booohal Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 648598 to chyba nie lakier Na pewno nie lakier. Wyprowadzony na lustro plastik.
kamilgt Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 co to i kiedy będzie dostepny?
Moderator Domel Opublikowano 23 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 oo dressing od ADBL nice
Fitte Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 W pudełku pewnie błyszczący a w butelce matowy. Dobry krok ADBL. ps. skad fotka?
Piotrek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ten w butelce był pokazany na dniach otwartych u MX. Zapachowo mistrz, pachnie jak świeże ciasto/ciasteczka.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 aj aj aj wszystko idzie w eter szybciutko premiera? niedługo ale konkretnej daty nie obiecujemy jak zawsze żeby się nie okazało że nagle coś wypadło.
ktm950 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 W pudełku pewnie błyszczący a w butelce matowy. Dobry krok ADBL. W jakim pudełku?
tazman Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Było wrzucone na forum zdjęcie dressingu od ADBL w opakowaniu jak po wosku, coś na wzór black to the future od VP
Moderator Domel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moze chemik wymysli cos dedykowanego na ptasie kupy ? Mam codziennie usrany caly balkon i auto zony. Przydalo by sie cos dedykowanego do usuwania kup
Moderator Domel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 649433 QD nie daje rady? eeeeeee, QD na kupy ?? Tutaj nawet APC nie daje rady. Nie wiem co te gołebie jedza ale to wypala dziury. Pelne piachu i toksycznych elementow. Wielowarstowe struktury gownianej sprawy. I nie wiem co przyciaga te ptaki akurat na auto mojej zony ale z 10 aut na parkingu najwiecej jest zawsze usrany fiacik. Takze jesli ADBL wprowadzilo by cos takiego do oferty moge zostac głównym testerem... Nie bede stal jak wal pod blokiem codzienie i rozkladal nawilzone husteczki po calym aucie i czekal az kupa sie rozmiekczy. Przydalby sie jakis quick spray and instant shit wipe...
dejwid92 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 z tego co widzę to musisz chyba zainwestować w garaż, a na początek spróbuj parkować w innym miejscu - dalej od ściany bloku / nie pod drzewami. Z tego co czytam na forum to QD wszystkim kupy usuwa no i wiadomo, że najlepiej od razu po lądawaniu na lakierze ją usunąć, a nie czekać aż się nazbiera i dopiero.
Viento Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Swoją drogą na ptasie niespodzianki dość dobrze działają środki typu Bug Off. Polecam jako alternatywę dla qd.
Gesiu_15 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bug remover powinien dać rade
Moderator Domel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Swoje trzymam w garazu zonki pod blokiem:) Dlugo juz w tym siedze i duzo srodkow z testowalem. Czekam na mozliwosc zakupu H20+, a dla ADBL to tylko sugestia jakby szukali pomyslu na cos zupelnie nowego i tyle w temacie
qob Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 A próbowałeś Bird Shit Remower od PB?
MsMajor Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 I nie wiem co przyciaga te ptaki akurat na auto mojej zony ale z 10 aut na parkingu najwiecej jest zawsze usrany fiacik. Takze jesli ADBL wprowadzilo by cos takiego do oferty moge zostac głównym testerem... Nie bede stal jak wal pod blokiem codzienie i rozkladal nawilzone husteczki po calym aucie i czekal az kupa sie rozmiekczy. Przydalby sie jakis quick spray and instant shit wipe... może używasz jakiegoś pachnącego wosku co przyciąga ptaki, które myślą że to dobre żarcie?
Creteriv Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 jeszcze wam brakuje aktywnej piany i bym brał cały wasz "arsenał" przy kolejnych zakupach : P
Przemcio Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Domel najlepszym środkiem na ptasie kupy jest wiatrówka Pozbywasz się przyczyn a nie skutków
szczepciu Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Pytanko: Wiadomo już coś w kwestii dresingu do opon? Akurat skończyłem butlę Endurance i zastanawiam się czy czekać na Wasz produkt, bo jak na razie, wszystko spod Waszej ręki jest super . Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 szczepciu, wstrzymaj się jeszcze chwilkę bo już za momencik produkt będzie miał premierę .
Fitte Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 ADBL, robicie smaka [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND TIGHTLY-CLOSED EYES] oby cena byla ok Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 cena będzie adekwatna do tego co w środku . od samego początku powtarzamy, że nie ceną rywalizujemy na rynku.
Rekomendowane odpowiedzi