Mateczek Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Nie proponowali. Tłumaczą, że użyli naturalnych barwników, które z czasem się odbarwiły i nie wpływają w żaden sposób na działanie produktu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mizakrze Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Nie, bo to że kupujesz produkt, który fajnie wygląda w przezroczystej butelce a potem wygląda jak ścieki to normalne. Tylko zapomnieli o tym napisać na wstępie Produkt nadal jest zajebisty. Jakby RRC coś takiego wypuściło to hejt by się wiadrami lał. Ale na MW w pewnych kręgach złego słowa powiedzieć nie można bo czego nie spierniczą to i tak jest zajebiście Słabo z ich strony i tyle.Co do krytyki wobec rrc, to w pełni się zgadzam.Mam dwa heisenbergi i zastanawiałem się nad tym niebieskim, bo kolor piękny, no ale...Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Dlatego już dawno temu wyleczyłem się z wszelkich nowości od MW - nadziałem się na totalne wtopy z Hardcore i Jodido i mi przeszło. 11 godzin temu, Tomas-sg napisał: chłopaki są znani z tego że "bawią" się zapachami, kolorami itp Dokładnie, co kwartał coś nowego. Obstawiam, że za chwilę wjdzie nowiutki 6-ty zapach Interior Finish z hiper kolorem 1
D@ViD Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Jutro premiera nowych dwóch produktów od @Funky Witch 1
D@ViD Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 No i mamy premiery od Funky 1. Pasta one step 2. Poślizg do glinki a jakie ceny? to już na stronie pielegnacjaaut - https://www.pielegnacjaaut.pl/nowosci 1
Tomas-sg Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, D@ViD napisał: ceny Pasta wychodzi dosyć sporo Mam nadzieję że jakościowo będzie się odpłacać
Eidos71 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 9 minut temu, Tomas-sg napisał: Pasta wychodzi dosyć sporo Wychodzi cenowo na poziomie (a nawet wyżej) podobnych past zagranicznych producentów... Albo jest to pasta idealna, albo Funky przegiął cenowo i niedługo poleci z obniżką... Ja w każdym bądź razie poczekam na obiektywne opinie.
Moderator Domel Opublikowano 4 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 14 minut temu, Tomas-sg napisał: Pasta wychodzi dosyć sporo Mam nadzieję że jakościowo będzie się odpłacać Pasta(Cleaner) HoW tez jest droga a urywa 4 litery - jeśli FW działa podobnie - biore w ciemno. Trzeba sprawdzić. 1 1
D@ViD Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Dorzucę wideo-test z YT Co do ceny trzeba sprawdzić, ale miejcie na uwadze, że to jest małą firma i jak ona ma konkurować cenami z firmami jak SONAX I RUPES - cena produktu taka wyszła i tyle
Tomas-sg Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Faktycznie może trochę mnie poniosło z tym drogo. Dawno nie kupowałem past i tak mi się ubzdurało że konkurencja jest tańsza (jeśli jest to nieznacznie) Jesli Mateusz wyślę do Marka do Szwecji no to pewnie kupię od niego 1
Eidos71 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Jakoś film mnie nie przekonał... A więc poczekam na prawdziwe opinie i testy (w materiale filmowym nawet nie wiadomo, ile zrobiono przejazdów i czy to tą pastą - taka typowa reklamówka, a nie prezentacja). Cenowo wychodzi jak np. Angelwax, więc... Poczekam. 1
ghost Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 @Eidos71 wiadomo kiedy premiera Ultimate Paste Wax new formula? Cena? @Ari O ile pamiętam to Opticoat zrobił powłokę SiC przed CarPro @AudiBlask coś więcej wiadomo o wosku Gyeon oprócz filmu na profilu fb?
Eidos71 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 4 minuty temu, ghost napisał: @Eidos71 wiadomo kiedy premiera Ultimate Paste Wax new formula? Cena? Nie wiem. Znając życie i polskiego dystrybutora - pewnie połowa 2021 r... 1
damiano2007 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 3 godziny temu, Domel napisał: Pasta(Cleaner) HoW tez jest droga a urywa 4 litery Potwierdzam!
