami i jakoś nic nie cieknie. Oczywistą sprawą jest, że najbezpieczniej, jeśli butelki stoją uporządkowane w pozycji pionowej, a "walanie" się luzem po bagażniku niesie za sobą pewne ryzyko. Ale jakoś nie wyobrażam sobie wożenia 20 podpisanych atomizerów i korków od butelek i ciągłe ich przekręcanie w chwili używania produktu. To już trochę zakrawa na szaleństwo i chyba nie tędy droga.
Gesiu_15 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Clay Towel ciekawy jestem tego cuda
Rekomendowane odpowiedzi