Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde akurat teraz :(

dopiero co kupiłem cały kpl w butelkach zeby potem zostały na przelewanie z 5l bo lubie Wasza chemię.

Mogłem widac sie wstrzymać - chyba ze planujecie jakas akcje serwisowa :) albo super promo :)

b892f90bb2e9f328bb838d146f4e2ebe.jpg

ImageUploadedByTapatalk1461000992.379880.jpg.140c6294943c9b4217d85bb354083949.jpg

• Moderator
Opublikowano
Kurde akurat teraz :(

dopiero co kupiłem cały kpl w butelkach zeby potem zostały na przelewanie z 5l bo lubie Wasza chemię.

LOL. mam podobnie :D

btw. rzeczywiście zauważyłem ze butelki mi wciąga :)

• Dystrybutor
Opublikowano

sukcesywnie od zeszłego tygodnia dodajemy je do dostaw. stare triggery oddajemy Partnerom by zrobili z nimi co zechcą. to nasz ukłon w przed Wami i mini pokuta ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uff dobrze że w ostatniej chwili wywaliłem z koszyka QD1 :D Znając wasze podejście do tematu, to ten produkt też jest przemyślany i przetestowany, no a jak już są opakowania , to teraz tylko słać do sklepów :-]

Opublikowano
99009b1111bb.jpg

Kiedy pojawia się w sprzedaży ? :ad:

Podobno to kwestia tygodnia.

• Dystrybutor
Opublikowano

w następnym tygodniu zaprezentujemy Wam 2 inne nowości. quick wax wejdzie najpewniej za 2 tygodnie. jak zawsze prosimy o cierpliwość. musimy wszystkie kwestie mieć dopięte na ostatni guzik :ad::ad::ad:

Opublikowano

Czy jednym z nowym środków będzie konkurent dla Panel Wipe :D:D ?

Kurde quick wax, od tygodnia myślę jaki sobie kupić ale chyba poczekam na ten od was ;)

Opublikowano
Ma się rozumieć, że na weekend 07/08 można już liczyć na nowe środki :kox:

Może przy okazji będzie można kupić triggery

ADBL Trigger v2 4,99zł taka informacja na stronie producenta :D:D:D