barteq161 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A ja mam takie pytanie, czy jest mozliwosc wprowadzenia funkcji ''Auto-save'' przydaje sie ona np w budowaniu tematu w PSB, bo zawsze jak dodawalem relacje to przez przypadek dodajac zdjecie klikalem zamknij karte, i robota od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A ja mam takie pytanie, czy jest mozliwosc wprowadzenia funkcji ''Auto-save'' przydaje sie ona np w budowaniu tematu w PSB, bo zawsze jak dodawalem relacje to przez przypadek dodajac zdjecie klikalem zamknij karte, i robota od nowa Prostszym rozwiązaniem jest "sklejanie" relacji np. w wordzie. Masz gotową - wklejasz na forum i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sand Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mam pytanie odnośnie uprawnień dostępu. Jestem nowym użytkownikiem i nie mogę odpowiadać na ogłoszenia w dziele "Sprzedam". Przy próbie odpowiedzi wyświetla się komunikat: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą odpowiadać w tematach na tym forum." Próbowałem wysłać PW do autora wątku ale moja wiadomość widnieje w "Do wysłania", nie przenosi się do "Wysłane". Czy tzn że PW mam również zablokowane? W jaki sposób można uzyskać dostęp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 "Do wysłania" znaczy, że autor jeszcze wiadomości nie przeczytał, a w dziale Giełda będziesz mógł pisać po osiągnięciu min. 10 postów - patrz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sand Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dziękuję za szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Chwała Tym, co zwiększyli limit nieprzeczytanych postów, od niedzieli do chwili obecnej 1070 postów, i nic mnie nie ominęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Można wiedzieć jaki teraz limit posiadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 u mnie 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Rzeczywiście coś jest nie tak po 4 dniach nie pojawił mi się komunikat o skasowanych postach nie przeczytanych, a licznik pokazywał prawie 1100 postów, dziś załączam forum a tu pach .... licznik nieco przykrócony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 I jak sie ma sprawa z forumowymi gadżetami? Tutaj temat: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3476 będzie cos z tego ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 26 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 I jak sie ma sprawa z forumowymi gadżetami?Tutaj temat: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3476 będzie cos z tego ? Pozdrawiam Od września (roku lepiej nie piszę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 CleanerFreak, a dlaczego jeśli moge wiedziec? Bo inicjatywa była fajna, widac to po koszulkach ile poszło a takie naklejki, kubek, smycz fajna sprawa by była no chyba że się to nie opłaca... Ale reklama fajna by była i pamiątka również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qob Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czołem administracjo! Często wracam do starych tematów, przeglądam działy od A do Z i napotykam tematy takie, jak np. te dwa: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=397 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3967 Wydaje mi się, że można je spokojnie wrzucić do kosza i uprzątnąć trochę forum. Wciskać w takich wypadkach wykrzyknik, czy dać sobie spokój, nie zawracać wam głowy i nie zapychać skrzynki? Czy za taką postawę przewidujecie przyznawanie rangi "ZUCH" - równoważnej oczywiście z "MASTER" i "LEGENDA"? Z detailerskim pozdrowieniem, Czuwaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Śmiało wciskaj wykrzyknik Nowej rangi nie przewidujemy ale może zaczniemy rozdawać medale i dyplomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie wiem czy problem występuje tylko u mnie ale po kliknięciu w dany temat nie przenosi mnie do pierwszego nieprzeczytanego postu tylko do najnowszego - przez co czasami wracam 2-3 strony aby przeczytać całą dyskusje. Może jest gdzieś taka opcja do włączenia, której ja nie widzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam szanownych adminów. Wczoraj około godz 22.00 zamieściłem temat w dziale Szukam pomocy: Chrysler 300C - jak go ogryźć? Umieściłem w nim sporo zdjęć i opisów i liczyłem na uzyskanie pomocy. Chwile potem miałem już pierwsza odpowiedź od użytkownika forum oraz pw od niego z pomocnymi uwagami. Dziś chciałem sprawdzić czy ktoś jeszcze mi odpisał a tymczasem nigdzie nie mogę znaleźć swojego tematu. Szukałem go nawet w koszu i poprzez opcje szukaj oraz moje posty i nigdzie go nie ma. Bardzo proszę o sprawdzenie co się z nim stało ponieważ spędziłem nad pisaniem i wklejaniem zdjęć ponad 1,5hi nie chciałbym robić tego od nowa. Bardzo liczę na pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 masa140, Temat poleciał, jak każdy o podobnej tematyce, poruszający zagadnienia związane z podstawowymi działaniami przy aucie, które to sprawy były wałkowane na forum 1000 razy. Zamiast się zabrać za czytanie istniejących wątków, panuje moda na zakładanie tematów: "tu mam ryskę, tu odprysk a tu rdzę - co robić?" Informuję, że takie tematy lecą w kosmos z pominięciem kosza I tak dla przypomnienia - należy je zgłaszać wykrzyknikiem, a nie odpowiadać zaśmiecając forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 a jakby tak luźne rozmowy zrobić dostępne od napisanych np. 25postów? w zasadzie i tak pisze tam 'garstka' forumowiczów w porównaniu z ilością zarejestrowanych. mamy tam swoje tematy itp itd, a każdy może sobie czytać po zarejestrowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 W monencie kiedy zaloguję nie mogę wejśc w Kosmetyka aut Strona Główna » PARTNERZY FORUM » Dział handlowy Partnerów Forum tj, wchodzę ale poszczególne sklepy nie są widoczne, kiedy wyloguję się wszystko wraca do normy(oczywiscie postów pisac nie mogę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Loguję się na forum korzystając z laptopa w domu, PC w pracy i czasem mobilnie na N95. Za każdym razem korzystając w innym miejscu muszę na nowo logować się. Np. korzystam w pracy z forum, zapamiętało login/hasło - ok. Wracam do domu, muszę na nowo wpisywać i zaznaczać zapamiętaj. Odpalam forum ponownie w pracy i to samo. Nie pamięta loginu/hasła. Taki silnik forum czy coś innego? Mała propozycja/pytanie. Czy można na początku tematu umieścić przycisk, który po kliknięciu będzie przenosił do pierwszego nieczytanego postu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Mała propozycja/pytanie. Czy można na początku tematu umieścić przycisk, który po kliknięciu będzie przenosił do pierwszego nieczytanego postu? Wchodzisz w temat klikając jego nazwę nie nr. strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wchodzisz w temat klikając jego nazwę nie nr. strony Tylko dodam, że trzeba wejść najpierw w posty nieprzeczytane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mała propozycja/pytanie. Czy można na początku tematu umieścić przycisk, który po kliknięciu będzie przenosił do pierwszego nieczytanego postu? Wchodzisz w temat klikając jego nazwę nie nr. strony ....i czasami przeniesie Cię do pierwszego nieprzeczytanego postu w wątku, a czasami po prostu do ostatniego postu... nie zauważyłem żadnej reguły dlaczego tak się dzieje... uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 U mnie wszystko ok tylko tak jak napisał escimo trzeba to robić z listy postów nieprzeczytanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 czytanie z tej listy jest słabe dla mnie, bo nie czytam całego forum to raz, a dwa trzeba wracać do głównej strony, żeby znów wejść na listę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi