Administrator AreK Opublikowano 20 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Panowie, widzę, że odgrzewacie kotleta kolejny raz. Nie ma to najmniejszego sensu. Poradnik w pierwotnej wersji wisi na forum. Komu się chce to przeczytać ten znajdzie rozwiązanie swoich problemów. TEMAT WRÓCI JAK TYLKO OSOBA KTÓRA ZOBOWIĄZAŁA SIĘ GO PROWADZIĆ, OGARNIE SWOJE SPRAWY RODZINNE. Znając życie zawalicie ten temat setkami pytań w stylu "jaki olej do zielonego Passata". Możecie wykazać się odrobiną cierpliwości i zakończyć dywagacje na ten temat? Robimy coś porządnie albo wcale. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 21 godzin temu, Domel napisał: czy do profilu pod avatarem możecie dodać informację - data dołączenia do forum ? ponawiam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 21 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dnia 21.07.2017 o 06:40, Domel napisał: ponawiam pytanie Nie przyglądałem się temu jeszcze z braku czasu ;). Obecnie musi wystarczyć informacja, która pojawia się po najechaniu na avatar użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 21 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dla wszystkich zainteresowanych, wątek olejowy został otwarty. Proszę trzymać się jego zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zły dział - sam chcę wstawić relację, ale po co mam zakładać nowy wątek w dziale "Testy", skoro mogę poprosić o przeniesienie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @Michał126 Przeniosłem do Testów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dnia 21.07.2017 o 09:03, Administrator napisał: Obecnie musi wystarczyć opcja informacja, która pojawia się po najechaniu na avatar użytkownika. aha ok - nie zauważyłem tego. To mi wystarcza. Dzieki 18 godzin temu, Piotrek napisał: @Michał126 Przeniosłem do Testów Dzieki za czujność. Pomyliłem działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariocccp Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 O co chodzi z możliwością pisania w dziale giełda? 10 postów już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 @mariocccp, skrypt raz dziennie "promuje" użytkowników i nadaje im automatycznie dostęp do giełdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Myśle, ze dla tego Pana to i tak za krótki okres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariocccp Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Pan żeś z PO czy nowoczesnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Godzinę temu, mariocccp napisał: Pan żeś z PO czy nowoczesnej? Polityka na tym forum nie jest mile widziana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mile widziana to mało powiedziane. Kto politykuje ten wylatuje. Mamy inne problemy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 czy to tylko u mnie czy ktoś ma też taki problem? w niektórych postach część tekstu jest niewidoczna, dopiero po zaznaczeniu danego fragmentu treść się pojawia. wygląda na to że niewidoczna część tekstu przypisany ma biały kolor i dlatego tak się dzieje. pewnie trzeba zmienić 1 linijkę w pliku ze stylem .css odpowiedzialną za białą czcionkę i problem będzie z głowy. jak coś to mogę pomóc to poprawić tylko potrzebowałbym wyżej wspomniany plik pozdro! link do postu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 @S3ci0r, ale to problem użytkowników, który skopiowali jeden za drugim treść postu ze złym formatowaniem. Wystarczy skorzystać z opcji usuń formatowanie przed dodaniem treści z innego forum/portalu itd. Poprawiłem ręcznie kilka postów ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin s Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam chciałbym założyć temat i dodać zdjęcia i tu mam pytanie czy mogę dodać jakoś zdjęcia ze swojego kompa,dysku czy muszę korzystać z jakiegoś hostingu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 @Marcin s, tylko zewnętrzny hosting. Pamiętaj również o limicie dot. rozmiaru zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Hej chciałbym się dowiedzieć czy po skasowaniu mojego posta przez - No właśnie nie wiem kogo - powinienem dostać jakieś powiadomienie? Bo post wyparował bez powodu i nie było przy tym żadnej notyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 30 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 @lk1407, nie wysyłane są powiadomienia o usunięciu posty/tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jest jakiś sposób aby przy każdym logowaniu pole zapamiętaj mnie było niezaznaczone domyślnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka123 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Macie problemy z logowaniem na tapatalku? Inne fora mi smigaja, a tu nie moge sie wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dlaczego u mnie tekst ciągnie się w nieskończoność w jednej linii, a nie przechodzi do kolejnej, jak czytam inne to mnie to denerwuje, że jadę poziomo w nieskończoność, co mogę z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 @nerka123, wgrana została nowa wersja dodatku. Powinno już wszystko działać. @zmorka, jaki styl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka123 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Tak, wszystko juz dziala Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Oświeć mnie adminie, bo nie skleiłem odnośnie stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi