Pietras Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @ShiningCar tak z ciekawości zapytam, jak się wymawia nazwę Ichinen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @Pietras, po polsku? *iczinen, chyba najłatwiej Żeby nie było, ostatnie z tej serii i więcej nie spamuję... 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox Detailing Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 one step 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 On 11/6/2020 at 1:04 AM, Fox Detailing said: one step @Fox Detailing Fajnie wyszlo, wyglada na twardy lakier w jakims premium aucie. Co to za model i czym ciąłes? Pasta/gąbka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox Detailing Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 11:27, mefONE napisał: @Fox Detailing Fajnie wyszlo, wyglada na twardy lakier w jakims premium aucie. Co to za model i czym ciąłes? Pasta/gąbka? C klasa. Rupes 15 mark II, pad mf Detailing Mafia na czarnej gąbce, najmniej agresywny, Angelwax Regenerate. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Cleanerem też coś tam da się ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 DLUX + plastik hyundai tucson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jeszcze trochę i może uda się skonczycWysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @bienek850r ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @bienek850r ?Tak, dokladnie 855r. Jeszcze chwile i powinno być ładnie;)Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @bienek będzie jakaś relacja z robótek na tym wozem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @bienek będzie jakaś relacja z robótek na tym wozem ?Myślę, że tak. Tylko nie wiem jak wpakuje ponad 1000 zdjec na serwer Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Tutaj zawodnik do zadań specjalnych czyli busów i samochodów ciężarowych czyli kenotek vinyl & leather conditioner, Mocne przyciemnienie, lekki połysk w takich samochodach jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Kurde widzialem pare Twoich postow i bylem pod wrazeniem a tutaj widac ze nie wypracowane z pedzla tylko fibry powierzchownie, ale przyciemilo fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @mefONE Czyszczone apc adbl pro. Decha w samochodzie ciężarowym nie ma lekko więc po prostu jest zmęczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Pewnie tak jest. Jeszcze ciezarowki nie robilem to moglem palnąć ja dresingi nakladam i wypracowuje pedzlem, nawet po apc. Wchodzi pieknie w strukture plastiku. Zreszta ten APC czesto nawet nie wymaga dresingu po odparowaniu jesli nie ma rys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 5 minut temu, mefONE napisał: Zreszta ten APC czesto nawet nie wymaga dresingu po odparowaniu jesli nie ma rys. To nie APC wymaga dressingu tylko plastiki. Dressing ma za zadanie zabezpieczyć powierzchnie. Nie tylko przykryś rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Taa zle to ujalem faktycznie a czy dresing K2 plak dawac na szmatke czy aplikowac bezposrednio na kokpit i lakier? - tak to troche mi wyszlo zeczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Cleantech leather qd i Eco skóra 1 strzał na mikrofibrę i dosłownie przetarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek257 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Lampa z klapy BMW E92. Papier ścierny na mokro 800 > 1000 > 2000 a później pasta K2 Luster Q3 na niebieskim padzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 4 godziny temu, maciek257 napisał: Lampa z klapy BMW E92. Papier ścierny na mokro 800 > 1000 > 2000 a później pasta K2 Luster Q3 na niebieskim padzie. Ok. Generalnie dobra robota, wyszły fajnie. Tylko zapytam Cię po co ten papier Wyszły by tak samo na futrze albo samej gąbce. Dodałeś sobie dużo roboty. A zabezpieczyłeś to chociaż w jaki kolwiek sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zielony Pad EVO ADBL, maszyna o skoku 15mm i AngelWax Enigma Aio 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek257 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 22:36, Moniak Lord Masło napisał: Ok. Generalnie dobra robota, wyszły fajnie. Tylko zapytam Cię po co ten papier Wyszły by tak samo na futrze albo samej gąbce. Dodałeś sobie dużo roboty. A zabezpieczyłeś to chociaż w jaki kolwiek sposób? Papier miałem w krążkach 5cm także maszynowo w kilka minut zrobiłem 3 etapy. Nie widać tego na zdjęciach, ale było kilka głębszych rys i moim zdaniem papier + 2 przejazdy pastą były optymalniejsze niż np. 6 przejazdów pastą Zabezpieczyłem woskiem od Soft99, ale na wiosnę planuje regenerację lamp przednich i wtedy wszystkie plastiki pokryję CarPro Cquartz DLUX. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Sg citrus Oil bezdotykowo oczywiście, mam jeszcze zdjęcia po przejeździe ręcznikiem papierowym na dole drzwi jakby ktoś chcial 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Błotnik najnowszego X6 Matowane 2000->2500->futro flexi + H9->zielony rupes+H9->biały rupes+ACA520. Na początku oględzin stwierdziłem, że malowanie ale udało się odratować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi