Skocz do zawartości

Sonax Xtreme Briliant Shine Detailer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie olsztyńskie Tesco to wyjątek (a może dlatego, że Olsztyn to "dziura"...?). W żadnym z DWÓCH olsztyńskich Tesco nie ma z produktów Sonax-a nic, poza środkiem do czyszczenia felg... :zly:

Opublikowano
Ale wy kupujecie 750-tki, czyli inna formuła niż w 5 litrowych kanistrach.

Wojtek nie dam sobie ręki uciąć ale moim zdaniem to jest ten sam produkt.

Skąd masz takie info ?

Opublikowano

Gdzieś tu kiedyś na forum była dyskusja i padło, że ten 750 ml to nowsza formuła, ale zarazem gorsza :oops:

Chyba, że sieję zamęt to przepraszam. :P

Opublikowano

rev podjedź sobie do sonax katowice

Możesz sobie przy okazji kupić zimowy płyn do spryskiwaczy, jakiś sztyft do uszczelek i extreme do czyszczenia felg.

Panowie z tym BSD 750 ml że jest słabsze od 5L to pewne? Wiem że było coś że nowy polymer netshield jest gorszy ale o BSD pierwszy raz słyszę. Ktoś przeprowadził wiarygodny test?

Opublikowano

Dokładnie, mylicie z PNS'em.

Jest wersja detaliczna PNS'a - zestaw Sonax XTREME Protect & Shine NPT i o niej mowiono po testach, że jest słabsza niż oryginalny PNS.

Z BSD nie było żadnych zmian - zresztą to nie logiczne.

5L to linia dla profesjonalistów, 750 - detaliczna...

Chyba tylko z racji pojemności ...

Opublikowano

W Tesco 35,- więc jak na allegro 25 to na jedno wyjdzie a nie trzeba szukać po marketach. W Sosnowieckim "małym" Tesco też niewiele jest Sonaxa.

Opublikowano
rev,

W każdym większym Tesco...

U mnie w Tesco na Chorzowskiej cały czas..Samo BSD albo w pakiecie z fibrą

Dzięki, mam niedaleko więc podskocze :)

• Moderator
Opublikowano
W Tesco 35,- więc jak na allegro 25 to na jedno wyjdzie a nie trzeba szukać po marketach. W Sosnowieckim "małym" Tesco też niewiele jest Sonaxa.

Jedz lepiej do siedziby sonaxa na ceglana to sie odkupisz :)

Opublikowano
Żeście się chłopaki rozpisali o dostępności, a ja wciąż nie wiem, czy jest sens kłaść pod BSD jakiś wosk :)

Jasne, że jest sens.

Kładź po bożemu wosk i wspomagaj go QD w tym przypadku BSD

Opublikowano

Tak myślałem. Mam tak w tej chwili, tyle, że BSD tak ładnie działa, że nie wiem kiedy wosk pod nim się osłabi lub czy kiedykolwiek to się stanie :P

Opublikowano

Ktoś wie w którym Tesco w Warszawie kupie BSD? Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a szukałem :idea:

Opublikowano
Na Bemowie w okolicach Górczewskiej na 100% jest.

potwierdzam na Górczewskiej jest cała półka, od wejścia chyba 3 alejka po prawej, byłem w piątek i widziałem :)

cheers,

Art