shinekamcar Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja tez stawiał bym ma georga....solidnie wykonany i cena juz nie jest znowu taka straszna juz mozna go kupic za dobra kase....i oczywiscie w porownaniu do se4001 ma ogrom akcesoriów....ja kupiłem i swiernie sie sprawdza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passtartowy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Właśnie i ja myśle o George'u. Cena jest do przyjęcia i dużo akcesoriów, których Karcher w tym przedziale cenowym nie dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonVWGolf Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mimo wszystko jak dla mnie, czyli osoby która będzie go użytkowała tylko i wyłącznie do swoich potrzeb george z cena ok 1400-1500 zł to za duży wydatek, dlatego k se 4001 mi odpowiada cenowo. a druga sprawa wcześniej zapytałem czy wie ktoś czym się różni se 4001 od se 4002? bo różnica w cenie ok 200zł a na pierwszy rzut okna takie same... hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 646557 Mimo wszystko jak dla mnie, czyli osoby która będzie go użytkowała tylko i wyłącznie do swoich potrzeb george z cena ok 1400-1500 zł to za duży wydatek, dlatego k se 4001 mi odpowiada cenowo. że niby ile ? dżordża kupisz już za niecałe 1200... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGY Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mimo wszystko jak dla mnie, czyli osoby która będzie go użytkowała tylko i wyłącznie do swoich potrzeb george z cena ok 1400-1500 zł to za duży wydatek, dlatego k se 4001 mi odpowiada cenowo. a druga sprawa wcześniej zapytałem czy wie ktoś czym się różni se 4001 od se 4002? bo różnica w cenie ok 200zł a na pierwszy rzut okna takie same... hmm Aktualnie 1185 zł z wysyłką i polską gwarancją można kupić. Karcher, mimo, że sporo tańszy nie jest wart swojej ceny. Możesz się upierać przy tej marce, cena może Ci odpowiadać, ale pytanie czy będziesz zadowolony z efektów i jakości pracy? Chyba, że ważniejsze jest rozpoznawalne przez wszystkich logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azylybyly Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Panowie, chce kupic dzisiaj odkurzacz i szybkie pytanko dzordz czy profi 50.1c ? Czym to się rózni prócz wyglądem i tym ze George odkurza na sucho ? Jak to jest z praktycznością ? Odkurzacz na sucho mam potrzebuje czegos typowo do prania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tak jak pisałem, jeżeli funkcja odkurzania na sucho jest potrzebna George będzie lepszym wyborem. Jeżeli skupimy się ściśle na parametrach prania Profi 50.1c ma mocniejszą pompę 4.8bar i większe zbiorniki, a co za tym idzie lepszy komfort pracy. Kolejna sprawa to układ zbiornikow - George to kubełek jeden w drugim, Profi tandem, jeden zbiornik za drugim. Oba rozwiązania mają swoich zwolenników jak i przeciwnikow W ukladzie tandem mamy na pewno szybszy dostęp do zbiorników, bez konieczności ściągania głowicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 poorboy,zauwa żyłem ze czasami nie dostajesz PW także czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azylybyly Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 dzięki, już zamówiony profi, zobaczymy jak przyjdzie paczka pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja już dokonałem zakupu. W domu zawitał nowy członek rodziny George GVE370. Powiem szczerze jestem mega zadowolony. Oby słuzył jak najdłuzej. Mam odnosnie prania pytanie. Jak przegladam zdjęcia z prania tapicerek to na siedzeniach robicie fajne i rowne pasy (jeden ciemniejszy drugi jaśniejszy). Mozecie mi podpowiedzec jak to robicie? Podejrzewam, że po praniu jeszcze raz odkurzacie na sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Te pasy robi się po praniu, a dokładniej to zaczesuje się już suche włosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-patrick- Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 dokładnie. raz jedziesz z włosem a raz pod włos, ot cała filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To tak jak myslałem, dziekuję serdecznie za rozwianie moich watpliwosci. Wiedziałem ze mogę na Was liczyć. Piwko kazdemu kto pomógł i chiał pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandora Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 A takie pytanie: W jakim celu zaczesujecie włosie po wyschnięciu? Czy takie działanie coś daje czy tylko walory estetyczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam Poczytałem i jak na razie słownie wybrałem Hyundaya bo na razie tylko tyle kasy. Proszę mnie tylko upewnić bądź wyprowadzić z błędu co do tego odkurzacza. Mianowicie kilka takich niepewnych myśli Czy tym odkurzaczem mogę sobie normalnie odkurzać lub dziecko swój pokój a jak chce konkretniej to z wodą itp? Czy ten odkurzacz może być już sprzętem takim półprofesjonalnym ?( nie wiem czy czyszczenia by były 2x w tygodnia czy 2x w miesiącu czy tez cały tydzień ). Czy jednak po tym co napisałem lepiej zaoszczędzić, poczekać i kupić wesołego Georga . Wiadomo, że jakby był ten tańszy to sukcesywnie zarobione plny by były odkładane na Georga lub jeszcze inny kombajn Proszę o radę i upewnienie mnie bo 500zł pieszo nie chodzi a szkoda Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montresorr Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Gdzie teraz można najtaniej i z gwarancja zakupić Georga? Wybrałem już odkurzacz, teraz czas na sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degus Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Odezwij sie do użytkownika poorboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montresorr Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Właśnie sie odezwałem ale odczytał wiadomość i nie odpisał, a potrzebuje go jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGY Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Na allegro dwie najtańsze oferty są od autoryzowanych dystrybutorów: euroczystosc.pl - 1185 zł, euro-matic.pl - 1216 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Właśnie sie odezwałem ale odczytał wiadomość i nie odpisał, a potrzebuje go jak najszybciej. George już wysłany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel88olek Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam poszukuję czegoś solidnego żeby kupić raz na dłuższy czas. Przeznaczenie auta , dywany wykładziny czyli standardowo. Rozważam Viper Car 275, co myślicie ? jak z akcesoriami do tego urządzenia ? sprawdza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsmin Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam Zastanawiam się nad zakupem odkurzacza piorącego puzzi. Ma ktoś doświadczenie z tym sprzętem? Warty jest swojej ceny a może polecicie mi coś innego? Dodam, że zaczynam przygodę z kosmetyką aut profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Sa użytkownicy. Zacznij czytać od 1 strony to się dowiesz kto co ma i jak mu śluzy i czy warto itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krc Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Właśnie sie odezwałem ale odczytał wiadomość i nie odpisał, a potrzebuje go jak najszybciej. George już wysłany poorboy, napisałem PW w sprawie georga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Miał ktoś styczność z vax 7151? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi