S3ci0r Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 michal88 zaraz jadę do casto to zobaczę przy okazji czy mają. przed chwilą wróciłem i tak jak minetoo napisał, stoją przy kasach, mają zarówno wiadra 10 jak i 15 litrowe, te pierwsze po 5zł a drugie po 8zł, do tego pokrywki za 2zł, także spokojnie możesz jechać do najbliższego casto i zaopatrzyć się w jakieś bo wszędzie jest ten sam asortyment. swoją drogą to czasem nie warto jest pytać/dzwonić w/do informacji bo niektórzy nie ogarniają co i jak, to samo zdarza się z pracownikami na dziale. najlepiej jechać samemu i poszukać ew. wtedy zapytać kogoś na dziale. ps. nie wiem jak te 10l ale 15l mają podziałkę na litraż i inne np tynk, cement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 S3ci0r , Dzięki , wpadłem tylko na moment i zapytałem się wielce wykfalikowanego personelu i nie szukałem dalej. OSZUKALI MNIE ! . W której byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 michal88, na widzewie, ale to nie ma znaczenia bo jak tam mają to w każdej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Byliśmy w tej samej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 arielo88, dzięki lz, http://showcarshine.pl/850-showcarshine ... iadra.html Nie znalazłem tego wcześniej. Sugerowałem się tym: http://showcarshine.pl/330-grit-guard-s ... fibra.html Czyli wygląda na to, że 8zł. kosztuje "gratisowa" mikrofibra Dobrze wiedzieć, że sam GG jest za ~30zł. Jak będę zamawiał kolejne produkty to się nad nim zastanowię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 7 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zwróć uwagę na średnice. 26 i 26,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 lz, To są dwa inne produkty, działanie identyczne, ale różnią się grubością górnego sita co widać na zdjęciach, no i producentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noktoto Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Taka ciekawostka: http://www.performancemotorcare.com/aca ... Guard.html Osobiście wole jednak moje docinane GG z SCS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Taka ciekawostka: http://www.performancemotorcare.com/aca ... Guard.html Osobiście wole jednak moje docinane GG z SCS Jutro ja się bawię w docinanie GG z SCS do wiadra OBI. Rozmiarowo pewnie to samo co Leroy'a Zobaczymy jak pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vokaito1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Polecam, dopasowanie GG Z SCS do wiadra z leroya za pomocą scyzoryka i szlifierki stołowej zajęło mi max 20 minut. Każdy może to zrobić, aby grit siedział sztywno należy skrócić ostatni ring o 2/3, tak przynajmniej było w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moczymorda Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 W temacie GG znalazłem cos takiego jeszcze http://www.shiningcar.pl/pl/p/Scratch-S ... Czarny/497 Niestety nie miałem jeszcze okazji sprawdzic jak ta regulacja wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Tak wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 W temacie GG znalazłem cos takiego jeszcze http://www.shiningcar.pl/pl/p/Scratch-S ... Czarny/497 Niestety nie miałem jeszcze okazji sprawdzic jak ta regulacja wygląda To może być dobre rozwiązanie do wiader z castoramy, leroy i nnych marketowych. Jak ktoś tetował to pls o opinię. Zastanawiam sie tylko nad łopatkami, które nie stanowią jednego elementu w kształcie "+". Jednak powinno spełniać swoje zadanie bo przy ruchu wirowym brud nie pójdzie do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 saddam, wczoraj się nim bawiłem i jest świetny. Rewelacyjne rozwiązanie dla nas czyli kombinatorów z wiadrami z marketów budowlanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moczymorda Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Moje wiadro z Castoramy nie może się juz doczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Arekkaz, a co powiesz na temat jego wykonania? Stabilny jest? Nie uginają się jakoś te "łopatki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dla mnie konstrukcja bardzo stabilna a jakość wykonania w pełni zadowalająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Mam takiego regulowanego (na sprzedaż tak btw) - do castoramowych jest troszkę za mały (tzn nóżki wystają poza kratkę), ale żadnego uginania itp. nie stwierdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Shmatan, ale to w niczym nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moczymorda Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Grit zamówiony, jutro podjadę odebrać i zobaczymy jak pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 myślał ktoś o czymś takim jak wiadro dwukomorowe? To może nieźle ułatwić mycie na dwa wiadra, ciekawe czy jakiś partner forum ma coś takiego w ofercie: http://www.clearstore.pl/wiadro-dwukomo ... p2629.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To ,że "ramiona" krzyża nie są ze sobą połączone nie ma negatywnego wpływu na osiadanie piachu na dnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 spiczek, calkowita pojemnosc tego wiadra to 15l Chyba troche za malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 spiczek, calkowita pojemnosc tego wiadra to 15lChyba troche za malo. Ja myje na dwa wiaderka po 6l, używając szamponu ONR, więc coś takiego sprawdziło by się u mnie idealnie. Zawsze przed oczywiście spłukuje auto pod ciśnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pestar-Karcher Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja mam myjkę ciśnieniowa,wiec wiadro odeszło już do lamusa,ale nie powiem- czasem do drobnych poprawek kosmetycznych się przydaje,. Wtedy te 6L w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi