Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
Białoruscy admini :mrgreen::mrgreen:

Ty niewdzieczniku!!!

Takie rzeczy wypisujesz a punkcik karny Ci sie jakos psiejsko czarodziejsko rozplynal :-]

:D:D

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Administrator
Opublikowano

Eryczek, z litości odpłynął ale za chwilę może wrócić :P tym bardziej za takie teksty :song:

Opublikowano
ceny tam dobre?

Panowie, ja bym nie karmił trola :/ Ciekawe skąd ma polskie znaki na klawiaturze i wie gdzie ich używać... :idea: Myślicie, ze naprawdę jest z Białorusi? Obawiam się, ze nabrał wielu :P

Wykażcie troszkę inteligencji w odpowiadaniu na takie zaczepki :cry:

jaki trol? :D tak, ja est z Minsku.

[shadow=cyan]wielu nie napisać,nasze KGB widzi i słyszy[/shadow]

*Przepraszam za mój polski :oops:

Opublikowano
g.pajak napisał/a:

Białoruscy admini :mrgreen: :mrgreen:

Ty niewdzieczniku!!!

Takie rzeczy wypisujesz a punkcik karny Ci sie jakos psiejsko czarodziejsko rozplynal :-]

:D :D

Wiesz, jak to mawiali starożytni Rosjanie: easy come, easy go :evil::evil::D

Pewnie punkcik poczuł już magię świąt wielkanocnych (vel bożonarodzeniowych) i się rozpłynął... :P:D

Opublikowano

Mam mały dylemat :o Na szczycie gałki zmiany biegów i z przycisku na ręcznym odłazi fabryczna srebrna farba. Myślałem, żeby to pomalować, ale czy wzykła farba wytrzyma jakiś czas ? :o

Opublikowano

Zastanawiam się nad bardziej budżetowym środkiem do samej dekontaminacji lakieru przed polerka niż ironx. Wydaje mi się, że tenzi prix będzie chyba trochę lepszy niż wolf's decon gel. Jakieś spostrzeżenia?

Opublikowano

Przeczytałem ten temat i tenzi niby jest trochę mocniejszy, ale za to wolfs wolniej zasycha bo jest w formie żelu. I tutaj się wacham, ale chyba postawie na prixa.

Opublikowano
Przeczytałem ten temat i tenzi niby jest trochę mocniejszy, ale za to wolfs wolniej zasycha bo jest w formie żelu. I tutaj się wacham, ale chyba postawie na prixa.

A Zanitol od SNB?? Opinie zbiera znakomite, tylko że nie krwawi. Sam nie mam bo dopiero co zakupiłem IronX, ale myślę, żeby dokupić właśnie Zanitola na obszerniejszą robotę.

I pytanie ode mnie:

Felgi odsmolone, zdeironizowane, wyglinkowane, umyte Diobłem 1:4, odważniki ściągnięte. Czy nakładać Polymer Net Sheld przed wyważaniem czy po??

Opublikowano

Panowie co warto przywieść z UK ? Braciszek za dwa tygodnie ma mnie odwiedzić wiec szkoda żeby na pusto leciał ;)

Coś nowego niedostępnego w PL ew. coś co wychodzi dużo taniej i warto kupić ;)

Opublikowano
A Zanitol od SNB??

O widzisz ten środek jakoś mi umknął. Niewiele też jest o nim informacji chociaż te co są są pozytywne. Trochę z dostępnością widzę też średnio

Opublikowano
Trochę z dostępnością widzę też średnio

Jest na pewno u Nowickich i w DetailerCenter...

O widzisz akurat u innych partnerów sprawdzałem. Trzeba będzie spróbować tego środka. Dzięki.

Opublikowano
Czy nakładać Polymer Net Sheld przed wyważaniem czy po??

Ja bym wolał aby ciężarki były klejone na "suchą" felgę. Wiesz czy kiedyś nie odleci na PNS?

Opublikowano
Panowie co warto przywieść z UK ? Braciszek za dwa tygodnie ma mnie odwiedzić wiec szkoda żeby na pusto leciał ;)

Coś nowego niedostępnego w PL ew. coś co wychodzi dużo taniej i warto kupić ;)

Georga :)

Opublikowano

No ja patrzyłem jak tylko się magi blue pojawiła to u nas za 5 krzyczeli ponad 230 zł a tam wychodziło 170-180

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.