nefifer13 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A jak się ma Perl do Kocha na zewnętrznych plastikach i oponach?
dzinkins Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A jak się ma Perl do Kocha na zewnętrznych plastikach i oponach? Na plastikach Koch dużo lepszy a na oponach nie próbowałem
Buczek21 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A jak się ma Perl do Kocha na zewnętrznych plastikach i oponach? Na plastikach Koch dużo lepszy a na oponach nie próbowałem Na oponach próbowałem...wygrywa z moim drugim zawodnikiem nielsenem brillance.. Dłużej się trzyma,i daje ciemniejsze matowe wykończenie. Niestety nie mam jak z czymś innym porównać kocha.
jarekbilek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czy Back2black mozna tez stosowac na plastki zewnetrze? Czy jednak on jest przeznaczony tylko i wylacznie do opon?
xMarcin95x Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 jarekbilek, co do opon to do opon, co do plastiku to do plastiku .. bynajmniej ja bym nie stosował. Dokup sobie VP Trim Glitz
ShiningCar Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 jarekbilek, jeśli bardzo chcesz produkt do plastików zewnętrznych i na opony to dobrym rozwiązaniem będzie Koch Chemie Plast Star
OloHalski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 W dziale testy możesz sobie zobaczyć ich porównanie na plastikach zewnętrznych. Jeszcze był porównywany Perl.
jarekbilek Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ShiningCar, xMarcin95x, Dziekuje za odpowiedz. Chyba wybiore jeden produkt do plastikow zewnetrznych a inny do opon
erdesto Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 A co polecicie do celow komercyjnych, typu auta na handel, zeby bylo dobrze wydajnosciowo i cenowo?
wlodek1974 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 A co polecicie do celow komercyjnych, typu auta na handel, zeby bylo dobrze wydajnosciowo i cenowo? Kup PB Natural Look
Tommy Lee Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 NL jest fajny i daje dobre rezultaty, ale jak ma być budzetowo to sporo tańszy, a równie dobry jest Nielsen Finesse
OloHalski Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Natural look w galonowym opakowaniu nie wychodzi aż tak drogo
erdesto Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Mam PB Natural Look, ale troche szkoda jak trzeba zrobic zderzaki, listwy, klamki i nieraz relingi, a efektu i tak nikt nie docenia. Kiedys probowalem na zmatowiale zewnetrzne plastiki czernidla za kilka zl ale mizerne efekty po tym byly hehe. Wsrod handlarzykow chyba najpopularniejszym rozwiazaniem cieszy sie na wszystko co sie da Plak. Zamowie w najblizszym czasie Nielsen Finesse. Dzieki za odpowiedz.
kamilgt Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 erdesto napisał/a: A co polecicie do celow komercyjnych, typu auta na handel, zeby bylo dobrze wydajnosciowo i cenowo? Kup PB Natural Look NL jest fajny i daje dobre rezultaty, ale jak ma być budzetowo to sporo tańszy, a równie dobry jest Nielsen Finesse do plastików zewnętrznych?
erdesto Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Z tego co czytam to chyba najlepszym rozwiazaniem do starych plastikow bedzie Polytrol
wlodek1974 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 erdesto napisał/a: A co polecicie do celow komercyjnych, typu auta na handel, zeby bylo dobrze wydajnosciowo i cenowo? Kup PB Natural Look NL jest fajny i daje dobre rezultaty, ale jak ma być budzetowo to sporo tańszy, a równie dobry jest Nielsen Finesse do plastików zewnętrznych? Nie było napisane do jakich
Moderator krd Opublikowano 7 Maja 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Nie było napisane do jakich Ale watek znajduje sie w strefie "Z zewnatrz...". Do plastikow na zewnatrz chyba najsensowniejszym wyjsciem "na handel" jest Nielsen SAS. Wychodzi niedrogo w zakupie, jest dosc trwaly i ekonomiczny. Nie trzeba go lac duzo, a lekko nasaczonym aplikatorem machniemy spokojnie caly zderzak.
wlodek1974 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 krd, niedopatrzenie Ucze się tego forum dopiero
Tommy Lee Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 no własnie zmylił mnie ten NL i myślałem ze chodzi o plastiki wewnętrzne, do wewnątrz jak najbardziej Finesse, a do zewnętrznych taj jak pisze krd, SAS
erdesto Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 A jak w porownaniu do Nielsena wypada Polytrol? jest niedrogi, efekty sa fajne.
Piotrek Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Może komuś się przyda. Efekt po AF Revive. Według mnie wydajniejszy niż Jet Black, nie trzeba przecierać tak jak SG. Nic się nie lepi, nie ma też efektu Plaka.
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Tomek WRO, Może nie tyle co lepi, ale według mnie po nałożeniu trzeba go przetrzeć bo sam z siebie nie dosycha. Gdy tego nie zrobimy może być burza piaskowa na plastikach.
luq92 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 piotr13, to chyba jednak zależy od plastiku Ja swoje smaruję właśnie SG i nigdy nie docieram. Dressing wchłania się praktycznie na momencie i chwilę po zabiegu zdarzyło mi się wyjechać w żużel i nic stasznego się nie stało
Chudek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Ja ostatnio nałozyłem SmartWax Smart Dressing na plastki i powiem wam, że wygląda super nie jest taki świecący tylko efekt lekko matowy zalezy czy przetrzemy fibrą czy nie ale leży już 3 tyg i dalej wygląda tak samo jak przy nałożeniu
Rekomendowane odpowiedzi