Mumins Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 @Mumins Jeśli chodzi o Work Bottle, powinno być w przyszłym tygodniu. A Shakery są na stanie cały czas Shakery tak, ale atomizery osobno pokazują się jako niedostępne :(
Partner forum MrCleaner Opublikowano 6 Września 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Mumins Co do samych atomizerów, to niestety nie mamy jeszcze informacji kiedy do nas dotrą.
sT3VE Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @MrCleaner kiedy dostawa cleantech? A dokładniej ich tire&rubber cleaner 1l i 5l. I czy buteleczki elite detailer też planujecie wrzucić?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Września 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 @sT3VE Dzisiaj widziałem że są jeszcze po jednej sztuce Tire&Rubber, wiec jak się pośpieszysz, to będą twoje Na ten moment mamy na tyle dużo różnych butelek i atomizerów, że dla każdego znajdzie się coś ciekawego
Mumins Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 @Slovak czy będziecie rozszerzać asortyment @Funky Witch? Głównie mam na myśli szampon Wash&Posh oraz Amulet zaprezentowany przedwczoraj
Lukasz-odkrywca Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Na detailing show słyszałem że będzie jakiś dzień otwarty w nowym sklepie znaczy się miejscówce. Kiedy on będzie bo podobno będą jakieś promocje i wogóle ?
PIO1405 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2019 Dzięki Panowie za szybką realizacje zamówienia. Pozdro
Eidos71 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam. Czy dobrze się domyślam, że powoli rezygnujecie z asortymentu firmy Adam's..? A może jest szansa na wprowadzenie (przywrócenie) do sprzedaży ich QD, oraz Ceramic Spray Coating..?
Notcon Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Wczoraj złożyłem po południu zamówienie, a dziś przed południem było już w paczkomacie. Ekspres!Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 1
Kaliber93mm Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 @MrCleaner, wszystko w jak najlepszym porządku. Sklep spisał się świetnie w przeciwieństwie do DHL, z którym były małe perturbacje. Dzięki za miłe upominki.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 @Eidos71 Niestety, wycofujemy się z niego ze względu na niewielkie zainteresowanie obecnie tą marką u nas. Jeśli będzie bardzo dużo zapytań o te produkty, nie wykluczamy możliwości powrotu do nich, ponieważ cała matka jako taka, oferuje produkty na wysokim poziomie. Czas pokaże @Notcon Staramy się nadawać paczki tak szybko jak to możliwe, choć nie zawsze udaje się wysłać wszystko tego samego dnia.
Eidos71 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 2 godziny temu, MrCleaner napisał: Niestety, wycofujemy się z niego ze względu na niewielkie zainteresowanie obecnie tą marką u nas. Jeśli będzie bardzo dużo zapytań o te produkty, nie wykluczamy możliwości powrotu do nich, ponieważ cała matka jako taka, oferuje produkty na wysokim poziomie. Czas pokaże Szkoda... Jestem zainteresowany trzema ich produktami: Detail Spray, Ceramic Spray Coating 9H, oraz Ceramic Boost 2.0... Ale tak, jak napisałeś - czas pokaże, czy będzie można je nabyć w krajowej dystrybucji, czy też trzeba będzie "ściągnąć" je zza granicy...
Slovak Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jutro u nas dzień darmowej dostawy https://mrcleaner.pl/blog/we-wtorek-wysylamy-za-darmo
Bartek1985 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 zamówionko MRC85190 poszło
ktm950 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 @MrCleaner mam problem z zamówieniem nr. MRC84872. Zamiast Elixira 1l, otrzymałem w paczce butelkę 500 ml. Napisałem maila.
Lukasz-odkrywca Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Byłem osobiście po inside cleaner z adbl i fibre do szyb. Obsługa jak zwykle na wysokim poziomie doradzili pogadali i jest super. Polecam 1
menior Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Pogratulowac w jakim stanie docieraja wasze paczki i jak traktujecie klientow! Wszystko rozwalone,pozalewane jak widac a na dodatek cos przelewane i nie wiadomo co jest w butelkach...a wasza odpowiedz,ze nalezy otwierac paczki przy kurierze i nie macie sobie nic do zarzucenia po prostu po mistrzostwo swiata
Moderator Domel Opublikowano 4 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 12 minut temu, menior napisał: cos przelewane i nie wiadomo co jest w butelkac Jak przelewane ? w nieoryginalnych butelkach ? Korki do butelek były zaklejane taśmami ? Który produkt zrobił takie zamieszanie ? Odkręcony na gwincie ? Pęknięta butelka ? 12 minut temu, menior napisał: ze nalezy otwierac paczki przy kurierze i nie macie sobie nic do zarzucenia Jak dla mnie to wina kuriera a nie MRC. Przecież oni są odpowiedzialni tylko za zapakowanie a tutaj widać, że ktoś prze gwałcił tą paczkę na sortowni lub w transporcie 100 razy.
menior Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Domel nie byly pozaklejene jak zazwyczaj,ale butelki oryginalne tylko nie jestem pewny co w nich jest(chodzi o 2 wlasciwie) bo dotarla pusta odkrecona butelka od Elite Detalier gum shiner i druga zniszczona(naklejka) ale pelna Elite detailer car paint cleaner,i cos mi sie wydaje(po zapachu) ze sa przelane(w butelce car paint cleaner jest w rzeczywistosci gum shiner,zrobie probe na dywanikach) @Domel nie wiem czyja wina i sie nie dowiem,MRC oczywiscie zwala wine na DHL a DHL na MRC....a po d...dostalem ja,wierny klient MRC od lat,takie sytuacje juz sie zdarzyly i sprzedawca potrafil wyjsc z twarza
Lewus089 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Tak jak wspomniał@Domel bardziej bym się czepiał kuriera. Wątpię żeby MrCleaner oklejał taśmą DHL. Współczuję odebrania takiej paczki. Dużo na minusie jesteś ?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
rudi0018 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @menior A dlaczego w ogóle zgodziłeś się na odebranie takiej paczki i nie sporządziłeś protokołu z kurierem odnośnie uszkodzenia paczki? 1
menior Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Lewus089 na szczescie az tak duzo nie,bo wszystkie szczelnie zamkniete oryginalnie produkty nie ulegly zniszczeniu,wylal sie calkiem 1 produkt od Elite Detailer,drugi niby pelny(nie licza zniszczonego opakowania) ale nie wiem co tam jest w rzeczywistosci,uszkodzeniu ulegly pozatym niezapakowany fluffy,mf boa od carpro i jakies tam szmatki.Bardziej rozczarowalo mnie stanowsko "zbywajace" sprzedawcy,troche tam ciezko zarobionej kasy przez lata zostawilem @rudi0018 proste,ja mieszkam za granica i odebranie paczek powierzam znajomym(zreszta starsze osoby i nie moge miec do nich zalu)
rudi0018 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @menior Wszystko jasne i to zrozumiałe. Teraz pozostaje Ci się przepychać z DHL, dobrze, że masz dokumentacje zdjęciową. 1
Rekomendowane odpowiedzi