analyzator Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca *admire producent mówi że plastiki spoko. Mamy zwycięzcę?
Mumins Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @analyzator bardzo spoko opcja, nie zawiedziesz się. Jakbyś chciał, to mam z 1/3 butelki, z którą nie bardzo wiem co mam zrobić więc mogę Ci opylić. Otwierana jakoś w październiku i stosownie zaklejona. 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @analyzator popieram Bardzo ładnie leży na plastikach. Bardzo fajnie na szybach (mam również w domu na szybie od prysznica zaaplikowaną), bardzo wydajna 1
zeea Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca Od 2 lat wierny Admire'owi każde auto na które nakładam, lecę również plastiki nielakierowane. Bajka 2
analyzator Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca To admire. @Mumins trzymaj na plastiki ile po ile?
sawis90 Opublikowano Piątek o 08:38 Zgłoś Opublikowano Piątek o 08:38 Cześć, niedługo odbieram nowy samochód i chciałbym na niego położyć powłokę ceramiczną. Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Proszę doradźcie mi jaką powłokę wybrać. Moje oczekiwania to jak najłatwiejsza aplikacja (nigdy nie nakładałem powłoki) oraz łatwość utrzymania czystości lakieru. Kolor czerwony metalik.
pablo15005 Opublikowano Piątek o 13:29 Zgłoś Opublikowano Piątek o 13:29 @sawis90 Art de shine repel, tutaj masz długi czas na dotarcie bo czekasz ok 10min i dopiero docierasz, tak po krotce. Druga opcja to Cleantle inspire, tutaj kładziesz element i docierasz, też banalna w aplikacji
AndrewZS Opublikowano Piątek o 14:12 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:12 @sawis90 jak roczniaczek może być to polecam Sonax CC One Hybrid Coating. Również banalna aplikacja, piękny candy look. U mnie wytrzymała 1,5 roku pod chmurką. Jak chcesz zobaczyć efekt to zajrzyj tu: 1
Rekomendowane odpowiedzi