Administrator AreK Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Bez problemu możesz założyć taki temat w „luźnych rozmowach” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Przestały mi przychodzić powiadomienia o Odpowiedziach na maila. Coś wiadomo na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 @niem.ank do odstrzału myślę że poza tandetną reklamą sklepu nic na forum nie wniesie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 minutę temu, Fredi88 napisał: @niem.ank do odstrzału myślę że poza tandetną reklamą sklepu nic na forum nie wniesie... popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ktoś wie może, dlaczego nie mogę napisać posta w temacie: Od wczoraj szukam sposobu i bez efektu. Jakiś limit dla nowych użytkowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 @Sinus Musisz mieć 10 postów żeby udzielać się na forumowej giełdzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 3 godziny temu, kamil598 napisał: @Sinus Musisz mieć 10 postów żeby udzielać się na forumowej giełdzie. Pracuję nad tym, dzięki za wyjaśnienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glassgaurd Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 A propos giełdy. Nie wiem czy Wam, ale mnie brakuje zawsze rejonu z którego jest wystawiana oferta. Przynajmniej okolice. Jakbym wiedział od razu skąd to jest wystawiane - byłoby to wskazówką czyj jest to atrakcyjne, do odbioru i przekazania towaru. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Pytanie odnośnie dodawania linków z allegro na forum w regulaminie jest wzmianka o zakazie umieszczania bezpośrednich linków, a o nr aukcji już nie i takie posty nie są usuwanie przez moderatorów. W czy jest różnica? Pytam ponieważ mój niedawno dodany post w temacie okazji został usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 21 Grudnia 2019 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 20 godzin temu, Glassgaurd napisał: Nie wiem czy Wam, ale mnie brakuje zawsze rejonu z którego jest wystawiana oferta Zwykle użytkownik wystawiający coś na giełdzie, ma w swoim opisie wpisana lokalizację. Wiem, że nie zawsze, ale prawie zawsze ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Grudnia 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Godzinę temu, kecav napisał: Zwykle użytkownik wystawiający coś na giełdzie, ma w swoim opisie wpisana lokalizację. Wiem, że nie zawsze, ale prawie zawsze ma. Technicznie byłoby to możliwe ale to raczej niepotrzebne. Nie ma dużo tych ogłoszeń żeby tego nie ogarnąć. Postulat odrzucony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 W nieprzeczytanej zawartości nie działa mi widok rozszerzony na telefonie. Ktoś ma podobny problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 U mnie nawet na komputerze nie działa widok rozszerzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 U mnie na komputerze też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 1 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 @Tomas22, @smerf91, @MarkPol, problem znany, czekamy na wydanie aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 @Tomas22 @smerf91 co to widok rozszerzony? Sorry za lamerskie pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 1 minutę temu, damiano2007 napisał: @Tomas22 @smerf91 co to widok rozszerzony? Sorry za lamerskie pytanie Pokazuje Ci częściowo co ktoś napisał. Teraz widocznie jest tylko że Damian odpowiedział w temacie "XYZ" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @Tomas22, @smerf91, @MarkPol, naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @Administrator działa! dzięki, niby pierdoła ale przydatna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Administrator często podczas pisania posta i dodawania emoty wywala błąd. Dzieję się tak tylko na telefonie. Można coś z tym zrobić? Próbowałem już różnych przeglądarek i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @grabek246, jaki błąd? Potrzebuję więcej szczegółów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Administrator poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Administrator dałoby radę aby była możliwość wysyłania zdjęć drogą wiadomości PW, tak jak ma to miejsce w tematach forum - dodaj załącznik? @Administrator halo halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Administrator robi się takie cuś i wywala błąd że brak odp i zamknąć albo czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @grabek246, wyczyściłem pamięć podręczną, a Ty spróbuj wyczyścić ciasteczka. Jeśli problem się powtórzy to będziemy dalej szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi