SZyBA Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Na mozilli na ie na iPad zawsze tak jest, w każdym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak samo jak edytowac nie moge wiadomości cos przydałoby się z tym zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 SZyBA, tylko Ty masz ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak samo jak edytowac nie moge wiadomości cos przydałoby się z tym zrobic Opcja edycji wiadomości uaktywania się tylko użytkownikom używającym przecinków, kropek i polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opcja edycji wiadomości uaktywania się tylko użytkownikom używającym przecinków, kropek i polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Na mozilli na ie na iPad zawsze tak jest, w każdym temacie Na ipadzie, działa? Edit Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Mi nie działa i na stacjonarnym tez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 SZyBA, mod zwraca Ci uwagę a Ty nadal olewasz. 2pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zobaczcie kiedy już pisałem informację o tym. Nadal nie mogę cytować i wysyłać postów to chyba bardziej jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 SZyBA, problem jest po Twojej stronie, nie może byc tak, że Tobie nie działa a innym działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 kuflik, No tak ale patrzyłem na mozilli nie działa, patrzyłem na ie nie działa, na ipadzie też nie działa. Jak pisze na dole w szybka odpowiedź to jest oki natomiast jak chcę cytuj to tylko działa mi pisownia a podgląd oraz wyślij nie. Także jak chcę film z yt wkleić to muszę wejść w cytuj, potem wkleić link, kliknąć wstecz i dopiero znów w szybkiej odpowiedzi odpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 SZyBA, problem leżu Ciebie i skończ już bo chłopaki nie wytrzymają i kolejne pkt polecą a wiesz co wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Arekkaz, Parę postów napisanych i chyba pomogło bo już mogę edytować. Nie można było tak odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Prośba z mojej strony o uaktualnienie regulaminu dot. działu giełda o paragraf mówiący o tym,że nie mozna wystawiać przedmiotów innych niż tych związanych z kosmetyką samochodową albo dodać drugi podrozdział giełdy czyli "Inne" Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 albo dodać drugi podrozdział giełdy czyli "Inne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazmasta Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A ja proponuję sprzedawcom o aktualizowanie ich stanu sprzedaży oraz zamykanie gdy już coś się sprzeda. Niektóre ogłoszenia wiszą niepotrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja mam takie pytanie, dlaczego mam ciągle 53 posty mimo, że powinienem mieć już sporo więcej ? One jakoś inaczej się naliczają niż na innych forach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 bruno, Bo w działach typu luźne rozmowy posty się nie naliczają. Jedynie "wartościowe" są dodawane do licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dzięki! Cenna informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_rahzel Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 uruchomienie/dodanie usługi pod Tapa-talk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiann88 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 uruchomienie/dodanie usługi pod Tapa-talk Jak najbardziej Ale parę tematów niżej napisali że forum jest na przestarzałym silniku, i póki co nie da się nic zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jak to jest? Jeden user z gąbkami ma zamykany temat pod pretekstem sprzedaży ciągłej, a inne podobne wątki nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Po raz kolejny widać, jak skutecznie działa na forum cenzor, jak szybko niewygodne posty są usuwane, że na forum mamy równych i równiejszych, jedni mogą sprzedawać, a drudzy nie, bo ... (tu sami sobie dodajcie). Przy okazji ponawiam pytanie DawPi, jak to w końcu jest ? Proszę o nie usuwanie tego posta, po raz kolejny. Wiem wiem, macie wytyczne, jakie treści mają być na forum, ale proszę o dosłownie jedno zdanie wyjaśnienia tej sytuacji, bo jest to co najmniej ciekawe zjawisko, ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Widocznie w interpretacji jednego moderatora dana sprzedaż jest klasyfikowana jako sprzedaż ciągła, inna nie Podobnie jak dany temat albo wypowiedź zakwalifikuje się do usunięcia , inny nie, użytkownik do ostrzeżenia etc etc. Nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tworek, nie zamierzam tłumaczyć siebie czy innych moderatorów, ale wskażę na jeden tylko aspekt: czy zdajesz sobie sprawę ile czasu kosztuje monitorowanie postów, które pisze codziennie 8000użytkowników? Przy takiej ilości dziennych wpisów zasada jest tylko jedna: lepsza choćby zła decyzja, niż brak jakiejkolwiek. Pomyłki mogą się zdarzyć, błędy też, ale jeśli jeden wątek jest zgłaszany przez wielu użytkowników i w dodatku jest sprzeczny w naszym osądzie z regulaminem, to wylatuje. Zarzuty o cenzurze czy "odgórnych nakazach" są wprost śmieszne i w moim przekonaniu kompromitujące dla autora - zachęcam do lektury regulaminu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi