zonk Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 ja uzywam wiader z Castoramy tylko nie moge sobie skojarzyc skad mam grita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Czerwca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 5 godzin temu, miluss napisał: Nie wiem. Pisze się o wiadrze z Castoramy tylko nie wiem czy o te wiadro chodzi czy inne? Trzeba zmierzyć dno - i jesli ma 26 to grit wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miluss Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Te wiadro cadto wydaje mi się ze wczesnuej było jakies inne. To hest jakies ECO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Panowie, szukam ultra przezroczystego wiadra Wiem, że CG/Booski mają takie coś, ale nie jest to typowy transparenty plastik Coś takiego (koniecznie z podziałką) Jest szansa na dostanie go w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 1 godzinę temu, Grzechu23 napisał(a): Panowie, szukam ultra przezroczystego wiadra Wiem, że CG/Booski mają takie coś, ale nie jest to typowy transparenty plastik Coś takiego (koniecznie z podziałką) Jest szansa na dostanie go w PL? Ciężki temat z naszymi "widzimi się" wiadrami. Proponuje zlokalizować kilku producentów wiader. Jest kilku w Pl łatwo namierzyć na google. Ja natomiast poszukuje wiader max 12l półprzezroczystych. 20l są dla mnie za duże. Ściąganie napisów z wiader z Casto czy Leroya jest prawie niewykonalne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 1 godzinę temu, Grzechu23 napisał(a): Coś takiego (koniecznie z podziałką) Szukałem też takie. Skończyło się na wiadrach do kiszonek + grit guard z ALI. Mam jeszcze takie: 11833126056 ale nie wsadzałem grit guarda Jeszcze eventualnie mam te i też są spoko https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Clear-Bucket-wytrzymale%2C-transparentne-wiadro-do-mycia-20L/2191 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 4 godziny temu, KUBA46 napisał(a): Ja natomiast poszukuje wiader max 12l półprzezroczystych. 20l są dla mnie za duże. Dla mnie również 20l są za duże. Przeważnie i tak wlewam max 8 litrów i taka ilość wody z szamponem w zupełności mi wystarcza. 12l bardzo chętnie bym zobaczył u jakiegoś producenta. 4 godziny temu, Domel napisał(a): Mam jeszcze takie: 11833126056 ale nie wsadzałem grit guarda Dzięki, jakiś punkt zaczepienia jest. Może jakoś pokombinuje z separatorem po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Godzinę temu, Grzechu23 napisał(a): 12l bardzo Swego czasu CG mieli takie wiadra, popatrz może się jeszcze znajdą. Pamiętam, że jak WS wprowadził swoje to dopytywałem o mniejsze pojemności. Nie mieli w planach takiego rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Znalazłem takie wiadro Cartec 12L minusem jest brak przykrywki (może ktoś posiada) jaki Grit Guard tak podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Już kiedyś wrzucałem na forum - 15zł na Allegro https://allegro.pl/oferta/wiadro-beczka-plastikowa-curtec-15l-10936192338 Wiadro fajne, gruby plastik. Zakrętka szczelna. Już od 2 lat korzystam do mycia na bezdotykach metodą wielu mikrofibr zamiast rękawicy. Ale ktoś na forum kiedyś pisał że któryś grit guard też pasuje do niego. Więc do "klasycznego" mycia też się nada @Grzechu23 @Domel Też kiedyś miałem zajwakę na przeźroczyste. Najbliżej co udało mi się znaleść to https://allegro.pl/oferta/wiadro-z-uchwytem-14l-przezroczyste-e-554-12427489006 W końcu sobie odpuściłem, i nie kupiłem. Ale wygląda na to że Separator typu cyclone mógł by tam wejść 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 21 godzin temu, Domel napisał(a): Szukałem też takie. Skończyło się na wiadrach do kiszonek + grit guard z ALI. Mam jeszcze takie: 11833126056 ale nie wsadzałem grit guarda Jeszcze eventualnie mam te i też są spoko https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Clear-Bucket-wytrzymale%2C-transparentne-wiadro-do-mycia-20L/2191 Namiary na te pierwsze wiadra masz? One są z tych "szczupłych" czy takie klasyczne wiadra do kiszonek bardziej szerokie niż wysokie? Drugą opcje co podesłałeś mam z minusów brak szczelnej pokrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 39 minut temu, KUBA46 napisał(a): Namiary na te pierwsze wiadra masz? To było chyba to: 11140056584 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolny Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Witam. Interesuje mnie to wiadro 13l. Chciałem zapytać czy do tego wiadra pasuje też zwykla pokrywa na wcisk czy tylko pokrywy zakręcane? https://mrcleaner.pl/wiadra-i-separatory/chemicalworkz-ultra-clear-bucket-transparent-wiadro-detailingowe-przezroczyste-13l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agkp Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 W dniu 18.11.2022 o 18:17, Domel napisał(a): Mam jeszcze takie: 11833126056 ale nie wsadzałem grit guarda @Domel, sprawdzałeś już czy separator 26 cm pasuje do tego wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Widział ktoś gdzieś te "krótkie wiadra" ? Chodzą mi po głowie od wielu miesięcy juz - włąsnie do mycia kół EDIT: To chyba to (podobne) https://mrcleaner.pl/wiadra-i-separatory/chemicalworkz-ultra-clear-bucket-red-wiadro-detailingowe-czerwone-13l?gclid=Cj0KCQjwxMmhBhDJARIsANFGOSuJQIrJro60iNz6QtFMgKAGzZ8LvMOot0l2D9C2kwIBfcrAoYbAPzMaAvyVEALw_wcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @Domel bardzo podobne, patrzyłem u niego w sklepie nie ma tych wiader jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @Domel Chemical guys ma bardzo podobne:https://www.detailing-house.pl/chemical-guys-ultra-clear-carwash-bucket-19l-wiadro-detalingowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 18 minut temu, Streat napisał(a): @Domel Chemical guys ma bardzo podobne:https://www.detailing-house.pl/chemical-guys-ultra-clear-carwash-bucket-19l-wiadro-detalingowe Ale to jest 19l ? Coś za duzy litraz na wizualnie krótkie wiadro @AutomotiveCare.pl może skrócicie o połowę wasze wiadro przezroczyste ? https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Clear-Bucket-wytrzymale%2C-transparentne-wiadro-do-mycia-20L/2191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @Domel ja widzę codziennie w pracy ... wiadro z OBI ? Taaa wiem, wiem za mało profi ale przykrywkę ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Domel napisał(a): Ale to jest 19l ? 19 L to jest równo z krawędzią 10L 18L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutomotiveCare.pl Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 10 godzin temu, Domel napisał(a): Ale to jest 19l ? Coś za duzy litraz na wizualnie krótkie wiadro @AutomotiveCare.pl może skrócicie o połowę wasze wiadro przezroczyste ? https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Clear-Bucket-wytrzymale%2C-transparentne-wiadro-do-mycia-20L/2191 Zbadamy temat i na pewno coś wymyślimy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Streat napisał(a): 19 L to jest równo z krawędzią To ja liczyłem na MAX 10l o wiele za dużo Musze sprawdzić ile by mnie urządzało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W dniu 10.04.2023 o 00:15, Domel napisał(a): Widział ktoś gdzieś te "krótkie wiadra" ? Chodzą mi po głowie od wielu miesięcy juz - włąsnie do mycia kół EDIT: To chyba to (podobne) https://mrcleaner.pl/wiadra-i-separatory/chemicalworkz-ultra-clear-bucket-red-wiadro-detailingowe-czerwone-13l?gclid=Cj0KCQjwxMmhBhDJARIsANFGOSuJQIrJro60iNz6QtFMgKAGzZ8LvMOot0l2D9C2kwIBfcrAoYbAPzMaAvyVEALw_wcB Masz te z CG np. Są u Mariusza @CAR CRAZY w kolorze dymionym i transparentnym. Bardzo fajnie się prezentują. Miałem w rękach i sam się zastanawiałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Nie wiem jak to jest liczone ale wielkościowo wydają się połowe WS i maja 16 litrów? Ale po krawędż? To ja bym oczekiwal zeby takie wiadro miało Maksymalnie 10l po krawędź Dosłowie połowa WS @Streat jak to wyglada u Ciebie ? Probowałes nałozyc "pokrywke" z WS ? Możesz postawić te wiadra WS i CG koło siebie ale bez kółek ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @Detailing House no jestem mega zadowolony Pokrywka pasuje jak ulał Tylko mnie matematyka pomyliła Bazujac na moich starych wiaderkach do ogórków kiszonych to jest 10 litrów Idealnie Tego szukałem Jeszcze grit guard dopasować i mozna nosić 10L 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi