Moderator Eryczek Opublikowano 23 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Białoruscy admini Ty niewdzieczniku!!! Takie rzeczy wypisujesz a punkcik karny Ci sie jakos psiejsko czarodziejsko rozplynal
Administrator AreK Opublikowano 23 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Eryczek, z litości odpłynął ale za chwilę może wrócić tym bardziej za takie teksty
TADEK14 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Mam pytanie jak ustawić czarne tło w aukcji np tak jak w tej http://allegro.pl/mocca-passat-highline ... 19892.html ?
Borek123 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Używał ktoś glinek Showcarshine? http://showcarshine.pl/glinki-clay/1449 ... -soft.html Jak się spisują?
sickzone Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 ceny tam dobre? Panowie, ja bym nie karmił trola Ciekawe skąd ma polskie znaki na klawiaturze i wie gdzie ich używać... Myślicie, ze naprawdę jest z Białorusi? Obawiam się, ze nabrał wielu Wykażcie troszkę inteligencji w odpowiadaniu na takie zaczepki jaki trol? tak, ja est z Minsku. [shadow=cyan]wielu nie napisać,nasze KGB widzi i słyszy[/shadow] *Przepraszam za mój polski
g.pajak Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 g.pajak napisał/a: Białoruscy admini :mrgreen: Ty niewdzieczniku!!! Takie rzeczy wypisujesz a punkcik karny Ci sie jakos psiejsko czarodziejsko rozplynal :D Wiesz, jak to mawiali starożytni Rosjanie: easy come, easy go Pewnie punkcik poczuł już magię świąt wielkanocnych (vel bożonarodzeniowych) i się rozpłynął...
Altay Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Mam mały dylemat Na szczycie gałki zmiany biegów i z przycisku na ręcznym odłazi fabryczna srebrna farba. Myślałem, żeby to pomalować, ale czy wzykła farba wytrzyma jakiś czas ?
Altay Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Malowanie taką farbą wygląda tak samo jak normalną, przygotowanie itp ?
bienek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Zastanawiam się nad bardziej budżetowym środkiem do samej dekontaminacji lakieru przed polerka niż ironx. Wydaje mi się, że tenzi prix będzie chyba trochę lepszy niż wolf's decon gel. Jakieś spostrzeżenia?
dunga Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 bienek, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... tenzi+prix
Piotrek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Endurance, ma tylko nową etykietę czy są jakieś zmiany w formule ?
bienek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Przeczytałem ten temat i tenzi niby jest trochę mocniejszy, ale za to wolfs wolniej zasycha bo jest w formie żelu. I tutaj się wacham, ale chyba postawie na prixa.
LoozaQ Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Przeczytałem ten temat i tenzi niby jest trochę mocniejszy, ale za to wolfs wolniej zasycha bo jest w formie żelu. I tutaj się wacham, ale chyba postawie na prixa. A Zanitol od SNB?? Opinie zbiera znakomite, tylko że nie krwawi. Sam nie mam bo dopiero co zakupiłem IronX, ale myślę, żeby dokupić właśnie Zanitola na obszerniejszą robotę. I pytanie ode mnie: Felgi odsmolone, zdeironizowane, wyglinkowane, umyte Diobłem 1:4, odważniki ściągnięte. Czy nakładać Polymer Net Sheld przed wyważaniem czy po??
KeepeR Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Panowie co warto przywieść z UK ? Braciszek za dwa tygodnie ma mnie odwiedzić wiec szkoda żeby na pusto leciał Coś nowego niedostępnego w PL ew. coś co wychodzi dużo taniej i warto kupić
bienek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 A Zanitol od SNB?? O widzisz ten środek jakoś mi umknął. Niewiele też jest o nim informacji chociaż te co są są pozytywne. Trochę z dostępnością widzę też średnio
LoozaQ Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Trochę z dostępnością widzę też średnio Jest na pewno u Nowickich i w DetailerCenter...
bienek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Trochę z dostępnością widzę też średnio Jest na pewno u Nowickich i w DetailerCenter... O widzisz akurat u innych partnerów sprawdzałem. Trzeba będzie spróbować tego środka. Dzięki.
Tomek WRO Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Czy nakładać Polymer Net Sheld przed wyważaniem czy po?? Ja bym wolał aby ciężarki były klejone na "suchą" felgę. Wiesz czy kiedyś nie odleci na PNS?
maciety1989 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Panowie co warto przywieść z UK ? Braciszek za dwa tygodnie ma mnie odwiedzić wiec szkoda żeby na pusto leciał Coś nowego niedostępnego w PL ew. coś co wychodzi dużo taniej i warto kupić Georga
KeepeR Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 maciety1989, Numatic georg przywieziony w tamtym roku
bienek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 http://www.shinearama.co.uk/ wiem, że np magi foam blue wychodziło sporo taniej.
kamilgt Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 bienek, jak jeszcze była w 5l to wychodziła po około 180zł + przesyłka w Anglii, obecnie u nas można kupić za 185zł + przesyłka
bienek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 No ja patrzyłem jak tylko się magi blue pojawiła to u nas za 5 krzyczeli ponad 230 zł a tam wychodziło 170-180
Rekomendowane odpowiedzi