atyde Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja Witam wszystkich, niby przeczytałem xx stron tego wątku ale za bardzo mądrzejszy nie jestem. Mianowicie mam myjkę i dokupiłem wczoraj do niej pianownicę PA a teraz potrzebuję kupić jakąś chemie. Ma mi to zastąpić myjkę bezdotykową, pacjentami będą auta które zostały nadgryzione zębem czasu. Do takiego mycia będę potrzebował jakąś aktywna pianę (jaką) i coś jeszcze? Pozdrawiam
imola33 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja @atyde potrzebujesz tylko pianę. Jeśli szukasz neutralnej to polecam Sonax Actifoam Energy
playersct Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja Takie pytanie - której końcówki używacie w Glorii FM30 przy Bilt Hamberze? Czerwonej czy czarnej?Odpowiem sam sobie. Niebieska jednak najlepsza pianę daje Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka
atyde Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja A jakiś hydro-wosk? na pewno lepsze to niż nic.
imola33 Opublikowano 12 Maja Zgłoś Opublikowano 12 Maja @atyde jak chcesz hydrowosk to polecam Koch PW 1
Pulse Opublikowano 12 Maja Zgłoś Opublikowano 12 Maja Też polecam Kocha, daje rade, tu po zarzuceniu na niezabezpieczony lakier 4
zonk Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja Panowie... kończy mi się piana Citrus Foam ( stara wersja, kupilem jakis rok temu czy wczesniej 3 butelki na zapas ) niestety nowa wg mnie jest inna i gorzej sie pieni , jakoś nie przypadła mi do gustu. Jest jakaś piana która jest zbliżona do starej Citrus foam? Jest jeszcze opcja ze pianownica mi szwankuje... mam tą z techcar i jak czyściłem sitka itp i wyjałem tą metalową zawleczke, bolec to teraz jak chce regulowac moc to ten bolec wychodzi z pokrętła a piana z górnej części leci prosto a z dolnej jakoś w dół....
menior Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca @zonk starei uzywalem dosc dawno temu i nie pamietam ale jesli w nowej nie podoba Ci sie piana to mozesz sprobowac Maxifoam od Pure Chemie lub krolem tu jeste Magifoam
Rekomendowane odpowiedzi