Łukasz Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Stworzyć grupy użytkowników. W chwili obecnej są Administratorzy, Moderatorzy i cała reszta. W rozumieniu całej reszty mamy tych userów co są od wczoraj i tych co sie udzielają od kilku miesięcy. Pewne grupy są z pewnych względów i właśnie jakiś czas temu powstał do przemyślenia pomysł właśnie ze stworzeniem grupy identyfikowalnej ze sprzedawcami na forum. Kolejna sprawa (tutaj może pewnym osobą podpadnę, ale co tam) Użytkownicy którzy handlują kosmetykami często (nie zawsze!) polecają wyłącznie produkty ze swoich sklepów. Na pewnym forum spotkałem sie z grupą o nazwie Handlarze. Ich opinie były traktowane z dystansem, ale i z szacunkiem, ponieważ posiadają ponadprzeciętną wiedzę o produktach. Reasumując, ludzie wiedzą ze napisała to osoba obeznana, więc nie powinno to być 'karą' dla forumowych sprzedawców. A czemu masz podpaść ? Akurat na to zwracamy uwagę i przyznam szczerze, że nie ma zbyt dużej ilości takiej nahalnej reklamy własnych produktów chyba, że ktoś pyta o konkretny produkt to czemu ma sprzedawca nie odpowiedzieć ... robi to
toka Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 NIech administracja zrobi coś z wyszukiwarką na forum bo naprawdę ciężko jest coś znaleźć.. Wpisuje hasło np. cleaner dodo i wyskakuje 50 tematów w którym zostało to słowo użyte, z tym że nie przerzuca odrazu do konkretnej odpowiedzi jak wejde w jakiś temat tylko muszę sam przeglądać cały temat.. Poprawcie to i będzie dużo przyjemniej
JJ. Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 A zaznaczasz, żeby wyniki pokazywało jako posty a nie tematy?
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mam takie małe pytanie, bo nie daje mi to spokoju : dlaczego na głównej wszystkie podfora mają strzałki w prawo, a "spotkania i imprezy" i "usługi i rabaty" mają w dół? Wiem, to pierdoła ale nie wiem czy to specjelnie
julian Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 tak, specjalnie, bo w tych dwóch działach są specjalne "poddziały", jak np. "nowe produkty" w "usługi i rabaty", strzałki są pochodną rozszerzenia znajdującego się wewnątrz.
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Aha Dzięki, ciekawość zaspokojona
jannovak Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam, może mi umkneło, ale brakuje mi takiego działu np. "ABC czyli słowniczek pojęć". Trafilem tu niedawno i czytając forum niewiele rozumiem. Mnogość artykułów do pielegnacji, producentów, sposobów jest tak duza, ze dla niewtajemniczonego jest problem ze zrozumieniem specyficznego fachowego jezyka. Moze taki dzial powienien zawierac porady np. jaka jest/powinna być kolejnosc stosowania poszczegolnych specyfikow począwszy od mycia i skonczywszy na... (ja nie wiem) ? do czego służą i czym sie różnią np. wosk od politury? Do czego są glinki i jak używać (ja nie wiem)? Jak myslicie czy taki dział bylby potrzebny? Dla mnie na pewno Pozdrawiam i pozostawiam do rozpatrzenia
gryzon Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Może ten temat będzie pomocny: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=843
jannovak Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak, dziekuje, o to mi chodziło (chyba )
gryzon Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 A nie ma za co, miłej lektury i oczekiwanych efektów pracy życzę
_Shadow Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam. Jestem nowy na forum, i chciałbym zaproponowac temat, zeby którys z fanatyków czyszczenia i doczpieszczania swoich aut zrobił zestawy dla nowych osób. np. Zestaw I do 120-150zł MAX zestaw II do 200-230 MAX Zestaw III do 300 MAX i tak dalej, wazne zeby było to słowo MAX, aby nie wystepowały sytuacje jak czytam na forum, dołuz 15 zł to tamto czy inne bedzie lepsze i wychodzi z zestawu za 120 jakies 250. dla ludzi ktorzy poczatkuja i chca wydac niewielkie pieniadze mysle ze bedzie dobrym podklejonym tematem wiadomo ile ludzi tyle pomysłow i krytyk dlatego trzeba wybrac jedna doswiadczona osobe i niech zrobi taki zestaw, albo inaczej, pierwszy post zrobic przykładowy... jak ja podałem, i te np 5 zestawów z przedziałami cenowymi MAX... i niech kazdy wg tego na dole dopisuje swoje propozycje KOMPLETNYCH zestawów w wybranych przedziałach, BEZ komentowania czy dobre czy złe, reszte bez sensowwnych posótw wywalac, Albo zrobic konkurs dla bardziej obeznanych i niech z 10-15 osób przygotuje takie, ehh taka moja poprostu propozycja bo wiem ile trzeba sie naszukac zeby cokolwiek wybrac w przedziale cenowym i dobrego ;-))) Maja to byc produkty tylko do lakieru a nie lamp gum plastików itp a mysle ze by wielu pomogło to w wyborze, bo mi wybranie tanich i w miare dobrych produktów zajeło cały dzien na forum a nie kazdy ma na to czas.[/b]
matgym Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 ktos wie czemu nie moge wyslac pm do innego uzytkownika? Przenosi mi odrazu wiadomosc do oczekujacych na wyslanie...
kuflik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 matgym, wiadomosc jest wysłana dopiero jak ktoś ją przeczyta. do tego czasu jest "do wysłania".
matgym Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 kuflik, nie pomyslal bym ;D Glupi ja Dzieki
SZyBA Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mam pytanko dzisiaj rano wysłałem 2 privy i do tej pory sa w zakładce do wysłania czemu aż tak długo?
m1chal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 bo ktos ich jeszcze nie odczytał dlatego tam są, a pozatym kilka dni temu, ktoś sie o to samo dokladnie pytal
SZyBA Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 aha oki ale wysłane już są wkońcu do osoby czy dopiero będą wysłane?
m1chal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 są wysłane, ale czekają, aż ktoś je odczyta, dlatego są w folderze "do wysłania"... jak ktos je odczyta, odrazu sie przeniosą do folderu "wysłane"
firmek Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Nie wiem czy szukajka nie dziala prawidlowo czy jak cos robie nie tak ale nie jestem w stanie uzyskac zadnych rezultatow jesli w pole szukaj wpisuje: #16, *#16", *16* - chodzi oczywiscie o wosk megsa #16
MetalMagnes Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Proponuję zmianę tytułu tematu z ,,Jaki preparat hydrofobiczny" na ,,Jaki preparat hydrofobowy". http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Myślę, że będzie to brzmiało lepiej i poprawniej;-)
Administrator CleanerFreak Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Proponuję zmianę tytułu tematu z ,,Jaki preparat hydrofobiczny" na ,,Jaki preparat hydrofobowy". http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Myślę, że będzie to brzmiało lepiej i poprawniej;-) Zrobione
_Shadow Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a moze by zrobic ranking produktów najbardziej popularnych i nie najdrozszych ? ) powiedzmy woski do 120 zł, detailery do 60, dressingi do 60 itp ?? takie powidzmy na zwykła kieszen bez wosków po 400 zł Chodzi o jakosc/wydajnosc/cena/pojemnosc, bo czasami jest tak ze cos taniego jest w wiekszy opakowaniu a taki sam efekt i wydajnosc
Administrator Evo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Bez sensu. 99% propozycji na forum to właśnie propozycje w tych widełkach, tych wosków po 400 zł nie widuje się dużo.
Rekomendowane odpowiedzi