KUBA46 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 2 godziny temu, ghost napisał: @Ari O ile pamiętam to Opticoat zrobił powłokę SiC przed CarPro Zgadza się. Ciekawe co na to wierni wyznawcy CarPro, którzy jeszcze nie tak dawno śmiali się z Opti i ich „przestarzałej” bazy SiC.
Strus Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 6 godzin temu, Domel napisał: Pasta(Cleaner) HoW tez jest droga a urywa 4 litery - jeśli FW działa podobnie - biore w ciemno. Trzeba sprawdzić. Pastę one stepową porównujesz do cleanera ?
damiano2007 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Godzinę temu, Strus napisał: Pastę one stepową porównujesz do cleanera ? How to niby cleaner ale na czerwonym NAT fajnie zbiera drobnicę. Oczywiście mowa o drobnicy.
Moderator Domel Opublikowano 4 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 2 godziny temu, Strus napisał: Pastę one stepową porównujesz do cleanera ? Tak, rozmawiałem kilka tyg temu z Patrykiem z HoW po moich kilku mocnych zabawach tym produktem i sam stwierdził, że rzeczywiście bliżej mu do pasty polerskiej niż "klasycznego" cleanera. A czemu nazywają to "cleaner" to już pewnie jakiś zabieg marketingowy. Szczerze polecam sprawdzić sobie ten produkt. 1
Moderator Streat Opublikowano 4 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 32 minuty temu, Domel napisał: Tak, rozmawiałem kilka tyg temu z Patrykiem z HoW po moich kilku mocnych zabawach tym produktem i sam stwierdził, że rzeczywiście bliżej mu do pasty polerskiej niż "klasycznego" cleanera. A czemu nazywają to "cleaner" to już pewnie jakiś zabieg marketingowy. Cleaner ma tą zalete że nie trzeba go wymywać przed połozeniem wosku, za to paste każdy wymywa, wiec tutaj jeżeli HoW jest cleaneram ktory fajnie wycina i nie trzeba go wymywac to ma przewage nad pastą FW która trzeba wymyć, Na filmie dodatkowo nie wymywaja panelu po zrobieniu przejazdów co jest troche dziwne bo nie wiadomo ile ma wypełniaczy, jak na moje 215ml i 65 zł troche drogo, nie mowie że nie kupie, ale fajnie jakby zrobili wieksze pojemności tej pasty bo jednak 4 groszki na 1/8 maski to taka butelka dość szybko zniknie. @D@ViD jako naczelny fanboy FW licze na ciebie i na rzetelny test tej pasty 1
alexander.p Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Cleaner typu lekko ścierny przetestujcie na twardej gąbce ;) Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 9 minut temu, Streat napisał: Cleaner ma tą zalete że nie trzeba go wymywać przed połozeniem wosku, za to paste każdy wymywa, wiec tutaj jeżeli HoW jest cleaneram ktory fajnie wycina i nie trzeba go wymywac to ma przewage nad pastą FW która trzeba wymyć Wszędzie jest podane, aby po aplikacji tego cleanera, "...odtłuścić powierzchnię za pomocą IPY lub dedykowanego preparatu do inspekcji lakieru..." - a więc czy IPA po tym cleanerze, czy zmywacz po paście - jeden czort, i tak trzeba użyć dodatkowej chemii, aby przygotować lakier pod zabezpieczenie. 1
Moderator Streat Opublikowano 4 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Eidos71 napisał: Wszędzie jest podane, aby po aplikacji tego cleanera, "...odtłuścić powierzchnię za pomocą IPY lub dedykowanego preparatu do inspekcji lakieru..." - a więc czy IPA po tym cleanerze, czy zmywacz po paście - jeden czort, i tak trzeba użyć dodatkowej chemii, aby przygotować lakier pod zabezpieczenie. faktycznie moje niedpoatrzenie, w takim razie HoW jest nawet droższe od FW
Grzechu23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Godzinę temu, Streat napisał: naczelny fanboy FW Godzinę temu, Streat napisał: rzetelny test No to albo jedno albo drugie ;D Sorry - musiałem 1 6
Rekomendowane odpowiedzi