Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@analyzator bardzo spoko opcja, nie zawiedziesz się. Jakbyś chciał, to mam z 1/3 butelki, z którą nie bardzo wiem co mam zrobić więc mogę Ci opylić. Otwierana jakoś w październiku i stosownie zaklejona. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Od 2 lat wierny Admire'owi 😉 każde auto na które nakładam, lecę również plastiki nielakierowane. Bajka 👍🏻

• Lubię to 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, niedługo odbieram nowy samochód i chciałbym na niego położyć powłokę ceramiczną. Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Proszę doradźcie mi jaką powłokę wybrać. Moje oczekiwania to jak najłatwiejsza aplikacja (nigdy nie nakładałem powłoki) oraz łatwość utrzymania czystości lakieru. Kolor czerwony metalik.

Opublikowano

@sawis90 Art de shine repel, tutaj masz długi czas na dotarcie bo czekasz ok 10min i dopiero docierasz, tak po krotce. 

Druga opcja to Cleantle inspire, tutaj kładziesz element i docierasz, też banalna w aplikacji 👍

Opublikowano

@sawis90 jak roczniaczek może być to polecam Sonax CC One Hybrid Coating.  Również banalna aplikacja, piękny candy look. U mnie wytrzymała 1,5 roku pod chmurką. Jak chcesz zobaczyć efekt to zajrzyj tu:

• Lubię to 1