Bare Shine Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Moim zdaniem separatory powinny w koncu ustapic miejsca dirt trap-om. Tylko w pl chyba malo kto je sprzedaje
marceli_szpak Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 3 hours ago, Bare Shine said: Moim zdaniem separatory powinny w koncu ustapic miejsca dirt trap-om. Tylko w pl chyba malo kto je sprzedaje Przecież normalnie można kupić na aledrogo. Nr aukcji 9530472597 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Września 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Największy problem wszystkich naszych "producentów" to złe spasowanie GG we wiadrze, u każdego podczas wylewania wody wylatuje GG.
lodowa Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 44 minuty temu, marceli_szpak napisał: Przecież normalnie można kupić na aledrogo. Nr aukcji 9530472597 i cyk zamówione
Moderator Streat Opublikowano 3 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 40 minut temu, CAR CRAZY napisał: Największy problem wszystkich naszych "producentów" to złe spasowanie GG we wiadrze, u każdego podczas wylewania wody wylatuje GG. dokladnie, nawet z Mariuszem rozmawiałem ostatnio o GG, i dopiero turbinowy pasuje idealnie na wcisk.
Bare Shine Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 @marceli_szpak tam, masz racje. mozna latwo zamowic, tylko w sklepach detailingowych tego nie ma a jak jest to z CG za miolion zlotych @CAR CRAZY dla mnie to przez lata nie byl problem, wyciaga sie GG i wylewasz, ja i tak zawsze przecieram wiadra po myciu a przy wlozonym GG to tez nie mozliwe
Moderator Streat Opublikowano 3 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Huczna zapowiedź nowej powłoki ceramicznej przez FX Protect... Wszystko fajnie ale tylko dla akredytowanych studii detailingowych, wiec no super
DaV Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 18 minut temu, Streat napisał: Wszystko fajnie ale tylko dla akredytowanych studii detailingowych, wiec no super 1. I tak kupisz jak zechcesz tak samo jak i ja 2. Jest tyle powłok każda robi to samo 2
Berd Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Kolejna nowość ze stajni Meguiars
Strus Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 W USA już od jakiegoś czasu dostępne a oficjalne info o produkcie było prawie rok temu; więc już nie taka nowość
Berd Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 @Strus Masz rację. To taka nowość na naszym rynku
Eidos71 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 1 godzinę temu, Berd napisał: Kolejna nowość ze stajni Meguiars Ale cena z kosmosu...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 11 godzin temu, lodowa napisał: i cyk zamówione czekam na info (moze byc pw) 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Września 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 11 godzin temu, Bare Shine napisał: @marceli_szpak tam, masz racje. mozna latwo zamowic, tylko w sklepach detailingowych tego nie ma a jak jest to z CG za miolion zlotych Jakby ktoś potrzebował to mamy już u Siebie na magazynie te tańsze dirt trap (jeszcze nie dodane do sklepu) ale wysyłka może być zrobiona 11 godzin temu, Bare Shine napisał: @CAR CRAZY dla mnie to przez lata nie byl problem, wyciaga sie GG i wylewasz, ja i tak zawsze przecieram wiadra po myciu a przy wlozonym GG to tez nie mozliwe Kto co woli, mi osobiście lepiej pasuje jak mogę wylać wodę bez gubienia GG.
#kris Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Ja mam Detail Guardz Dirt Lock i fajnie siedziały w wiadrach WS lecz woda powoduje że zaczynają pływać. Muszę coś dokleić na tych łapkachWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Chusteczki nasączone Water Goldem ????? 2
Gardor Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 19 godzin temu, marceli_szpak napisał: Przecież normalnie można kupić na aledrogo. Nr aukcji 9530472597 Czy orientuje się ktoś czy te separatory pasują fajnie do starych wiaderek Good Stuff(tych białych)?
D@ViD Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 34 minuty temu, Strus napisał: Chusteczki nasączone Water Goldem ????? Chusteczki raczej AIO waterless do wszystkiego i niczego
Tomas-sg Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 30 minut temu, D@ViD napisał: Chusteczki raczej AIO waterless do wszystkiego i niczego Ahh Ci japończycy Mistrzowie do wymyślania bezużytecznych rzeczy
Banshee Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 Nowość od cleantech, bawiłem się tym dziś. Booster do powłok oraz samoistne zabezpieczenie w stylu Reload itp 1
doniek77 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 Mx pokazywali na insta też relacje. Ciekawy produkt. Ciekawe czy jako booster do ich powłoki bo z tego co widziałem ma ona działać bez wspomagaczy. Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Treys Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Czy nowości ? nie wiem dziś do mnie dotarło Nie pytajcie skąd i za ile dużo 1 1
Eidos71 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Treys - "niemiecki Swissvax", prawdziwe cukiereczki... A cena wosku - faktycznie spora... 170 Euro. Cały komplecik - ok. 240 Euro... 1
Rekomendowane odpowiedzi