Birkhof Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mam pytanko - o co chodzi z akceptowaniem napisanego posta przez administratora? Spotkałem się z tym pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 I ja sie pytam,dlaczego moj post w dziale ADBL zostal zablokowany? Wstawilem tylko link z zagranicznego forum z poztywna opinia na temat ich produktu,tego tez nie wolno??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 @Birkhof naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 11 minut temu, Administrator napisał: @Birkhof naprawione. Dzięki -myślałem, że jakaś moderacja wpisów się pojawiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Zniknął przycisk oznacz jako przeczytane w wersji na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @maciek-drummer wszystko jest, wystarczy rozwinąć listę i przejść do zakładki konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Administrator czy możesz napisać w skrócie na czym polegały ostatnie zmiany/co się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @paperson w czym dokładnie? Skrypcie, stylu czy czymś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Administrator interesują mnie zmiany skryptu i stylu. Jeśli możesz opisać w dwóch słowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Skrypt - https://invisioncommunity.com/release-notes/ Styl - https://www.ipsfocus.com/forums/topic/13677-theme-updates-for-436 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 @Administrator bez sensu... Jak było na wierzchu, to było o wiele wygodniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 6 godzin temu, maciek-drummer napisał: @Administrator bez sensu... Jak było na wierzchu, to było o wiele wygodniej... +1. Też bardzo często śledzę forum na komórce i bylo to mega wygodne jak bylo na wierzchu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 19 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Musicie się przyzwyczaić do nowego umiejscowienia odnośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Czy w temacie ogłoszeń (kupie, sprzedam, różne, praca )mozna dodać temat Oddam ? Czy jedynie w temacie sprzedam dodać ogłoszenie "oddam" ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 @SylPio, temat tak rzadki, że bez sensu robić nowy dział. Wal do Sprzedam z tagiem [ODDAM] i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dziękuję domyślam się że nikt chętnie nie oddaje rzeczy za free. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czy możliwe jest np. stworzenie działu w którym można by organizować zakupy grupowe ? No. Ogłaszam się że robię zakupy w zagranicznym sklepie i może ktoś by chcial się pod takie podpiąć ? Nie chodzi o zakup grupowy 5 litrowej banki na kilka osób tylko o dzielenie kosztu przesyłki zagranicznej lub ogolnej forumowej przysługi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 7 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 @Tomas22, a nie możesz po prostu napisać w dziale kupię? "Robię zakupy w xxx.com. Czy ktoś chciałby się dołączyć do wspólnej wysyłki?" Sprawa jak wyżej - pojawia się ze zdecydowanie zbyt małą częstotliwością by w chwili obecnej zakładać specjalny dział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Czy zgodziliby się Panowie na założenie wątku w "Luźnych rozmowach" na temat zanieczyszczenia powietrza i ogrzewania domów? Mam ciekawe materiały. Uważam, że w tej dziedzinie kropla drąży skałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 28 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 @Michał126 jak masz ciekawe materiały, to w luźnych może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 29 Listopada 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @Michał126 zdecydowanie nie, są od tego odpowiednie portale i fora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Listopada 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgadzam się z @Administrator, nie to forum ale szacunek @Michał126 za to ,że pytasz. Dziękuję! Jakie życie mod/admin byłoby piękne gdyby każdy tak szanował naszą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Do kogo pisać w celu wyjaśnienia pewnej sprawy ? pisałem do 3 administratorów jednak tylko jeden odpisał "Administrator" ze nie zajmuje się tego typu sprawami, reszta cisza od 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Czy tylko ja nie mam możliwości "polubienia" zawartości w dziale luźne rozmowy? Myślałem że jest tam to wyłączone ale dziś wyłapałem rybke jak ktoś "zareagował" na mój post. Mimo powiadomienia po wejściu w ten temat przy swoim poście tego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Godzinę temu, Fredi88 napisał: Czy tylko ja nie mam możliwości "polubienia" zawartości w dziale luźne rozmowy? Myślałem że jest tam to wyłączone ale dziś wyłapałem rybke jak ktoś "zareagował" na mój post. Mimo powiadomienia po wejściu w ten temat przy swoim poście tego nie widzę. To jest przez Tapapalka. Jak nie masz tej aplikacji, to nie masz też możliwości reakcji. Z innej beczki - czy wątek olejowy powinien być zdublowany w dziale należącym do Piotra @Zmienolej? Czy ten dział powinien służyć wyłącznie celom marketingowym w związku z partnerstwem? W mojej ocenie jakiekolwiek prośby o rady powinny być kierowane ogólnie w wątku olejowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi