Piotrek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 g.pajak, Zrób zdjęcie w oryginalnym baniaczku i napisz, że wysyłka w opakowaniu zastępczym z uwagi na uszkodzenie oryginalnego, które możesz dodać jak by ktoś chciał. Nikt nie powinien mieć żadnego ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 12 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Zrób tak jak pisze Piotrek, nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Sprawa tyczy się działu giełda, Po raz drugi zrobiłem zakupy od forumowicza i po raz drugi wysyłka się baaaardzo przeciąga. Za pierwszym razem dotarła z ciężkim bólem po bardzo długim czasie a teraz czekam już od końca października i ani widu ani słychu o paczce. Czy administracja i moderatorzy mają jakiś pomysł w jaki sposób przeciwdziałać takiemu zachowaniu "kolegów"? Może jakiś obowiązkowy wpis przy każdym ogłoszeniu w jakim czasie sprzedający deklaruje się wysłać przesyłkę? W "nagrodę" za niewywiązywanie się z umów - jakiś czasowy ban lub coś? Sił już na takie zachowanie nie mam a i chęci do zakupów poprzez giełdę jakoś odchodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Czy administracja i moderatorzy mają jakiś pomysł w jaki sposób przeciwdziałać takiemu zachowaniu "kolegów"? na innym forum, na które zaglądam jest przyklejony wątek: Polecam sprzedającego Działa to w ten sposób, że po transakcji wpisuje się opinie (pochwalną lub naganną) do odpowiedniego wątku a ktoś to sprawdza i wpisuje + bądź - przy odpowiednim nicku. Wiem, trzeba by to na bieżąco śledzić i ogarniać, ale myślę, że da się radę Do przemyślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 15 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Proste wyjście z sytuacji: KUPUJCIE OD SPRAWDZONYCH UŻYTKOWNIKÓW FORUM lub W SKLEPACH! Nie rzucajcie się na taniznę od nie sprawdzonego użytkownika forum! PS Ja kupuję w sklepach i do tej pory nie miałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Brakuje mi troszkę opcji "otwórz wszystkie w nowych oknach". Na wielu forach jest taka dostępna po wejściu w "zobacz posty nieprzeczytane". Jest możliwość dodania takiego moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 16 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Brakuje mi troszkę opcji "otwórz wszystkie w nowych oknach". Na wielu forach jest taka dostępna po wejściu w "zobacz posty nieprzeczytane". Jest możliwość dodania takiego moda? niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Czy administracja i moderatorzy mają jakiś pomysł w jaki sposób przeciwdziałać takiemu zachowaniu "kolegów"? na innym forum, na które zaglądam jest przyklejony wątek: Polecam sprzedającego Działa to w ten sposób, że po transakcji wpisuje się opinie (pochwalną lub naganną) do odpowiedniego wątku a ktoś to sprawdza i wpisuje + bądź - przy odpowiednim nicku. Wiem, trzeba by to na bieżąco śledzić i ogarniać, ale myślę, że da się radę Do przemyślenia a może stworzyć wątek w stylu czarnej listy użytkowników/nie polecam użytkownika? Wpis musiałby zawierać nick użytkownika + krótki opis sytuacji i tyle. Każdy prze kupnem mógłby sprawdzić, czy dany użytkownik nie nadszarpnął zaufania swoją transakcją [ Dodano: 18 Listopad 2013, 17:13 ] Czy administracja i moderatorzy mają jakiś pomysł w jaki sposób przeciwdziałać takiemu zachowaniu "kolegów"? na innym forum, na które zaglądam jest przyklejony wątek: Polecam sprzedającego Działa to w ten sposób, że po transakcji wpisuje się opinie (pochwalną lub naganną) do odpowiedniego wątku a ktoś to sprawdza i wpisuje + bądź - przy odpowiednim nicku. Wiem, trzeba by to na bieżąco śledzić i ogarniać, ale myślę, że da się radę Do przemyślenia a może stworzyć wątek w stylu czarnej listy użytkowników/nie polecam użytkownika? Wpis musiałby zawierać nick użytkownika + krótki opis sytuacji i tyle. Każdy prze kupnem mógłby sprawdzić, czy dany użytkownik nie nadszarpnął zaufania swoją transakcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam, Czy aby odpowiedzieć na post w dziale SPRZEDAM trzeba mieć specjalne uprawnienia? Wyskakuje mi info: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą odpowiadać w tematach na tym forum." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Po napisaniu właśnie tego posta nabyłeś uprawnienia do pisania w dziale sprzedam. Musisz posiadać co najmniej 10 postów, żeby tam pisać - nie czytało się regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Faktycznie teraz zauważyłem osobny regulamin dla działu SPRZEDAM - bo w ogólnym nie ma takiej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 czy coś rusza się w sprawie tapatalk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 czy coś rusza się w sprawie tapatalk ? Było setki razy pisane, że na tym silniku się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 czy coś rusza się w sprawie tapatalk ? Było setki razy pisane, że na tym silniku się nie da serio? wiem o tym, sporo for zmieniło silniki po to by być kompatybilnym z tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 20 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 czy coś rusza się w sprawie tapatalk ? Było setki razy pisane, że na tym silniku się nie da serio? wiem o tym, sporo for zmieniło silniki po to by być kompatybilnym z tt. Niestety, musimy jeszcze poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czy jest możliwość jednoczesnego wysłania PW do więcej niż jednego użytkownika? Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Halo, halo - moderatorzy, admini! Do tego tematu nikt nie zagląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A może wystarczy samemu spróbować? Wpisać na górze dwóch albo więcej użytkowników oddzielając przecinkiem czy średnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czy jest możliwość jednoczesnego wysłania PW do więcej niż jednego użytkownika? Jak to zrobić? Probowalem na kilka roznych sposobow. Wlasnie z kropkami, przecinkami, srednikami etc, ale nic nie dziala. Z tego co widze skrypt to co wpisujesz w okienko traktuje jako jeden nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 ok, Krzysiek - dzięki za odpowiedź. U mnie też nie działało ale wolałem się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Co się stało z moim tematem w dziale Sprzedam - Różne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 9 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ciężko mi zgadywać dlaczego poleciał na podstawie tak lakonicznego pytania. Pewnie nie spełniał wymagań regulaminu giełdy, bądź był starszy niż miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 rychu, o to chodzi że ,,odnowiłem" go wpisałem nową cenę i zniknął. I miesiąc nie minał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deredas Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam, chciałem zapytać gdzie mogę zamieścić pytanie następującej treści aby uzyskać odpowiedź: Jaki tar remover najlepiej użyć do żeliwnego bloku aby usunąć smary ropopochodne ? Gdziekolwiek nie zadam tego pytania to ciągle moje posty są usuwane. Czy zadawanie pytań na tym forum jest zabronione ? Czy nie można zadać pytania aby otrzymać bezpośredniej odpowiedzi ? Chyba forum jest po to aby wymieniać się doświadczeniami i sobie nawzajem pomagać. Tymczasem od moderatora usłyszałem odpowiedź: przeczytaj 189 podstron z tematu "piany" to się dowiesz. Ponadto chciałem zgłosić, że ktoś z moderatorów usuwa post i nie wysyła żadnego powiadomienia na PW dlaczego to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ponadto chciałem zgłosić, że ktoś z moderatorów usuwa post i nie wysyła żadnego powiadomienia na PW dlaczego to zrobił. Bo nie ma takiego obowiązku. Spróbuj zadać pytanie chociażby w tym temacie http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... bbd#439807. Myślę, że jeśli ktoś będzie znał odpowiedź to na pewno coś doradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi