Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panowie czy mogę pracować aplikatorem żółtym kółeczkiem Megsa lub aplikatorem niebieskim Zymol z Zymol HD Cleanse? Nie mam tego aplikatora bawełnianego. nie polecam HDC nie jest najłatwiejszy w pracy a już słoneczkiem to musi być katorga że o innych aspektach nie wspomnę
W1Michal Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 a wg mnie nie powinno być problemu z gąbkowym aplikatorem w przypadku HDC
oskarr17 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Nie ma, zrobiłem maskę HD + wosk zymol concours. Aczkolwiek boje się, że ten aplikator gabkowy robi wiecej szkod niz pozytku-ryski. Ale dzialam dzisiaj dalej.
atvmmz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Trochę wprawy i można się dogadać z HDC
Barista Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jaki pad do HDC na rotację? mam: Scholl pomarańczowy 3M profilowany żółty Flexipads Softouch Waffel NAT płaski czarny NAT karbowany czarny auto to Saab.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 23 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Troszke odkopie temacik. Czy aplikator mikrofibrowy nada sie do aplikacji recznej HDC. Bo wlasnie tak bym chcial nakladac. Czy moze lepiej gabkowy badz tricole z flexipadsa uzyc ??
Piotrek Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 6 minut temu, BiałyGTi napisał: Troszke odkopie temacik. Czy aplikator mikrofibrowy nada sie do aplikacji recznej HDC. Bo wlasnie tak bym chcial nakladac. Czy moze lepiej gabkowy badz tricole z flexipadsa uzyc ?? Jak najbardziej będzie dobry. Zymol ma w swojej ofercie nawet dedykowane Pre-Wax Applicator Pad, one są właśnie bawełniano/mikrofibrowe. HDC postaraj się też trochę wypracować, a nie tylko nałożyć i zetrzeć 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 23 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 7 minut temu, Piotrek napisał: Jak najbardziej będzie dobry. Zymol ma w swojej ofercie nawet dedykowane Pre-Wax Applicator Pad, one są właśnie bawełniano/mikrofibrowe. HDC postaraj się też trochę wypracować, a nie tylko nałożyć i zetrzeć No i pieknie bo mam z 10 aplikatorów mikrofibrowych z ali i wlasnie tego chcialbym uzyc do HDC. Wlasnie przeczytalem wszystkie strony i widzialem ze pisali ze wypracowac go az prawie calkiem zniknie i wtedy dopiero dotrzec fibra :). A ze zymol ma te swoje aplikatory to wiem ale nigdy nie mialem ich w reku wiec nie mam porowania co do tych z ali Dzieki za szybka odpowiedz
Berd Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 BiałyGTi Aplikatory Zymol z mikrofibry to moim zdaniem porażka. Dwa razy prane i robi się z nich szmata. Dużo lepsze są Aplikatory Megsa
Moderator BiałyGTi Opublikowano 23 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 11 minut temu, Berd napisał: Dużo lepsze są Aplikatory Megsa Mowisz o "even coat" czy jak one tam sie nazywaja ??
ostry2407 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 25 minut temu, Berd napisał: BiałyGTi Aplikatory Zymol z mikrofibry to moim zdaniem porażka. Dwa razy prane i robi się z nich szmata. Dużo lepsze są Aplikatory Megsa Moje piorę w szarym mydle i w letniej wodzie i mają się dobrze. Jak do tej pory nie widziałem lepszych aplikatorów od Zymola
Berd Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Ja swoje piorę w micro - restore. Aplkatory Megsa Even Coat po dwóch praniach są w dużo lepszej kondycji.
Berd Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Godzinę temu, BiałyGTi napisał: Mowisz o "even coat" czy jak one tam sie nazywaja ?? Dokładnie. Dla mnie super aplikatory
dioniz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Mam takie pytanie odnośnie hdc. Samochód ma lakier raczej bez rys, ale nie posiada już fajnego połysku i blasku. Czy ten cleaner przywróci blask i głębie, czy lepiej zrobić przed nim one step np pastą sonax 04/06??
Arkeolowy Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 19 minut temu, dioniz napisał: przywróci blask i głębie
dioniz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź, idę działać....
Sebek330 Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Używał ktoś już hdc wzbogacone o sio2? Jakie sa różnice względem poprzedniej wersji ?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Odkopię temat i ponowię pytanie przedmówcy bo sam jestem ciekaw
mancini Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Jasne HDC, jak na zdjęciach - ktoś coś powie ? Czy to jest z SiO2 ? Mam jedną taką, reszta ciemna.
Gardor Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Porównywał ktoś stara wersje HDC z nowa sio2? Nie ukrywam ale ciekawi mnie czy są jakieś różnice czy tylko marketing.
mancini Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 Różnice tak na szybko. Łatwiej się wypracowuje i dociera. Konsystencja bardzo rzadka. Efekt wizualny przetestuje następnym razem, jak położę dwa koło siebie.
Detacar Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Szanowni, Dotarł Cleaner Zymola, czy nie powinien mieś jakiegoś zabezpieczenia pod nakrętką w postaci sreberka? Niczym nie był zabezpieczony, tylko zakręcona nakrętka bez plomby. Wygląda trochę jak zsiadłe mleko…. Czy to normalne?
ktm950 Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października @Detacar mam jakieś stare zdjęcia moich hdc. W 2015 roku nastąpiła chyba zmiana formulacji (jaśniejsza). Teraz widzę, że ty masz wersje Sio2, więc może one wyglądają zupełnie inaczej, niż te klasyczne…
Rekomendowane odpowiedzi