DZIADZIA Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 @paki112 Vasco, albo polecam się przyjrzeć Lahega heribol
paki112 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 @DZIADZIA będę pamiętał złapałem Tara od Elite za 18,5/szt więc kupiłem na razie 3 butle. Ale dzięki 1
Eidos71 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 10 minut temu, paki112 napisał: złapałem Tara od Elite za 18,5/szt Gdzie..?
paki112 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 @Eidos71 Dbamoauto.pl ale już wskoczyło 35zł 1
blazej Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2022 W instrukcji Vasco jest informacja, aby nie używać na uszczelkach. Jak to się ma np. do uszczelek dachowych? Komuś wyrządziło jakąś szkodę? Do tej pory używałem Pricka i nie wiem, czy nie spróbować czegoś nowego.
blazej Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Podbijam pytanie wyżej + zapytam również o Tara z ADBL - jest w całkiem przyzwoitej cenie. Odbiega bardzo od Pricka i Vasco?
Rafal9304 Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2023 Coś z nowości warte uwagi ? Kończy mi się BePro TixoTar, robi robotę ale z ciekawości zamówiłbym coś innego. Koniecznie 5l w cenie do ~180 zł. Klasycznie Prickbort, Vasco, coś innego ?
Misza Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 W dniu 30.07.2023 o 17:43, Rafal9304 napisał(a): Coś z nowości warte uwagi ? Kończy mi się BePro TixoTar, robi robotę ale z ciekawości zamówiłbym coś innego. Koniecznie 5l w cenie do ~180 zł. Klasycznie Prickbort, Vasco, coś innego ? Podbijam pytanie bo tez jestem ciekaw
Moderator Domel Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Jak ktoś szuka produktu do sciagnia etykiet/nadruków z plastiku jak np butelki opryskiwaczy to polecam KiurLab SOS. Wystarczyło dotknięcie i jeden przejazd żeby ściągnąć całe logo Masnera Mega silny produkt. Jutro sprawdzę na wiadrze z Castoramy https://i.postimg.cc/sXNk7zWn/2023-08-25-12-34-11.jpg
Tomas-sg Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 11 minut temu, Domel napisał(a): Jak ktoś szuka produktu do sciagnia etykiet/nadruków z plastiku jak np butelki opryskiwaczy to polecam KiurLab SOS. Wystarczyło dotknięcie i jeden przejazd żeby ściągnąć całe logo Masnera Mega silny produkt. Jutro sprawdzę na wiadrze z Castoramy https://i.postimg.cc/sXNk7zWn/2023-08-25-12-34-11.jpg Ciekawe czy z ranmy okiennej poradzi sobie z plastikową folia maskująca blue dolphin... Muszę zamówić w przyszłym tygodniu
Tuptuś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Podobno ten produkt daje radę https://allegro.pl/oferta/concept-chu-sol-do-usuwania-gumy-do-zucia-kleju-13800109413
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2023 18 godzin temu, Domel napisał(a): Jak ktoś szuka produktu do sciagnia etykiet/nadruków z plastiku jak np butelki opryskiwaczy to polecam KiurLab SOS. Wystarczyło dotknięcie i jeden przejazd żeby ściągnąć całe logo Masnera Mega silny produkt. Jutro sprawdzę na wiadrze z Castoramy https://i.postimg.cc/sXNk7zWn/2023-08-25-12-34-11.jpg Ok z wiadrami z Castoramy nie dał rady - widocznie inna technologia nadruku ale debranding Marolexa się udał po 15 sekundach tarcia
Gardor Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2023 22 godziny temu, Domel napisał(a): to polecam KiurLab SOS Jak dla mnie to 1:1 Koch Eulex ale w dużo lepszej cenie Trzeba z tym produktem uważać.
