Sinus Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Od siebie polecam też grit guardy z aliexpress bardzo dobrze się sprawdzają Bodajże @rygryss lub @Domel recenzował je u siebie na kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 10 minut temu, Sinus napisał: Od siebie polecam też grit guardy z aliexpress bardzo dobrze się sprawdzają Bodajże @rygryss lub @Domel recenzował je u siebie na kanale GG z ali są lepsze do wiader WS niż te które dołącza producent. Do Castoramowych nie wiem. W każdym razie gg workstuff mają luz i się poruszają. Te z ali wchodzą na wcisk ale nie na chama. Po prostu są jak na wymiar. Dochodzą do dna i się zakleszczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Od siebie polecam też grit guardy z aliexpress bardzo dobrze się sprawdzają Bodajże @rygryss lub @Domel recenzował je u siebie na kanale Ja mam tego standardowego gg z Ali Wlansie i jestem zadowolony. Zamówiłem kolejny z Ali ale typu cyclone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 20 minut temu, Fredi88 napisał: W każdym razie gg workstuff mają luz i się poruszają Już jest nowa wersja GG Work Stuff i idealnie pasują do wiader WS ja już wymieniłem - jest perfecto Stare GG Work Stuff ( te które miały luz w wiadrze WS) powędrowały do wiader Castorama 15l i tam idealni siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Ja mam GG cyclone z ali i jestem zadowolony, a stosuje do wiader z castoramy. Może nie wchodzą idealnie na wcisk, tylko jakiś tam luz jest, ale siedzą naprawdę fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 40 minut temu, david2888 napisał: Już jest nowa wersja GG Work Stuff i idealnie pasują do wiader WS ja już wymieniłem - jest perfecto Stare GG Work Stuff ( te które miały luz w wiadrze WS) powędrowały do wiader Castorama 15l i tam idealni siedzą No to na BF wcisneli mi stare GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 4 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @david2888 masz jakis link do tych nowych GG z WS? mam ich wiadra i u mnie sa luźne GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Musisz pytać sprzedawców przed zamówieniem Ja kupowałem u @ANB Karol AutoNaBlask. Stare miały te łopatki dolne ścięte tak jakby. Nowe mają proste skosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 U nas oddzielnie i do zestawów z wiadrami WS są nowe bardzo dopasowane GG Stare GG u nas dodawane są jeszcze do zestawów z wiadrami GS ale i to się zapewne niedługo zmieni także jeśli potrzebujecie GG jeśli kupujecie u nas same GG na pewno będa nowe ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKrzysztof Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Kupiłem wiadra Casto 15 L i grit guardy od workstuff - wcześniej przeczytałem, że pasują idealnie, natomiast nie wchodzą one na sam dół. Tak a być? Obecnie umieszczone są tak w 1/3 wiadra mierząc od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @PanKrzysztof Kupiłeś złe. Poprzednia wersja GG od WS pasowała idealnie do wiader casto. Lepiej kup regulowane i sam sobie dopasujesz Jak co, to mam takie na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 2 minuty temu, PanKrzysztof napisał: Kupiłem wiadra Casto 15 L i grit guardy od workstuff - wcześniej przeczytałem, że pasują idealnie, natomiast nie wchodzą one na sam dół. Tak a być? Obecnie umieszczone są tak w 1/3 wiadra mierząc od dołu. a próbowałeś je docisnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 6 minut temu, PanKrzysztof napisał: Kupiłem wiadra Casto 15 L i grit guardy od workstuff - wcześniej przeczytałem, że pasują idealnie, natomiast nie wchodzą one na sam dół. Tak a być? Obecnie umieszczone są tak w 1/3 wiadra mierząc od dołu. No właśnie już wiem dlaczego... również kupiłem GG od work stuff razem z wiadrami. Miałem też wcześniej kupiony GG a ali. GG z ali wchodził do wiadra z casto tak jak piszesz do 1/3 wysokości. Natomiast WS sprzedawało bardzo długo GG za małe do swoich wiader. Było kilka mm luzu ale GG latał po całym wiadrze. Niestety ja się na ten komplet jeszcze załapałem. Właśnie te GG pasowały idealnie do wiader casto. Teraz WS wprowadziło poprawkę i GG są ciut większe przez co idealnie pasują do wiader WS. Zapewne dostałeś GG już z nowej partii co za tym idzie ciut szerszy, dlatego tak jak ten z ali nie wchodzi do końca. @PanKrzysztof skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKrzysztof Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Patrząc ile co kosztowało, to bardziej opłaca mi się poszukać 2 lepiej dopasowane wiadra Dociskałem je, ale no definitywnie nie ma opcji żeby znalazły się na dole, już teraz mocno siedzą na wcisk. Póki co będę działał tak, pewnie w wolnej chwili je "dostosuję".@Fredi88 Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Taka mała reklama wiader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @PanKrzysztof jak coś to mam GG work stuff te węższe możemy się wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 28 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @david2888 pokaż te regulowane gg na spocie bym jednego przytulił i jak cena za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 40 minut temu, PanKrzysztof napisał: @Fredi88 Wrocław Szkoda... mam nie po drodze. Tak chętnie bym się wymienił. Tzn stare GG WS za te nowe. U mnie stare są za luźne. Nowe u Ciebie za szerokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 2 godziny temu, david2888 napisał: @PanKrzysztof Kupiłeś złe. Poprzednia wersja GG od WS pasowała idealnie do wiader casto. Do tych? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @Michał126 hehe niee ja kupiłem normlanie, legalnie 15l z pokrywami , przy kasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croix Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ilu detailerów :)Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jaki tani grit guard polecacie do wiadra 15l z castormy? Widziałem że dużo osób ma z Ali jednak wolałbym kupić coś w PL i szybciej go dostać. Ps jeżeli separator będzie mniejszy i podkleje go silikonem to spełni swoje zadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 2 godziny temu, Bac napisał: Jaki tani grit guard polecacie do wiadra 15l z castormy? Widziałem że dużo osób ma z Ali jednak wolałbym kupić coś w PL i szybciej go dostać. Ps jeżeli separator będzie mniejszy i podkleje go silikonem to spełni swoje zadanie? Mam taki właśnie do wiader z casto, siedzi dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ok w takim razie trzeba będzie zamawiać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat06 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 A z wiadrami i separatorami ABT miał ktoś do czynienia? Cenowo wychodzi podobnie jak wiadra z Casto+separatory osobno. https://abt24.pl/wiadra-i-separatory/1985-abt-wiadro-z-separatorem-i-wiekiem-18l-abt-wsw1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi