///MPower Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Cholera! Znowu jakieś nowości! Trzeba będzie robić kolejne zamówienie. Zbankrutuje przez Was ADBL
Moderator Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Bardzo lubię waszą firmę za świetne produkty jak i designerskie opakowania. Ale dołączam do ludzi bardzo nie zadowolonych z jakości opakowań. Co chwilę dostaję dziwnie spłaszczone butelki, wybrzuszone (nie stoją już pionowo), albo dziwnie podrapane. Nie wiem, może to wina kuriera, albo złego pakowania w sklepie, albo nie właściwego transportu do sklepów, ale od wielu lat nigdy z żadnymi innymi nie miałem problemu tylko tymi z ADBL. Temat byl juz wiele razy poruszany, wiem że wiecie. Czekam na poprawę Moje uszanowanka i pozdrowki.
yesfan Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 ADBL - dobre butle ma... Tenzi, akurat tylko w tym jednym aspekcie powinniście wziąć przykład.
Arni Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 A propos opakowań, nie myśleliście może nad nakrętkami w różnych kolorach w zależności od zastosowania? Typu deironizery czerwone, apc zieleń, szampony brąz itp w przygaszonym odcieniu- szybciej możnaby chwycić właściwą butelkę, a nie czytać etykietki. Jak do tego zostawi się na półce nie przodem, to trzeba każdą butlę macnąć i doczytać czy to Vampiere, czy Vampire Liquid, a szkoda byłoby nawoskowane auto umyć szamponem Pro, zamiast zwyklym przez pomyłkę . Pomyślcie . W sklepie na pytanie "po ile to?" "a to z czym i jak" też łatwiej by się odpowiadało, bez sprawdzania co kisi w rękach klient . BTW, co znaczy skrót ADBL, bo mi umknęło, "auto-dbalnia"?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wszystko będzie poprawione 2 kwestii opakowania. adbl nie jest skrótem. jest to nazwa własna. kolorowe nakrętki, myśleliśmy nad tym jak projektowalismy butelki. wtedy pomysł upadł. z punktu widzenia kosztów tez ciężki temat. niektóre produkty mają te same kolory na etykiecie jak seria pro czy deironizery. wiec nawet dodając nakrętki w kolorze można by się pomylic
Arni Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ogólnie chodzi mi o lekkie różnicowanie opakowań w jakiś niedrogi sposób, dla mnie to jedna ciemna masa na półce, albo w podręcznym kartonie . Ale jakość chemii chwalona, gdyby to opakowania były ładne, a chemia słaba, to byśmy tu nie rozmawiali o tej marce, wiadomo .
KHOT Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wszystko będzie poprawione 2 kwestii opakowania. A triggery też będą może zmienione? Kupiłem niedawno QD1 i jak bardzo samym środkiem jestem zachwycony, tak butelka i trigger (podobno nowy?) są całkowicie nieużywalne, do niczego, do tego stopnia że przelałem w butelkę po qed angelwaxa żeby móc z niego korzystać, bo dalej jest dramat. Może właśnie czas się rozejrzeć nad innym typem tego triggera zamiast poprawiać tego w nieskończoność? Coś w stylu triggera z qed, finale, czy chociażby podobny jak w good stuff, byłoby idealnie. Szkoda że dobre produkty tracą przez wadliwe opakowanie i trigger.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 [ref]KHOT[/ref], wraz ze zmianą opakowania najpewniej pojawi się nowy trigger. od razu pytanie czy rurka którą dostałeś do triggera byłą docięta do długości butelki? jeśli nie, to tam upatruj problemu nie działania. Dodane po 4 godzinach 48 minutach 12 sekundach: z nowych nowości: https://www.facebook.com/adblpolska/pos ... 6326193640
Moderator krd Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], rozumiem marketing i w ogóle, ale takie aplikowanie na bogato QD1 jak na filmiku nie prowadzi do niczego dobrego
xroma Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ogólnie chodzi mi o lekkie różnicowanie opakowań w jakiś niedrogi sposób, dla mnie to jedna ciemna masa na półce, albo w podręcznym kartonie . Ale jakość chemii chwalona, gdyby to opakowania były ładne, a chemia słaba, to byśmy tu nie rozmawiali o tej marce, wiadomo . Wprowadzenie dla producenta różnokolorowego opakowania to zabójstwo i dokładanie niepotrzebnych kosztów. A dla użytkowników którzy posiadają sporą ilość produktów od ADBL'a które faktycznie mają bardzo podobne opakowania mała podpowiedź. Zawsze można się zaopatrzyć w kilka kolorów taśmy izolacyjnej która kosztuje grosze i okleić na około albo samą butelkę albo nakrętkę
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 [ref=#00aa00]krd[/ref], do niczego złego też nie prowadzi. tylko nie mów że i qd1 Ci się potrafi mazać . [ref=#ff3366]xroma[/ref], dzięki za zrozumienie tematu . chociaż jak to u nas, kto wie co nam do głowy strzeli.
Fitte Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Fajne filmiki Dziwi mnie fakt psikanej ilości ADBL QD1, u mnie dwa psiknięcia na jedne drzwi wystarczająco
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 [ref]Fitte[/ref], filmik pokazuje, że nawet jak walisz na bogato, to problemów z dotarciem mieć nie będziesz .
KHOT Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 [ref]KHOT[/ref], wraz ze zmianą opakowania najpewniej pojawi się nowy trigger. od razu pytanie czy rurka którą dostałeś do triggera byłą docięta do długości butelki? jeśli nie, to tam upatruj problemu nie działania. Rurka była ok, problem był w samym spryskiwaczu który niezależnie od ustawienia psikał, a raczej spluwał grubą strugą quickdetailera zamiast rozpylać go w mgiełkę. Zdecydowanie przydałyby wam się lepsze triggery żeby dorównać opakowaniem jakości samych środków.
daniel87 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Przeglądam Waszą broszurę i zatrzymałem się na MP Bodywork Cream...coś więcej
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 w przygotowaniu; )
dam18 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Takie z rzeczy niemożliwych... ADBL jesteście w stanie stworzyć coś np wosk, bądź qd który na srebrnym zrobi efekt wow? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 [ref]dam18[/ref], a próbowałeś nasz qw? określ dokładniej efekt wow. krople? lustro? przyciemnienie?
dam18 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Efekt szklanego odbicia. Tak jak piszesz lustro. Na kroplach aż tak mi nie zależy. W takim razie będzie trzeba wypróbować qw:) Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
maciek-drummer Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 664081 W takim razie będzie trzeba wypróbować qw:) Powodzenia w docieraniu
dam18 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Aż taki kłopotliwy jest ? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
jagmar Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 na czarnych lakierach strasznie... ale jeżeli Tobie chodzi o srebrny to możę nie bedzie tak źle
dam18 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Ta moja alfa jest srebrna i chyba musiałbym się postarać żeby zobaczyć mazy, ale teściowie mają wiśniowe grande punto to sprawdzę i na nim przy okazji Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
lolomanolo Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 na czarnych lakierach strasznie... ale jeżeli Tobie chodzi o srebrny to możę nie bedzie tak źle Robiłem nim czarną Toyotę i zero problemów.
atvmmz Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Jestem za! Coś dedykowanego do srebrnych lakierów.
Rekomendowane odpowiedzi