Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 hours ago, Bare Shine said:

Moim zdaniem separatory powinny w koncu ustapic miejsca dirt trap-om. Tylko w pl chyba malo kto je sprzedaje

Przecież normalnie można kupić na aledrogo. Nr aukcji 9530472597

• Okay 1
  • Partner forum
Opublikowano

Największy problem wszystkich naszych "producentów" to złe spasowanie GG we wiadrze, u każdego podczas wylewania wody wylatuje GG. 

• Moderator
Opublikowano
40 minut temu, CAR CRAZY napisał:

Największy problem wszystkich naszych "producentów" to złe spasowanie GG we wiadrze, u każdego podczas wylewania wody wylatuje GG. 

dokladnie, nawet z Mariuszem rozmawiałem ostatnio o GG, i dopiero turbinowy pasuje idealnie na wcisk. 

Opublikowano

@marceli_szpak tam, masz racje. mozna latwo zamowic, tylko w sklepach detailingowych tego nie ma a jak jest to z CG za miolion zlotych

@CAR CRAZY dla mnie to przez lata nie byl problem, wyciaga sie GG i wylewasz, ja i tak zawsze przecieram wiadra po myciu a przy wlozonym GG to tez nie mozliwe

• Moderator
Opublikowano

Huczna zapowiedź nowej powłoki ceramicznej przez FX Protect...

image.png.330c1aeaf640e79d99729e2cc4e93bb3.png

Wszystko fajnie ale tylko dla akredytowanych studii detailingowych, wiec no super 

Opublikowano
18 minut temu, Streat napisał:

Wszystko fajnie ale tylko dla akredytowanych studii detailingowych, wiec no super 

1. I tak kupisz jak zechcesz tak samo jak i ja 

2. Jest tyle powłok każda robi to samo 😄 

• Lubię to 2
Opublikowano

W USA już od jakiegoś czasu dostępne a oficjalne info o produkcie było prawie rok temu; więc już nie taka nowość 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Berd napisał:

Kolejna nowość ze stajni Meguiars

Ale cena z kosmosu... 

• Partner forum
Opublikowano
11 godzin temu, Bare Shine napisał:

@marceli_szpak tam, masz racje. mozna latwo zamowic, tylko w sklepach detailingowych tego nie ma a jak jest to z CG za miolion zlotych

Jakby ktoś potrzebował to mamy już u Siebie na magazynie te tańsze dirt trap (jeszcze nie dodane do sklepu)  ale wysyłka może być zrobiona

11 godzin temu, Bare Shine napisał:

@CAR CRAZY dla mnie to przez lata nie byl problem, wyciaga sie GG i wylewasz, ja i tak zawsze przecieram wiadra po myciu a przy wlozonym GG to tez nie mozliwe

Kto co woli, mi osobiście lepiej pasuje jak mogę wylać wodę bez gubienia GG.

Opublikowano

Ja mam Detail Guardz Dirt Lock i fajnie siedziały w wiadrach WS lecz woda powoduje że zaczynają pływać. Muszę coś dokleić na tych łapkach

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
19 godzin temu, marceli_szpak napisał:

Przecież normalnie można kupić na aledrogo. Nr aukcji 9530472597

Czy orientuje się ktoś czy te separatory pasują fajnie do starych wiaderek Good Stuff(tych białych)?

Opublikowano
34 minuty temu, Strus napisał:

Chusteczki nasączone Water Goldem ?????

Chusteczki raczej AIO 😛 waterless do wszystkiego i niczego 😛 

Opublikowano
30 minut temu, D@ViD napisał:

Chusteczki raczej AIO 😛 waterless do wszystkiego i niczego 😛 

Ahh Ci japończycy 😁

Mistrzowie do wymyślania bezużytecznych rzeczy 😁

Opublikowano

Mx pokazywali na insta też relacje. Ciekawy produkt. Ciekawe czy jako booster do ich powłoki bo z tego co widziałem ma ona działać bez wspomagaczy.

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Treys - "niemiecki Swissvax", prawdziwe cukiereczki... A cena wosku - faktycznie spora... 170 Euro. Cały komplecik - ok. 240 Euro... 🤩

• Okay 1