Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie proponowali. Tłumaczą, że użyli naturalnych barwników, które z czasem się odbarwiły i nie wpływają w żaden sposób na działanie produktu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Nie, bo to że kupujesz produkt, który fajnie wygląda w przezroczystej butelce a potem wygląda jak ścieki to normalne. Tylko zapomnieli o tym napisać na wstępie Produkt nadal jest zajebisty.
Jakby RRC coś takiego wypuściło to hejt by się wiadrami lał. Ale na MW w pewnych kręgach złego słowa powiedzieć nie można bo czego nie spierniczą to i tak jest zajebiście
Słabo z ich strony i tyle.
Co do krytyki wobec rrc, to w pełni się zgadzam.
Mam dwa heisenbergi i zastanawiałem się nad tym niebieskim, bo kolor piękny, no ale...

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dlatego już dawno temu wyleczyłem się z wszelkich nowości od MW - nadziałem się na totalne wtopy z Hardcore i Jodido i mi przeszło.

11 godzin temu, Tomas-sg napisał:

chłopaki są znani z tego że "bawią" się zapachami, kolorami itp

Dokładnie, co kwartał coś nowego. Obstawiam, że za chwilę wjdzie nowiutki 6-ty zapach Interior Finish z hiper kolorem 😄 

• Okay 1
Opublikowano
3 minuty temu, D@ViD napisał:

ceny

Pasta wychodzi dosyć sporo 😉

Mam nadzieję że jakościowo będzie się odpłacać 😊

Opublikowano
9 minut temu, Tomas-sg napisał:

Pasta wychodzi dosyć sporo

Wychodzi cenowo na poziomie (a nawet wyżej) podobnych past zagranicznych producentów... Albo jest to pasta idealna, albo Funky przegiął cenowo i niedługo poleci z obniżką... Ja w każdym bądź razie poczekam na obiektywne opinie.

• Moderator
Opublikowano
14 minut temu, Tomas-sg napisał:

Pasta wychodzi dosyć sporo 😉

Mam nadzieję że jakościowo będzie się odpłacać 😊

Pasta(Cleaner) HoW tez jest droga a urywa 4 litery - jeśli FW działa podobnie - biore w ciemno. Trzeba sprawdzić.

• Dziękuję 1
  • Okay 1
Opublikowano

Dorzucę wideo-test z YT 🙂

Co do ceny 🙂 trzeba sprawdzić, ale miejcie na uwadze, że to jest małą firma i jak ona ma konkurować cenami z firmami jak SONAX I RUPES - cena produktu taka wyszła i tyle 🙂 

Opublikowano

Faktycznie może trochę mnie poniosło z tym drogo. Dawno nie kupowałem past i tak mi się ubzdurało że konkurencja jest tańsza (jeśli jest to nieznacznie) 😉

Jesli Mateusz wyślę do Marka do Szwecji no to pewnie kupię od niego 😁

• Okay 1
Opublikowano

Jakoś film mnie nie przekonał... A więc poczekam na prawdziwe opinie i testy (w materiale filmowym nawet nie wiadomo, ile zrobiono przejazdów i czy to tą pastą - taka typowa reklamówka, a nie prezentacja). Cenowo wychodzi jak np. Angelwax, więc... Poczekam.

• Okay 1
Opublikowano
4 minuty temu, ghost napisał:

@Eidos71 wiadomo kiedy premiera Ultimate Paste Wax new formula? Cena?

Nie wiem. Znając życie i polskiego dystrybutora - pewnie połowa 2021 r...

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, ghost napisał:

@Ari O ile pamiętam to Opticoat zrobił powłokę SiC przed CarPro

Zgadza się.

Ciekawe co na to wierni wyznawcy CarPro, którzy jeszcze nie tak dawno śmiali się z Opti i ich „przestarzałej” bazy SiC.

Opublikowano
6 godzin temu, Domel napisał:

Pasta(Cleaner) HoW tez jest droga a urywa 4 litery - jeśli FW działa podobnie - biore w ciemno. Trzeba sprawdzić.

Pastę one stepową porównujesz do cleanera ? 

Opublikowano
Godzinę temu, Strus napisał:

How to niby cleaner ale na czerwonym NAT fajnie zbiera drobnicę. Oczywiście mowa o drobnicy. 

• Moderator
Opublikowano
2 godziny temu, Strus napisał:

Tak, rozmawiałem kilka tyg temu z Patrykiem z HoW po moich kilku mocnych zabawach tym produktem i sam stwierdził, że rzeczywiście bliżej mu do pasty polerskiej niż "klasycznego" cleanera. A czemu nazywają to "cleaner" to już pewnie jakiś zabieg marketingowy.

Szczerze polecam sprawdzić sobie ten produkt.

• Okay 1
  • Moderator
Opublikowano
32 minuty temu, Domel napisał:

Tak, rozmawiałem kilka tyg temu z Patrykiem z HoW po moich kilku mocnych zabawach tym produktem i sam stwierdził, że rzeczywiście bliżej mu do pasty polerskiej niż "klasycznego" cleanera. A czemu nazywają to "cleaner" to już pewnie jakiś zabieg marketingowy.

Cleaner ma tą zalete że nie trzeba go wymywać przed połozeniem wosku, za to paste każdy wymywa, wiec tutaj jeżeli HoW jest cleaneram ktory fajnie wycina i nie trzeba go wymywac to ma przewage nad pastą FW która trzeba wymyć, Na filmie dodatkowo nie wymywaja panelu po zrobieniu przejazdów co jest troche dziwne bo nie wiadomo ile ma wypełniaczy, jak na moje 215ml i 65 zł troche drogo, nie mowie że nie kupie, ale fajnie jakby zrobili wieksze pojemności tej pasty bo jednak 4 groszki na 1/8 maski to taka butelka dość szybko zniknie.

@D@ViD jako naczelny fanboy FW licze na ciebie i na rzetelny test tej pasty 😄 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Streat napisał:

Cleaner ma tą zalete że nie trzeba go wymywać przed połozeniem wosku, za to paste każdy wymywa, wiec tutaj jeżeli HoW jest cleaneram ktory fajnie wycina i nie trzeba go wymywac to ma przewage nad pastą FW która trzeba wymyć

Wszędzie jest podane, aby po aplikacji tego cleanera, "...odtłuścić powierzchnię za pomocą IPY lub dedykowanego preparatu do inspekcji lakieru..." - a więc czy IPA po tym cleanerze, czy zmywacz po paście - jeden czort, i tak trzeba użyć dodatkowej chemii, aby przygotować lakier pod zabezpieczenie.

• Super 1
  • Moderator
Opublikowano
1 minutę temu, Eidos71 napisał:

Wszędzie jest podane, aby po aplikacji tego cleanera, "...odtłuścić powierzchnię za pomocą IPY lub dedykowanego preparatu do inspekcji lakieru..." - a więc czy IPA po tym cleanerze, czy zmywacz po paście - jeden czort, i tak trzeba użyć dodatkowej chemii, aby przygotować lakier pod zabezpieczenie.

faktycznie moje niedpoatrzenie, w takim razie HoW jest nawet droższe od FW 😛 

Opublikowano
Godzinę temu, Streat napisał:

naczelny fanboy FW

Godzinę temu, Streat napisał:

rzetelny test

No to albo jedno albo drugie ;D
Sorry - musiałem 😄

• Lubię to 1
  • Haha 6