Moderator Domel Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Gardor napisał(a): Jak dla mnie to 1:1 Koch Eulex ale w dużo lepszej cenie Trzeba z tym produktem uważać. Tak, moja przyczepa kampingowa potwierdza haha
alexander.p Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 Jak dla mnie. To tylko Koch teww. Na bazie nafty. Reszta na bazie rozpuszczalników nie dla mnie. Za szybko odparowująWysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka
Rafal9304 Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Zamówiłem niedawno 5l Ultracoat Tar & Glue Remover, niestety jak dla mnie to średni produkt. BePro TixoTar lub Vasco robi dużo lepszą robotę. BePro jednak u mnie dalej na pierwszym miejscu 1
Strus Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 @Rafal9304 spróbuj CarLab. Ja na początku go nie lubiłem ale zaczął mi się podobać. A też jestem fanem Tixo 1
Gardor Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 A używał ktoś Tarpen od Kiurlab? Jak on się spisuje w porównaniu właśnie np do carlab, pricka, vasco i innych
xadamx Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 12 godzin temu, Rafal9304 napisał(a): Zamówiłem niedawno 5l Ultracoat Tar & Glue Remover, niestety jak dla mnie to średni produkt. BePro TixoTar lub Vasco robi dużo lepszą robotę. BePro jednak u mnie dalej na pierwszym miejscu Pewnie używałeś "pod chmurką" . A produkt jest bardzo fajny: szybko działa i jest bardzo oszczędny z uwagi na wodnista konsystencję. I niestety to jest też głównym powodem dlaczego nie nadaje się do używania na dworze. W garażu gdzie nie było przewiewu poleżał ok. 10 minut i bez problemu rozpuścił kropki smoly.
marcineke Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 @Gardor mam próbkę Kiurkab, na co dzień używam Adbl bo mam 5l, na trudniejsze tematy ma Prickbrocka, a punktowo jak obydwa zawiodą daje Tarpen, rewelacyjnie rozpuszcza klej po naklejkach czy najmocniejsze pisaki.Wada cena 350 zł za 5l w porównaniu do 160-180 zł za konkurencję.Ale juz wiem że awaryjnie wleci 1l Tarpena i 0,5l S.O.S. do mnie na stan. Dla mnie to ich najlepszy produkt a nie mają żadnego złego. 1
Rafal9304 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 3 godziny temu, Strus napisał(a): @Rafal9304 spróbuj CarLab. Ja na początku go nie lubiłem ale zaczął mi się podobać. A też jestem fanem Tixo Mam od nich próbkę, stoi już z rok, czas wypróbować 1 godzinę temu, xadamx napisał(a): Pewnie używałeś "pod chmurką" . A produkt jest bardzo fajny: szybko działa i jest bardzo oszczędny z uwagi na wodnista konsystencję. I niestety to jest też głównym powodem dlaczego nie nadaje się do używania na dworze. W garażu gdzie nie było przewiewu poleżał ok. 10 minut i bez problemu rozpuścił kropki smoly. Właśnie używany w garażu, może za szybko go wypłukałem ale z tego co napisał na etykiecie producent należy wypłukać po 1-2 min, chociaż i tak dałem temu więcej czasu.
Gardor Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Ciekawi mnie jak wypada porównanie 1:1 Carlab Tar a Kiurlab Tarpen obydwa działają na Terpentynie.
Moderator Domel Opublikowano 11 Września 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 21 godzin temu, Gardor napisał(a): A używał ktoś Tarpen od Kiurlab? Jak on się spisuje w porównaniu właśnie np do carlab, pricka, vasco i innych Świetny produkt. Uratował mi humor na wakacjach miesiac temu, kiedy przejechałem całym zestawem po smołowanej drodze dojazdowej do campingu. Dostałem go w paczce kilka dni później od @AutomotiveCare.pl w paczkomacie do Jantaru Ściągnął mi całą smolę z kół bez żadnego problemu. Ma też całkiem przyjemny zapaszek. Ja go nazywam "holiday savour" 3 1
blazej Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Opublikowano 12 Lipca Jak Prickbort i ADBL Tar&Glue działają na plastikach na błotnikach i progach w SUVie? Nie narobią kłopotów? Do tej pory używałem ich tylko na lakierze, teraz mam trochę plastików i pytanie czy trzeba zachować jakieś specjalne środki ostrożności, czy można lać po całości.
MMCzysci Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Opublikowano 12 Lipca Dla spokoju możesz zetrzeć jak spłynie. Do tej pory T&G Vasco tylko raz delikatnie naruszył mi nadruk na ramkach tablic, ale lepiej dmuchać na zimne. Jeszcze niech ktoś z większym doświadczeniem się wypowie.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Rekomendowane odpowiedzi