MMCzysci Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Kiedyś takie powiadomienia były.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Czy można dodać do ignorowanych/ niewidocznych/ukrytych pewne wątki/działy, które akurat niespecjalnie mnie interesują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @MMCzysci, były, ale teraz nie ma takiej możliwości. Może zmieni się to z nadchodzącą aktualizacją. @Saczi, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Mam pytanko: Od jakiegoś czasu (chyba jakaś aktualizacja była) czasami jak wchodzę w dział testów np. w zabezpieczenie lakieru to nie wyświetlają mi się żadne tematy. Dzieje się tak zarówno na komputerze jak i na telefonie. Ktoś jeszcze ma taki problem? Próbowałem z prawej strony zaznaczać konkretne działy, ale nie zawsze ładują się wszystkie tematy z danego działu. Nie ma reguły. Podrzucam przykład pod spodem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 5 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 @paki112, monitorowałem od kilku dni działy z płynnym widokiem i nie zauważyłem żadnych anomalii. Korzystasz z jakiegoś AdBlocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 U mnie wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 6 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 u mnie również bez problemu wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Po ostatniej aktualizacji mobilnego Firefoxa 103.1.0 zauważyłem problem ze spowolnionym/zacinającym się przewijaniem zawartości forum (góra, dół). Na innych forach działa płynnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 27 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @skleja, z jakiego motywu korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Nie wiem jak on się nazywa. Zdjęcie ciemnego lakieru z kroplami. Wyłączyłem motyw i płynność się poprawiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 @skleja, wyłącz w nim opcję blurred background. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Cześć Literówka w informacji o Instagramie, wkradło się r po t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Od jakiegoś czasu coś takiego mi się pojawia. Nic nie ruszałem, nic nie zmieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Krzynio_spafreak, sprawdź jak to wygląda po wczorajszej aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jest ok, śmiga jak na razie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 U mnie od wczoraj nie działa "odpowiedź". Wciskając plusik wyskakuje mi jedynie możliwość cytatu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jednak nie do końca jest ok... wyskoczyło mi zawieszenie i podobnie jak kolega też brak tej funkcji. No nic jakoś trzeba żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 1 Września 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 @penkus5, @Krzynio_spafreak, dodałem właśnie post z telefonu i nie widzę żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 51 minut temu, Administrator napisał: @penkus5, @Krzynio_spafreak, dodałem właśnie post z telefonu i nie widzę żadnego problemu. A ja wciąż mogę tylko cytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 U mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 1 Września 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Czyściliście cookies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Tak, czyściłem jakiś czas temu i ostatnio też ale nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Też czyściłem, aktualizacji systemu od dawna nie mam nowej, a błąd od dwóch dni występuje. Mam "Chrome" na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Też mam chroma ale na komputerze nie ma tego zaciętego ekranu, na tel się zacina a ikonki @ nie mam nigdzie. Tylko + i cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Gdzie w ustawieniach forum mogę przywrócić skrót do znaczka "@", który wstawiał mi odnośnik do osoby której odpowiadam> Był, wyłączyłem go sobie i nie mogę znaleźć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi