Administrator Administrator Opublikowano 3 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @psemo, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Wychodząc Wam naprzeciw zmniejszyliśmy limit postów uprawniający do korzystania z działu giełda. Teraz to 10 postów. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ja mam pytanie z innej beczki ma ktoś problem z wersja mobilną? U mnie na androidowej operze mini dość często nie idzie otworzyć panela powiadomień. Świeci ikonka z informacją o powiadomieniu, a po kliknięciu kompletnie nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 11 minut temu, Pływak napisał: Ja mam pytanie z innej beczki ma ktoś problem z wersja mobilną? U mnie na androidowej operze mini dość często nie idzie otworzyć panela powiadomień. Świeci ikonka z informacją o powiadomieniu, a po kliknięciu kompletnie nic się nie dzieje. U mnie nie ma tego problemu ale ja korzystam z chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 @Pływak na mobilu korzystam z Opery i wszystko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Dziękuję za obniżenie do 10 postów dostępu do giełdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Aktywowany został system statusów, można je aktualizować przez ikonkę dodaj obok profilu, w swoich profilu lub bocznym menu na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie wiem czy siadło Mi na oczy , ale nie mogę nigdzie znaleźć opcji raportowania/zgłoszenia postu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nad trescia posty masz date i godzine kiedy zostal wyslany dany post i obok masz"zglos" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ale wstyd.... Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dnia 4.07.2017 o 15:48, Administrator napisał: Aktywowany został system statusów, można je aktualizować przez ikonkę dodaj obok profilu, w swoich profilu lub bocznym menu na stronie głównej. A co mi daje włączenie tej funkcjonalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Korzystam z tapatalka i nie działa mi dobrze wyszukiwarka, wręcz jest bezużyteczna. Gdy próbuje coś wyszukać "slowo" w danym temacie to szuka mi na całym forum. I muszę otwierać przeglądarkę i w niej wyszukiwać . To jest wina forum czy coś jest z tapatalkiem? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jak wyżej, ja mam taki sam problem, nie jestem pewien czy zaczęło się to po przenosinach forum czy przed ale rzeczywiście wyszukiwarka nie działa jak powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 7 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 @paperson, to coś na wzór Facebook'a, Twittera i innych serwisów społecznościowych. Szybkie powiadomienia co słychać u Ciebie, co dziś zrobiłeś przy swoim aucie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzięki @Administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Wyczyscilem cache tapatalka i działa poprawnie,@Gold_Car spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 @lk1407 cache wyczyszczone dalej kicha na całym forum szuka zobaczę jeszcze jak usunę dane aplikacji . Dane usunięte tapatalk po resecie i nadal to samo. Może ty masz zwykła wersje ? Bo ja mam pro. A sprawdzałem i zwykła jest z maja v6.5.6 a pro z kwietnia v6.5.0 I tutaj może być problem ty masz nowsze poprawki. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Sorry koledzy ale ta szata graficzna jest tak nieczytelna że tego forum nie czytam generalnie wogóle gdzie wczesniej czytałem godzinami. Nie wiem kto za tym stał ale czytanie cokolwiek to męczarnia :-( Szkoda że tak fajne forum schodzi tak na psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 5 minut temu, Tomeq631 napisał: Sorry koledzy ale ta szata graficzna jest tak nieczytelna że tego forum nie czytam generalnie wogóle gdzie wczesniej czytałem godzinami. Nie wiem kto za tym stał ale czytanie cokolwiek to męczarnia :-( Szkoda że tak fajne forum schodzi tak na psy Na samym dole masz opcję "STYL" i zmień sobie na ten drugi "Dodatkowy" . Ja sobie zmieniłem i jest 1000 razy lepszy od pierwszego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dokładnie jak kolega @Gesiu_15 doradził ja tak zrobiłem i mi bardziej odpowiada ten styl I mam pytanko jaki rozmiar chodzi mi o piksele musi mieć zdjęcie profilowe żeby nie było rozmyte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Czy dział szyby Strona główna>Wewnątrz>Czyszczenie szyb nie powinien być Strona główna>Z zewnątrz>Czyszczenie szyb Większość tematów o szybach tyczy się ich zewnętrznej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 @piotr@sta, jest dobrze. Szyby na zewnątrz - https://kosmetykaaut.pl/forum/213-szyby/ Szyby wewnątrz - https://kosmetykaaut.pl/forum/224-szyby/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 W dziale testy mój błąd niezauważaniem ale w dziale z zewnątrz https://kosmetykaaut.pl/forum/175-z-zewnątrz/ działu o szybach brak no niby jest dział inne ale to chyba nie rozwiązanie? Wewnątrz ==> Czyszczenie szyb https://kosmetykaaut.pl/forum/12-czyszczenie-szyb/ jakieś 90% tematów dotyczy szyby z zewnątrz a nie od wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubq Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Czy w planach jest utworzenie jakiegoś tematu dyskusyjnego o olejach? Teraz jest tylko poradnik i jest zablokowany od dodawania komentarzy, jest tam też napisane, że wątek jest opracowywany. Zamierzacie go odblokować czy raczej zostanie tak jak jest? Myślę, że warto byłoby zrobić taką dyskusję, gdyż ostatnio była ona dość mocno popularna i przydatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @Kubq, tak. Jeden z nas podjął się prowadzenia takiego tematu. Wiąże się to z przygotowaniem całości tak żeby miało ręce i nogi. Dajcie nam jeszcze chwilkę a na pewno będziecie zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi