Administrator Evo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 bienek, "pomógł" dostałeś ode mnie Dawać pomógł możesz w założonych przez siebie tematach, przy czym nie we wszystkich działach. No i administrator może gdzie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dzięki za odpowiedź. Nie założyłem chyba żadnego tematu oprócz tego w PSB więc takiej opcji nie widziałem. Dzięki Evo, ale dalej nie wiem w sumie komu pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kolejna prośba : Czy istnieje mozliwość zwiększenia choć dla gronu "niebieskich" limitu nieprzeczytanych postów bo nie ogarniam tematów a bardzo bym chciał zdobywać kolejne "pomógł" a nie mogę bo tematy z "lużnych" co dzień kasują mi limit Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 dzinkins, dodaj luźne do ignorowanych i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Z perspektywy biernego czytacza mam jedną prośbę: zmianę szerokości forum ze sztywno ustawionych parunastu pikseli na dynamiczną zmieniającą się w zależności od szerokości okna przeglądarki. W tej chwili forum oglądane w typowej rozdzielczości 1080 wygląda dość śmiesznie: wąski pasek z wielkimi połaciami czarnego tła po bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 wystarczy nacisnąć Ctrl + "+" i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 KHOT, ja w 2560 na dłuższym boku daję radę właśnie w sposób podany wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 wystarczy nacisnąć Ctrl + "+" i po sprawie A na samochód wystarczy przelot pastą tempo - taki sam kaliber porady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 wystarczy nacisnąć Ctrl + "+" i po sprawie A na samochód wystarczy przelot pastą tempo - taki sam kaliber porady... w takim razie zmniejsz sobie rozdzielczość i będzie lepiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Panowie czy posiadamy logo Kosmetyki Aut w jakimś dużym rozmiarze tak abym mógł sobie wydrukować baner do garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestety nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A w CAD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No to szkoda. Chciałem sobie na ścianę taki wydrukować ale z małego niewiele zdziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 2 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Czy istnieje mozliwość zwiększenia choć dla gronu "niebieskich" limitu nieprzeczytanych postów bo nie ogarniam tematów a bardzo bym chciał zdobywać kolejne "pomógł" a nie mogę bo tematy z "lużnych" co dzień kasują mi limit Nie ma opcji zwiększenia tylko dla niebieskich, trzeba by zwiększyć dla wszystkich, a to by zbyt mocno obciążyło baze danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czemu mój post w dziale kupię został usunięty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie czy posiadamy logo Kosmetyki Aut w jakimś dużym rozmiarze tak abym mógł sobie wydrukować baner do garażu? Logo stosunkowo łatwe przerabiaj na krzywe w corelu i drukuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie czy posiadamy logo Kosmetyki Aut w jakimś dużym rozmiarze tak abym mógł sobie wydrukować baner do garażu? Logo stosunkowo łatwe przerabiaj na krzywe w corelu i drukuj . łatwe czy nie, prawa autorskie obowiązują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czemu mój post w dziale kupię został usunięty ? Bo zapewne nie było zgodne z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie czy posiadamy logo Kosmetyki Aut w jakimś dużym rozmiarze tak abym mógł sobie wydrukować baner do garażu? Logo stosunkowo łatwe przerabiaj na krzywe w corelu i drukuj . łatwe czy nie, prawa autorskie obowiązują Z tym się zgodzę, ale jeśli administracja pozwoli to nie widzę problemu powiększyć tego loga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Niestety Corel to dla mnie szara magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A ja mam pytanie odnośnie przynależności użytkowników do poszczególnych grup na forum: Master itd... Nie mogę znaleźć zasad klasyfikacji - kto, gdzie, kiedy, za co, za ile itd... Jak to się odbywa i czemu nie jest to opisane w regulaminie? A pytanie to nasunęło mi się czytając posty jednego z userów. Zastanawiam się, dlaczego nie należy do grupy Master... Pisze konkretnie, rzeczowo, ma doświadczenie... no ale w sumie to ja nie bardzo mam prawo go oceniać i klasyfikować, dlatego chciałem wiedzieć kto i jak to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A ja mam pytanie odnośnie przynależności użytkowników do poszczególnych grup na forum: Master itd... Nie mogę znaleźć zasad klasyfikacji - kto, gdzie, kiedy, za co, za ile itd...Jak to się odbywa i czemu nie jest to opisane w regulaminie? A pytanie to nasunęło mi się czytając posty jednego z userów. Zastanawiam się, dlaczego nie należy do grupy Master... Pisze konkretnie, rzeczowo, ma doświadczenie... no ale w sumie to ja nie bardzo mam prawo go oceniać i klasyfikować, dlatego chciałem wiedzieć kto i jak to robi Zbiera się forumowa spec-komisja,która zasiada, przy okrągłym stole i przy suto zakrapianym spotkaniu ,obradują na temat przyjęcia użytkownika za zasługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kasa panowie, nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Z wiadomych względów nie możemy umieścić zasad (numerów kont) w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi