mld Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Widział ktoś może w sprzedaży wiadro w kształcie Work Stuff (pojemność 20l), ale przezroczyste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @mld Od boski'Ego https://shiningcar.pl/wiadra/booski-car-care-special-detailing-wash-bucket-grit-guard-profesjonalne-wiadro-do-detailingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @D@ViD Super, dzięki, dokładnie o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcysław Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Jak komuś nie wchodzą separatory do wiader z castoramy do samego dna to tak na szybko: - zalać wiadra gorącą wodą i wciskać - UWAGA aby się nie oparzyć - lekko podgrzać boki i też wskoczą (np opalarką ) Tak zrobiłem u siebie, oczywiście z separatorami które jedynie niewiele różniły się średnicą od wiader . Co prawda nieco spód separatorów musiałem wcześniej lekko podciąć (bo szersze u dołu były), ale po całym procesie opisanym powyżej wskoczyly bez większych problemów. Minus rozwiązania, to siedzą teraz tak mocno że raczej wyciągać je jedynie przy uzasadnionej potrzebie. Poza tym bez zastrzezeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Arcysław napisał: Jak komuś nie wchodzą separatory do wiader z castoramy do samego dna to tak na szybko: - zalać wiadra gorącą wodą i wciskać - UWAGA aby się nie oparzyć - lekko podgrzać boki i też wskoczą (np opalarką ) Tak zrobiłem u siebie, oczywiście z separatorami które jedynie niewiele różniły się średnicą od wiader . Co prawda nieco spód separatorów musiałem wcześniej lekko podciąć (bo szersze u dołu były), ale po całym procesie opisanym powyżej wskoczyly bez większych problemów. Minus rozwiązania, to siedzą teraz tak mocno że raczej wyciągać je jedynie przy uzasadnionej potrzebie. Poza tym bez zastrzezeń. To nie do końca dobry pomysł gdyż dla mnie lepsza opcja jest to iż mogę swobodnie wkładać i wyciągać Separator że względu na czyszczenie dna wiadra po myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 W dniu 19.04.2021 o 22:37, mld napisał: Widział ktoś może w sprzedaży wiadro w kształcie Work Stuff (pojemność 20l), ale przezroczyste? Na allegro widziałem, do tego naklejki od gyeon i można mieć fajny komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Dokładnie taki mam pomysł. Ale w polskich sklepach nie widziałem tych naklejekWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcysław Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 To nie do końca dobry pomysł gdyż dla mnie lepsza opcja jest to iż mogę swobodnie wkładać i wyciągać Separator że względu na czyszczenie dna wiadra po myciu Racja, tez się tego początkowo obawialem ale plukanie pod ciśnieniem ogarnia to bez problemu ;)Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Które wiadra pasują do separatora 26,5 cm Work Stuff ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Kupiłem zestaw wiader 20 litrowych z separatorami w zestawie jednej z firm detailingowych. W opisie była tylko pojemność wiader bez ich konkretnych wymiarów. Niby wszystko miało idealnie do siebie pasować. Jak zestaw przeszedł to okazało się że grit ma średnicę 26cm natomiast dno wiadra ok 28 cm, więc na wysokości działania separatora jest jeszcze więcej i separator w wiaderku po prostu lata na boki. Pytanie czy separator powinien być na wcisk? Czy taki luźno chodzący też spełni swoje zadanie czy np tymi szparami ten brud może na rękawice się przenosić lub czy po napełnieniu wiadra woda po prostu ruchy separatora nie będą podbijały brudu w górę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @largo jakie to wiadra. ?? Moim zdaniem separator nie powinien sie ruszac swobodnie w wiaderku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie chce robić złej reklamy firmie, bo może to nie wpływa na mycie. Wiadra to Wax ninja 20l plus separator 26 cm. No właśnie chciałem tego luzu uniknąć, dlatego kupowałem w zestawie. Oczywiście mogę dokupić wiadra 15l z casto tylko wówczas kupiłbym sam grit guard. Dla unaocznienia o jakim luzie mowa załączam foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @largo a gdzie kupione? Moze to sprzedający się pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Standardowo na alledrogo. Separator ma 26 cm średnicy jsk to było uwzględnione w aukcji. Niestety wymiarów wiadra nie było. Chyba pozostaje mi zwrot i kupno samych gritow plus kurs do casto po wiaderka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @largo zwrot i zamów wiadra @Work Stuff tam tego problemu nie będzie. Jeszcze akurat masz promocje https://sklep.goodstuff.com.pl/pl/p/Zestaw-Wiader-Work-Stuff-Wash-Rinse-2x-Separator/113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Tez bym oddal i dolozyc to wiader od workstuffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ja kupiłem cleantecha troszkę tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert59 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Do nowych wiaderek z Casto (tych kolorowych) mam zakupić GG 262 czy 264mm? Wiaderka typ nowy jak na filmie: Z linku wynika że GG ma 260mm czyli 262 np od RRC powinny być idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 11 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 @qwert59 do wiaderek z casto z tego co pamietam pasuja gg ze ścietym dołem, te z rrc z tego co widziałem mają normalny doł wiec nie podejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert59 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Chodzi o takie ścięcie ? To niby właśnie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 12 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @qwert59 właśnie o takie ścięcia chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Gdzieś mi się obiło wiadro al'a WS ale totalnie przezroczyste i bez nadruku. Ktoś coś ? Bo Boski ma nadruk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @Domel https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Clear-Bucket-wytrzymale%2C-transparentne-wiadro-do-mycia-20L/2191 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Z perspektywy czasu lepiej kupić jakiś kompletny zestaw wiadro+separator, czy wiaderko z castoramy sprawuje się ok? I czy jakąś konkretną ofertę separatora, który do takowego by pasował, możecie podesłać? Np. 26 cm od iTeile za 24,90 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Czy te separatory Tornado są faktycznie lepsze od standardowych GG? Ktoś ma i może to potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi