Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko:
Od jakiegoś czasu (chyba jakaś aktualizacja była) czasami jak wchodzę w dział testów np. w zabezpieczenie lakieru to nie wyświetlają mi się żadne tematy. Dzieje się tak zarówno na komputerze jak i na telefonie. Ktoś jeszcze ma taki problem?
Próbowałem z prawej strony zaznaczać konkretne działy, ale nie zawsze ładują się wszystkie tematy z danego działu. Nie ma reguły.
Podrzucam przykład pod spodem:954150154_Zrzutekranu(108).png.87d24af820eda350bcad624340510ec5.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji mobilnego Firefoxa 103.1.0 zauważyłem problem ze spowolnionym/zacinającym się przewijaniem zawartości forum (góra,  dół). Na innych forach działa płynnie.

Opublikowano

Nie wiem jak on się nazywa. Zdjęcie ciemnego lakieru z kroplami.  Wyłączyłem motyw i płynność się poprawiła.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie od wczoraj nie działa "odpowiedź". Wciskając plusik wyskakuje mi jedynie możliwość cytatu...

Screenshot_20220831-221053_Chrome.jpg.a1eccc8d95e46da290dcdfb83c662b2f.jpg

Opublikowano

Też czyściłem,  aktualizacji systemu od dawna nie mam nowej,  a błąd od dwóch dni występuje.  Mam "Chrome" na telefonie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie w ustawieniach forum mogę przywrócić skrót do znaczka "@", który wstawiał mi odnośnik do osoby której odpowiadam>
Był, wyłączyłem go sobie i nie mogę znaleźć ...