emes Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Osobiście jestem nałogowym użytkownikiem choinki "Black Classic" zapodaję nową średnio co 2 tygodnie... Przyjemny zapach, jakby perfum...
Bartek1985 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Aktualnie mam w posiadaniu dwa zapach od dr-marcu'a Ecolo i Car Gel pierwszy miałem przez 1 miesiąć drugi mam już 1 miesiąca i nadal pachnie
firmek Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Osobiście jestem nałogowym użytkownikiem choinki "Black Classic" zapodaję nową średnio co 2 tygodnie..No wlasnie mi tez sie podoba, tylko z trwaloscia nie jest za super
kolargol Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 a ja polecam zawieszkę od FM o zapachu perfum Hugo Bossa przyjemnie pachnie i wytrzymuje około miesiąca
Administrator Evo Opublikowano 16 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 FM ?
Deco Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 FM ? To przypadkiem nie ta firma co podrabia wszystkie firmowe perfumy?? Tylko gdzie to dostać
kolargol Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 tak ta - Federico Mahora. musisz jakiegoś konsultanta lub sprzedawce dorwać
aro_77 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Ale chodzi o te zawieszki do szaf?
Roko Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 ja polecam zawieszkę od FM W jakiej cenie sa te zawieszki??
kolargol Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 u kolegi który sprzedaje te perfumy płaciłem 5zł, to jest zawieszka do auta FM 52 - w sklepach internetowych widzę że są po 8-9zł
Wesol Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Chyba sobie kupię tego Chemical Guys New Car zobaczymy )
firmek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Zdecydowalem sie wreszcie na . Czytalem, ze zapach jest bardzo intensywny ale jakos po naderwaniu denka za bardzo go nie czulem wiec zdjalem cale. Teraz sie zastanawiam czy wejde jutro do auta
Administrator Evo Opublikowano 30 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Ja sobie kupiłem zawieszke Yankee Candle, firma bardzo chwalona na DW. Zapach Cotton, rewelacyjnie pachnie.
fireman Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Minął miesiąc jak mam tą mała puszkę z tesco za bodajże 5,19zł w aucie nadal ładnie czuć zapach, żel w puszce zmniejszył swoją objętość o jakiś 30-40%.
_Shadow Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 tez kupiłem z tesco puszczke jak po konserwach hehe za 5,19, mam ja tydzien i fajnie pachnie cały czas, napewno dłuzej wytrzyma niz wszelakie choinki
aro_77 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Wraz z Stjärnagloss Silke Detailer z Shinearama zona namowila mnie na zapach Insta Finish SPICE: Pachnie bardzo przyjemnie swietny na jesionno-zimowa pore. Trwalosc - 2 psikniecia na dywaniki, trzyma sie okolo tygodnia. Przy czym nie drazni nosa po prostu przyjemny zapach w aucie unosi sie delikatnie.
link2jack Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 czy używa ktoś zapachów Poorboys?? Zaciekawiła mnie oferta - no i ogolnie wypowiedz mojego poprzednika, iż dwa psiknięcia na tydzien to ten galon starczy ci na lata
sq8shq Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Poorboysa nie uzywalem ale uzywam NewCar z Instafinish (identyko jak na zdjeciu u aro a tym ze inny zapaszek). U mnie na tydzien 2 psikniecia nie starczaja - z tym ze ja pale w samochodzie wiec inna bajka...natomiast zapach jest faktycznie wyjatkowo trwaly, aplikuje okolo 4 psikniec tak 2x na tydzien (w tym jedno na takie wiszace drewienko - cos ala choinka zapachowa) i powiem ze spokojnie zbija zabach codziennej dawki nikotynki ktora rowniez aplikuje we wnetrzu samochodu, przy cyzm nie jest drazniacy dla nosa. Fakt ze jak jade i pale to zapach nie przebija sie przez fajki ale juz tak 15minut pozniej zaczyna byc czuc subtelny zapaszek ladnie niwelujacy zapach tytoniowy. aro rozcienczasz jakos ten zapaszek? moj ma taka z lekka oleista postac, nie moge go uzyc np na podusfitke bo mi zostawia slady...podsufitka jest jasno bezowa, zastanawiam sie czy to tak ma byc czy moze by go z deczka rozcienczy... przyznaje sie ze za nic nie moge rozczytac co jest zapisane na etykiecie - ktos w transporcie postawil pudelko chyba w deszczu czy cos bo jak dotarlo zlazla farba z etykiety...
aro_77 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Nie, nie rozcienczam i psikam tylko na dywaniki po odkurzeniu z tylu bo tam zwykle nikt nie jezdzi Tak ten zapach jest dosc taki oleisty i nie proponuje psikac na nic innego niz dywaniki mozna ew. do bagaznika na wykladzine jesli nie jest super jasna.
link2jack Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Witam - dziś przyszła paczka z Poorboys Vanilla. Pierwsze wrażenie - wanilia jakaś dziwna - pierwszy raz wąchałem taką odmianę zapachu wanilii. Ale stężenie bardzo mocne - jedno psiknięcie na dywan w pokoju i po 3 godzinach czuję wyraźnie
m1chal Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Tak ten zapach jest dosc taki oleisty i nie proponuje psikac na nic innego niz dywaniki mozna ew a jak są gumowe dywaniki ?
yacek _b Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Witam - dziś przyszła paczka z Poorboys Vanilla. Pierwsze wrażenie - wanilia jakaś dziwna - pierwszy raz wąchałem taką odmianę zapachu wanilii. Ale stężenie bardzo mocne - jedno psiknięcie na dywan w pokoju i po 3 godzinach czuję wyraźnie dlatego ja wziąłem zapach od Chemical Guys , wg. Krzyśka ( Kanar Customs ) jest troszkę delikatniejsze , bałem się że PB będzie za mocny .
Deco Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Tak ten zapach jest dosc taki oleisty i nie proponuje psikac na nic innego niz dywaniki mozna ew a jak są gumowe dywaniki ? To obok alno pod
m1chal Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 To obok alno pod a z czasem nie bedzie nic widac na wykladzinie, skoro to jakies takie oleiste jest?
aro_77 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Ale bez przesady, to jest po prostu takie troszke moze jak QD ale nie jest to olej! Wazne by sprawdzac w niewidocznym miejscu czy np nie barwi albo cos.
Rekomendowane odpowiedzi