SoldierF1 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]Cortex[/ref], jak masz możliwość przetestuj Scentway - Imao Dreams. Sprawdzałem tylko w sklepie, takie owocowe perfumy. Jeśli pasuje Ci zapach Morning Dew powinien być ok .
hamilton Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam,Jaki zapach do auta możecie mi polecić. Posiadałem CS CORONADO CHERRY, które mi nie podeszło. Zapach był dla mnie zbyt słodki, mdły i po prostu bolała mnie głowa, mimo że otworzyłem bardzo bardzo delikatnie. Uwielbiam zapach QD Morning Dew od Shiny Garage, myślałem o czymś z podobnych zapachem (wiem, że SG ma również ten zapach jako Freshener, lecz czytałem że co kilka dni trzeba pryskać - to nie dla mnie). Podobała mi się również czarna choinka Wunderbauma Classic. Szukam zapachu, który wystarczy mi chociaż za 3-4 tygodnie, nie będzie go bardzo czuć, lecz zapach będzie dość przyjemny po wejściu do auta. Wracając do Freshenera SG czy faktycznie trzeba pryskać co kilka dni? Nie ma chociaż tak że zapach utrzymuje się powiedzmy 10-12 dni? Czy zapach Peach&Mango jest równie "mega" co Morning Dew? Peach & Mango jest świetny, chowa się do MD ale daje radę. Z trwałością jest różnie, w jednym aucie trzyma się kilka dni, w innym znika szybko, zależy to od tapicerki itd. W samochodzie mam mały "psikacz" z 50cm3 z MD+woda 3:1 i po prostu co jakiś czas psiknę na dywaniki, resztę mam w domu Czy zapach od California Scents występuje w wersji MD lub coś bardzo zbliżonego?
Alfa47 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Kupiłem California Scents do środka auta, zapach no bardzo dobry itd. Tylko w BMW e46 jest odzielony bagażnik, planuję go ręcznie "wyprać" Excede Encapsulator - bo trochę śmierdzi tak w tym bagażniku i czy po takim zabiegu będzie dobry zapach Californii Scents Shasta Strawberry ? na chwile obecną nie potrzebuję w atomizerze więc pomyślałem że w puszce o zapachu truskawki byłby dobrym rozwiązaniem.. Czy ten zapach będzie dobrze wyczuwalny w bagażniku ?
Strus Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Będzie. Nie tylko w bagażniku
hamilton Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dziś przetestowałem nowy zapach, póki co niedostępny w sklepach detailingowych - ręcznie uszyta saszetka w kształcie woreczka z zawartością niesamowicie aromatycznej lawendy, prezent od kobietki u której byłem na agroturystyce. Pachnie obłędnie
Alfa47 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja w sumie planuję stworzyć/zrobić własny zapach np. truskawkowy właśnie ale to nie prędzej jak na wakacjach coś o tym będę myślał Myślę że to nie będzie dużo roboty z tym
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dziś przetestowałem nowy zapach, póki co niedostępny w sklepach detailingowych - ręcznie uszyta saszetka w kształcie woreczka z zawartością niesamowicie aromatycznej lawendy, prezent od kobietki u której byłem na agroturystyce. Pachnie obłędnie Slawne bialo-niebieskie lniane torebki z lawenda z Chorwacji?ilekroc jade to zawsze je przywoze:)
baryZbaru Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wiśnia z californi w każdym moim aucie
midseneer Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Hej, korzystał już ktoś z tego MY SHALDAN JAPAN? http://www.myjauto.pl/producer/23/my-shaldan-japan.html
KUBA46 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Ostatnio testowałem zawieszke od SG "Jagody zimą" i jest mega, mogę śmiało polecić.
MemQ Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Hej, do tej pory używałem wunderbaum new car i podoba mi się ten zapach, ale tej choinki chwila moment i nie czuć. Myślę teraz nad AREON GOLD, ponoć bardzo dobre (nie wiem nawet jak pachną). Zależy mi na tym, żeby zapach faktycznie długo się utrzymywał i ogólnie żeby ładnie pachniało Może jakaś alternatywa?
ktm950 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 [ref=#ff3366]midseneer[/ref], stosuję od dwóch lat u siebie w aucie. Squash jest moim ulubionym. Jedynie w zimne dni, kiedy w aucie jest zimno może je być słabo czuć - ale latem dają fajny rześki zapach.
daniel87 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Czy w California Scents znajdę jakiś rześki zapach na lato wiśnię, winogrono, route66 i jakieś tam inne słodkie przerobiłem.
Fredi88 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Wyprobuj fresh linen jest swiezy. New car tez fajnie pachnie.
Tomas-sg Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 A właśnie z zapachów New Car to której marki jest najbardziej przyjemny i nienachalny ? No i w miarę wytrzymały.
Strus Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 709721 New car tez fajnie pachnie Jeśli ten od CS to ja bym powiedział że jest gorzej niż słabo
Fredi88 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 709727 Jeśli ten od CS to ja bym powiedział że jest gorzej niż słabo Widocznie każdy z nas ma inne upodobania, bo mi pasuje bardzo Tak jak ludzie zachwycają się zapachem gumy balonowej a mi się na wymioty zbiera jak czuję ten zapach bardzo nie lubię...
Strus Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 709731 ak jak ludzie zachwycają się zapachem gumy balonowej a mi się na wymioty zbiera Pełna zgoda. Miałem akurat od CS. Wytrzymałem 30 sekund w aucie i puszka poleciała do śmieci
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Często kupowałem zapach Choinkę o zapachu skóry dla mnie zapach bajka moze ktos wie gdzie można kupić cos o podobnym zapachu ale zeby dłużej pachniało
szpyrek Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Teraz mam puszkę gumy balonowej, od jesieni siedzi. Jeśli chodzi o długość pachnienia to odkrecony minimalnie do pierwszych mrozow była bajka. Po zimie otwarty całkiem pachnie tylko przy włączonym nawiewie i zapach zrobił się już całkiem chemiczny ale ciągle podobny do gumy. Teraz poluje na scentway w rossmanie ew znowu wezmę jakas puszkę ale to już muszę do sklepu podjechać i kilka powachac
zmstr Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Wyprobuj fresh linen jest swiezy. Zapach ładny, ale chyba jeden z najkrócej trzymających od CS. Po krótkim czasie zupełnie go nie czuć. Desert Jasmine jest fajny, świeży i trzyma dosyć, dosyć. Co do New Car-a, mnie zupełnie nie podszedł, ale to już totalnie kwestia osobista gustu każdego z nas. Ja przetestowałem już chyba więcej niż połowę asortymentu CS i mnie zdecydowanie podchodzą zapachy słodsze. Co do wytrzymałości, to nic nie pobije Golden State Delight - nie mogę się dokopać do swoich starych postów, ale będzie minimum ze 3-4 lata, możecie mi wierzyć lub nie, a jego... wciąż czuć w jednym z samochodów. Obecnie w Ravce mam Bel Air Blueberry i zapach taki sobie, baaaardzo przeciętny.
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 To ja mam całkiem inne wrażenia odnośnie fresh linen, u mnie w aucie pachniał prawie rok po czym zesłabł więc wziąłem go do domu i postawiłem na parapecie w łazience gdzie na nowo (chyba od promieni słonecznych) zaczął być wyczuwalny
jedrek1980 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 ICE od CS w aucie w ogóle nie pachnie
jedrek1980 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Próbował ktoś odświeżacze firmy Foen?
Rekomendowane odpowiedzi