franekfr Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Skończ papierem 3000. UC mocniejsze i IMO więcej zastosowań. Oczywiście biorąc pod uwagę, że chcesz pastę zakupić, a nie że je masz ok dzięki, UC mam, a nad PLAST-X sie zastawiałem Panowie bd odnawiał lampy w astrze H.Na początek :Papier wodny ręcznie: 800-1000-1500-2000-2500 I na końcu jaki produkt bd najlepszy UC megsa czy PLAST-X. z góry dzieki za info;) Ja leciałem po papierach fg500-UC-plastx-Headlight protectant. No i warto wyposażyć się w 3000 kubik a była róznica po samym UC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Skończ papierem 3000. UC mocniejsze i IMO więcej zastosowań. Oczywiście biorąc pod uwagę, że chcesz pastę zakupić, a nie że je masz ok dzięki, UC mam, a nad PLAST-X sie zastawiałem Panowie bd odnawiał lampy w astrze H.Na początek :Papier wodny ręcznie: 800-1000-1500-2000-2500 I na końcu jaki produkt bd najlepszy UC megsa czy PLAST-X. z góry dzieki za info;) Ja leciałem po papierach fg500-UC-plastx-Headlight protectant. No i warto wyposażyć się w 3000 kubik a była róznica po samym UC ? W stosunku do 500tki dał jeszcze większą klarowność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 No i warto wyposażyć się w 3000 Tylko dlatego, że łatwiej wyprowadzić czy z jakichś innych powodów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 No i warto wyposażyć się w 3000 Tylko dlatego, że łatwiej wyprowadzić czy z jakichś innych powodów ? Tylko i aż dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 czego użyć do pracy z plastx lub uc? trikolor jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Moze byc Tricolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mnie się fajnie pracuje aplikatorem żółtym od Urbana jest dość twardy i ładnie można wypracować pastixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 mech15, powodzenia zycze w pracy z nim trochę Ci zejdzie ale trikolor jak najbardziej jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InGen Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ktoś się orientuje czy reflektor przód z Xsary rocznik 1998 jest z tworzywa czy ze szkła? Napaliłem się na polerkę, ale zacząłem się zastanawiać nad tym z czego ów reflektor jest zrobiony i szczerze nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 to nie mozesz sprawdzic czy to jest szklo czy plastik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 InGen, plastik, też mam Xsarę z 1998 i też powoli szykuję się do polerki, bo nic nie widzę jak nocą jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Stary nie rozbrajaj nie rozróżniasz szkła od plastiku??? Mała podpowiedź szkło "dzwoni" jak stukniesz np. metalowym kluczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Stary nie rozbrajaj nie rozróżniasz szkła od plastiku??? Mała podpowiedź szkło "dzwoni" jak stukniesz np. metalowym kluczem W dzisiejszych czasach ludzie wolą szukać odpowiedzi na forum zamiast iść i stuknąć w reflektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Xsara 98 ma klosze z tworzywa sztucznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja polecam jakąś szlifierkę mimośrodową.Papier 600(na bardzo porysowane),800,1000,2000,3000 ja używam papier Mirka Abralon No i później polerka. foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zderzak pod lampa to resztka kleju czy zjechales lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Taki już był. Ja miałem tylko klosze zrobić a polerki lakieru itp nic nie robiłem przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jakiej szlifierki użyłeś pod papierek? Praca zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nowo zakupiona Bosch pex 300 ae, papier Mirka Abralon:600,1000,2000,3000 Mogę dać namiary na sklep w którym kupowałem papier.Na allegro chłopaczek sprzedaje ale tylko 2000 i 3000 nie drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 lukas93cs nie drogo to ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wystarczy wpisać: mirka abralon w allegro i masz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Słowo niedrogo mnie zmyliło bo cena standardowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Niema go już na allegro . podaje link do aukcji musicie do niego pisać http://allegro.pl/abralon-mirka-gr-2000 ... 30598.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sia robi takie w gradacji od 1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyalf Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Polerował ktoś lampy przednie od Saaba 95 ('05) i od Peugeota 206 ('02) ? Jakie efekty ? Jutro wrzucę fotki tych lamp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi